Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asinkaaa

Co sądzicie o farbowaniu włosów henną?jakie doświadczenia?

Polecane posty

Gość asinkaaa

Do tej pory od kilku lat farbuję szamponami koloryzującymi, ostatnio też farbami, jednak ze względu na złą kondycję moich włosów postanowiłm spróbować tych naturalnych w saszetkach do rozrobienia.Jednak nie mam w nich żadnego rozeznania,nie wiem czy kolor jest ładny i trwały,i czy całe to bawienie się jest warte zachodu? Zależy mi na kolorze coś między mahoniem a brązem.Proszę-doradzćie mi!!!:)

Gość wpisz HENNA do wyszukiwarki
a na pewno znajdziesz mój topikn a ten temat, a tam sporo wskazówek:)

Gość ojojjj
niewiem - ja tam bym się bała - wiem że potem trudno jest zafarbić zwykłą farbą - przynajmniej tak słyszałam - ostatnio byłam u fryzjerki i usłyszałam żeby niefarbić palett i joanną z farb bo potem ciężko rozjaśnić włosy... to zależy czy chcesz taki kolor na stałe - jak tak to możesz sprobuj henne

Gość asinkaaa
niesety nie znalazłam nic takiego.jest kilka topików, ale krótkie i zupełnie nie wyczerpują tematu, a już na pewno nie odpowiadają na moje pytania :(

rzeczywiście nie ma tego topiku, czyżby został usunięty? nie wiem dlaczego w każdym razie ja nigdy więcej nie zafarbuję włosów henną, bo zrobiłam to raz i nie podobał mi sie efekt końcowy

Gość muchaaaa
hej ja fabuje ale nie farbami na stale tylko tymi maseczkami ktore nie sa na stale. przewaznie uzywam jasnego brazu (chyba tak sie nazywa ten kolor)bo chodzi mi bardziej o odzywke niz farbe, ale z 2 razy uzylam jakis rudych i efekt mi sie podobal :)

Gość henna na włosach
A ja używam ziolowego balsamu koloryzującego z ekstraktem z henny firmy Venita.Włosy są odżywione i maja pogłebiony naturalny kolor. Nąprawdę polecam ...

Ja właśnie farbowałam włosy Venitą i mam zupełnie odwrotne odczucia.