Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawstydzoona

PROBLEM natury intymnej

Polecane posty

Gość opryszczka narzadow plciowych
jest choroba weneryczna!

Zrób roztwór z Sody oczyszczonej pół szkanki ciepłej przegotowanej wody i 2, 3 łyżeczki sody oczyszczonej namocz gazik i przykładaj najlepiej zmieniaj co 2 godziny . Na pewno pomoże.

Gość zawstydzoona
Dzieki:) Na razie posmarowałam tą maścią cynkową. A skąd moge dostać taką SODE OCZYSZCZONĄ?

Gość ja też od czasu do czasu mam
ten sam problem i nie wiem skąd ten guzek się bierze:o dbam o higienę :( Mi pomaga wtedy maść clotrimazol , znika po paru dniach

Gość to żadna opryszka
jeśli wygląda to jak twardy, mały guzek , to posmaruj Clotrimazolem. Jeśli są to piekące bąbelki(opryszczka)to wtedy goń do gina.

Gość zawstydzoona
chciałam jeszcze dodać że czasami wydłubuję sobie syf z uszu i smaruję nim chleb, bo myślę, że to gęsi smalec

Gość do zawstydzonej
to nie jest zadna opryszczka, przynajmniej tak wyrokuję po przeczytaniu opisu bąbla oprszczka to skupisko małych wysięków, w których znajduje sie płyn, jeżeli sama nie miałas nigdy to pewnie zauważyłaś u kogos na ustach na przykład, bo nie sądzę, żebys zaglądała gdzie indziej to, co opisujesz miewałam kiedys w przeszłosci i to nie tylko tam, bo do tej pory mam coś takiego na czole i na nodze. mam wrazenie, jakbym miała połówke grochu pod skórą. jeżeli to jest to samo to nic nie zrobisz, obojętnie czy smatujesz czy nie musi poboleć jakis czas, potem prawdopodobnie górka zostanie, ból zniknie i po jakimś czasie to sie wchłonie i nie ma to żadnego związku z brakiem higieny, to sie po prostu robi i już

Zaczerniam nicka bo juz jakis palant sie podszył Dzięki :) No własnie jakoś nie wyglada mi to na opryszczke. To mnie nie piecze. nie czuję tego, boli mnie tylko jak dotykam. Od wczoraj troszke się zmniejszyło. Mam Clotrimazolum więc sobie posmaruje. Kurcze mam nadzieje ze mi to zejdzie w miare szybko

Coś sie zaczyna z tym dziać. Nie planowałam grzebać przy tym, chciałam aby samo zeszło. Jednak podczas kapieli z tego bąbelka zaczęlo cos wyciekać - jakby zółta ropa, a potem cos czerwonego... wiem wiem bleeeeeeeee. Wycisnęlam wiec troche tego. Bąbel zmalał a ja przemyłam go wodą utlenioną i nasmarowałam gruba warstwą kremu CLOTRIMAZOLUM. Zobacze co bedzie rano

Gość zawstydzooona
Pisze pod zóltym nickiem bo zapomniałam hasła do czarnego ups...;) Dziś juz jest wszystko ok. Nic nie boli i bąbelka juz nie ma (tylko taka czerwona kropieczka). Hip hip huuura Dzieki za rady:) papa

Gość 5_monika
jak wyszła ropa to ok, generalnie gdybyś nic nie wyciskała to samo się też zagoi.

Gość Anon
Lutownicą go przysmaż!