Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lolina

Przypominamy sobie pierwszy raz!Prosze o wejście panów jak i pani!

Polecane posty

Mój pierwszy raz nie zdarzył sie na prawdziwym łożu tylko na trawie pod gołym niebem...nawet byłonf ajnie...a u was??

Gość W domu...
u mojego chlopaka:) Pojechalam do niego na wakacje...p,lanowalismy to,ale nie sadzilismy,ze ebdzie az taka adrenalinka..wszyscy byli w domu:)Za jedna sciana jego brat,a za druga rodzice:) Ale i tak bylo cudownie:)

Gość ktoś ktoś ktos
ja tam nie wiemc zy było fajnie...bolało jak chój

Gość W domu...
Na pocztaku byl strach..ale pozniej przestalo mnie to obchodzic:) Nie balam sie,gdy "wchodzil we mnie"... byl bardzo delikatny i prawie w ogole mnie nie bolalo. No po prostu bylo super:)

nasz pierwszy raz mial miejsce 34 dni od dnia kiedy sie poznalismy :) byl Sylwester i pojechalismy do naszej wspolnej kolezanki zrobilismy to w pokoju jej brata na dywanie :) nie powiem zeby bylo jakos szczegolnie milo , co prawda troszke sie balam (bylam jeszcze dziewica) ale nie bylo zadnego bolu i zadnej krwi :o przyjemnosci tez nie bylo bo moje Slonko po trzech wlozeniach nie wytrzymal i sie spuscil :D w kazdym razie nie bylo to takie przezycie o jakim marzylam bo troszke bylismy zestresowani wiec powtorzylismy to po 5 dniach u mnie w pokoiku na wygodnym lozeczku i bylo super :D

Gość he he he
TEORIA DLA MNIE to ty sie nie szanujesz oddac cnote po 34 dniach.................masakra

Gość a ja....hmmm...
moj pierwszy raz był u mojego chłopaka przed blokiem w samochodzie jego ojca w sobote o 2 w nocy(fakt nie tak mi sie to marzylo, ale coż ..było fajnie..a takie cos trudno jest zaplanowac).....jetesmy razem ponad 5 lat i planujemy w przyszlym roku ślub... a było to po 2 miesicach bycia razem i po 6 latach znajomości:P:P:P

Lolinka dlaczego dziwne ?? :) he he he mozesz sobie tak myslec masz prawo ale powiem Ci ze mimo iz znalismy sie zaledwie 34 dni to bylismy na 20000 % pewni ze oboje tego chcemy i jesli chcesz wiedzec jestesmy nadal ze soba juz ponad 4 lata i wiem, ze to jest mezzyzna mojego zycia i z nim to zycie chce spedzic :) takze wiesz to byla kobieca intuicja a to po jakim czasie by do tego doszlo to dla mnie jest bez znaczenia ale skoro tak uwazasz to masz prawo a mi Twoja opinia zwisa i powiewa :o pozdrawiam

Gość chanel
Niewiele dla mnie znaczyl ten pierwszy raz choć byłam z tym facetem 2 lata.Było fajnie ale żeby zaraz to była jakas wileka sprawa to wspominania to nie

Tak jakoś no...dla każdego jest inaczej.. Ale pierwszy raz to jest coś waznego w życiu kobiety...mojej koleżanki pierwszy raz to był gwałt:PI nie było to zbyt ciekawe...dłuugo nie mogła sie potem poozbierać!!

Gość parapapa
a ja mialam 24 lata i zrobilam to z facetem z ktorym nie bylam w zwiazku choc do tego zmierzalo i nadal zmierza bo wciaz nie umiemy sobie oficjalnie powiedziec ze jestesmy razem (odleglosc) ale jak juz sie spotkamy bo odleglosc i czas na to pozwoli to....wrrr... :D:D:D a jak bylo? u mnie w pokoju - nic nie bolalo - owszem mogl ktos wejsc ale prawdopodobienstwo bylo male - nie bolalo - nie krwawilo - nie bylo zbyt dlugo bo misiek sie szybko podniecil - za to wyprobowalismy zaraz za 1 razem sporo pozycji - choc nie jestem romantyczka to nie powiem zeby byl odlot - raczej - co jest? kurde naprawde to robie!! uprawiam sex! on we mnie wchodzi! miesci sie!! nie boli i jest przyjemnie! -tak bylo - a teraz jest zajebiscie!!! coraz lepiej !!!

Naprzykłąd jakich pozycji....ja kocham na siedząco...(innych nie próbowałam)

Gość Rany koguta
Jesteście lepsi niż OBOP!!! Kafeteriusze są prześwietleni na wylot ,ich portfele,związki ,sypialnie ,rodziny ,skoki w boki itp -obraz polskiego społeczeństwa jak na dłoni -w pigułce co prawda ale wnioski smutne ,oj smutne

Gość parapapa
hmm.. jakich?? tradycyjnych aczkolwiek roznych - ;D od tylu, na siedzaco, na lezaco tradycyjnie albo z moimi nogami jego obejmujacymi albo ze stopami za jego glowa albo lezac na brzuchu i on od tylu na tobie.. i inne :D polecam urozmaicic :D:D

Gość parapapa
acha i z boku od tylu jest zajebiscie - albo on bokiem do ciebie a twoje nogi przelozone przez niego :D:D

MOże być ciekawie:P:P Ja tam mam tego samego partnera od 5lat....i oboje kochamy seks.....

Gość eksperta w pierwszych razach
Było dosyć spoko......tyle że on miał 13 lat a ja 15!!:/ I jakoś poszło...

Gość Rollina
Miałam 17 lat. Byłam u niego słuchać płyt na CD. Po pewnym czasie przyszedł do pokoju cały goły ze stojącą pałą. Byłam trochę zszokowana, ale za chwile sobie pomyślałam, że będziemy za pewne uprawiać seks. Więc i tak było. Dodam, że penisa miał około 18cm. Bajera!

A nie było ci głupio jak go tak zobaczytłaś......??..całegio ci włożył??;? o matko.zajebiscie ci.mój miał moze z 1=12cm:

Gość Rollina
Co? czy całego włóżył? Tak! Wiesz...zaskoczył mnie, że przyszedł nagi do pokoju, ale znaliśmy się juz jakiś czas. Więc nie miałam aż takich oporów aby się mu oddać.

o matko całego...no no.niektórzy wkładają do połowy.......ale to musiało być uczucie...a on wiedział że to twój pierwszy raz!!??

Gość Rollina
No tak, przecież taki jest topik. :) To był mój pierwszy raz. Wiesz powiem ci, że już takiego faceta z takim penisem już nie widziałam. Byli już z mniejszymi. Więc mój 1 raz wspominam ach wspominam. Wypełnił mnie całą. :) Super uczucie.

Chmmm....miałam 17 lat, było ...normalnie. Trochę bolało, żadna przyjemność....Przyjemność zaczęła sie duużo później... :D

Zajebi.scie ci....normlaka moj pierwszy raz nie byył aż taki wspaniały.....to było [pojebana na podwórku(na polu)był dzień....małego peniska miał.....ale było nawet nawet!!!

Gość Rollina
A ty co z Małopolski jesteś, czy z Podkarpacia?

Do Cytrusin! Bolało?Dlaczego?Czemu nie przyjemnosc??Coś zrobil nie tak??