Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robic

Kobetki doradzcie!

Polecane posty

Gość nie wiem co robic

na poniedzialek umowilam sie do fryzjera na pasemka i obciecie wlosow. A dzis dostalam okres. Czy okres moze sprawic, ze cos moze sie stac nie tak? jak to jest? W sumie okres trwa mi 4 dni, wiec w poniedzialek to bedzie taki srodek. Mialyscie kiedys cos takiego?

Gość ja nie miałam
ale często o tym słysze i czytam w gazetach..że w czasie okresu lepiej nie ścinać włosów... ALE JA W TO NIE WIERZE prawdziwe dla mnie jest tylko to, zeby nie isc do dentysty na wyrwanie zeba w czasie miesiączki...bo krew nie przestanie leciec...moja dentystka mi to powiedziała

Gość ciekawa..............
wykasuj to co jest na końcu aż do numeru tematu

Gość nie wiem co robic
dzieki ciekawa:) pozdrowionka

Gość o kurde babki no weźcie
jezus ile wynamcie lat kobeity!!!!!opanujcie sie ty autorku zwolnij!!wariacie mały co mają włosy do okresu!!!!!!takiej bzdury jesczze niesłysząłam,no wiecie ci wstyd mi za was jesli w takie zreczy wierzycie...keipsko z wami choć też ejstem kobietą prosze was neiwierzcie s te glupoty zastanówcie sie dobrze!!! co ma peirnik do wiatraka!!!

Gość Słoneczko_18
i jak fryzurka ?? bylas??ta od ostatniego komentarza to chyba siedzi zamknieta w domu na jakims zadupiu jesli nie slyszala o tym ze wlosow nie nalezy farbowac jak sie ma okres!!!!bo wtedy nasz organim inaczej odbiera ta cala chemie ktora jest w farbie i moze cos wyjsc nie tak. boze...ale niektore sa ciemne...ale Ty sie nie przejmuj i nie sluchaj takich glupot:)pozdrawiam:)