Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heeelp

POMOCY!!! WYPADAJĄ MI WŁOSY!!!

Polecane posty

Gość Heeelp

Błagam, pomózcie, dajcie jakies rady!!! Wypadaja mi włosy!! ok 300 przy rozczesywaniu po myciu!! Nie wiem czym mam sie ratowac!!

Gość nokia3410
bierzesz tabletki antykoncepcyjne?

Gość wiedzacaaaa
zrob badanie krwi

Gość MAdzińska
a jaką masz długość włosów? bo ja mam do pasa i też mi wypadają garściami, a mimo to, mam gruby warkocz jak marysieńka :P:P

Gość nokia3410
czasami na jesien wlosy zaczynaja bardziej wychodzic, mi kiedys strasznie po tabletach wypadaly i pomogl mi wtedy seboradin lotion niger (chyba tak to sie pisze), stosowalam tez odzywke w plynie z farmony radical

Gość Heeelp
Mam długie włosy, ale czuje ze z dnia na dzien jest ich coraz mniej. Badania krwi wyszły dobrze, robiłam dwa dni temu

Gość też tak miałam
Pij napar ze skrzypu polnego. Wcześniej jak mi wypadały włosy, to poszłam do dermatologa i przepisała mi płyn do wcierania (ok. 5 zł).

Gość Heeelp
Madzińska, szczęsciaro ;-) ja tak nie mam ;-( Nokia, ten seboradin to jakies tabletki czy szampon? A znacie jakies dobre tabletki?

Gość Heeelp
Tez tak miałam, a nie wystarcza tabletki ze skrzypu polnego? Musi to byc napar? Jesli tak to kupie zioła w aptece?

Gość nokia3410
ten seboradin to lotion-plyn, wcierasz go sobie w skore glowy, troche smierdzi no ale warto bylo:)

Gość Heeelp
ok, skocze w poniedziałek do apteki, moze nie trzeba go na recepte

Gość Heeelp
OK!! Nokia, serdecznie Ci dziękuję. Wypróbuje, nawet cena niska. Nokia, skąd jestes?

widze, ze nokia mnie wyprzedzila :-D Dodam jeszcze, ze powinnas lykac jakies witaminy. Mam ten sam problem i zajadam sobie sole mineralne (MULTISAL) 3 razy dziennie po 2 tabletki - koszt to 15 zl, poza tym magnez i plucze sobie naparem z pokrzywy. Pozdrawiam

słonce przeczytaj ...podobno dobry...ja kupiłam i stosuje od tygodnia....sa efekty jakies..oczywiscie na plus....ale za duzo jeszcze nie moge powiedziec...:):):) powodzenia

Gość nokia3410
jestem z rybnika:)

Gość prackaaaaa
smaruj olejkiem rycynowym

Gość ja juz nie mam siły
to juz nie jest wypadanie włosow tylko normalne łysienie!!! naprawde nie pomaga absolutnie nic bo miałam juz chyba wszystko, nie komentuje ile kasy wydałam na rozne cudowne specyfiki!!! od dawna podejrzewam ze mam ukrytą postac niedoczynnosci tarczycy, bo przeczytałam chyba wszystko na ten temat. Najgorsze jest to ze mimo posiadania wiekszosci objawow wyniki wychodza w miare, tzn nie sa tragiczne i lekarze oczywiscie olewka. Jak usłyszałam od kolejnej lekarki (juz chyba 10!!) ze niejeden łysy chciałby miec takie włosy jak ja to po prostu wyszłam z rykiem z gabinetu!! wiem ze moze sa wieksze tragedie ale byc 24 letnią dziewczyną i autentycznie łysiec...wierzcie mi ze chyba oszaleje bo juz nie wiem co mam robic...

Gość 5_monika
próbowałaś szamponu lub odżywki Nisim ?

Gość Magddallennka
polecam szampon sabal firmy ducray jest bardzo dobry i wielu osobom już bardzo pomógł

Gość moze uda mi sie pomoc
jakis czas temu mialam taki sam problem, nic nie pomagalo, zadne wi taminy szampony ktore sa dostepne na naszym rynku, dopiero kosmetki z tej serii( nizej wklejam link) pomogly mi. niestety u nas nie maozna ich kupic, jesli masz kogos znajomego w stanach, popros go. http://www.nioxin.com/nioxin_products/index.cfm?s=nioxin_products