Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Susełka

krosty w nietypowym miejscu

Polecane posty

Gość Susełka

od pewnego czasu zaobserwowalam krosty na posladkach maja rozna wielkosc i rozmieszczenie nie wiem co na nie poradzic, wystepuja juz od dluzszego czasu bylabym wdzieczna za jakiekolwiek porady z tym zwiazne naprawde mi zalezy.. to bardzo wstydliwy problem.. i wyjatkowo krepujacy (wiadomo dlaczego)

Gość doktordomorosly
Droga Suselko mogę Ci tylko rzec abys się cieszyła, że masz krosty na dupie , a nie na twarzy, w gruncie rzeczy szczęściara z Ciebie.

mam ten sam problem, cieżko z tym walczyć, byłam z tym u dermatologa, jedyne, co usłyszałam to \"proszę nosić stringi\". Robię codziennie masaże szorstką gąbką, nawilżam, widzę, że jest poprawa. DOdatkowo zaczęłam używać kremu Brevoxyl.Może pomoże:-)

Gość nikaaaaaa
jakbys troche poczytala watki na forum to okazaloby sie ze nie jest to takie nietypowe miejsce. 1. peeling - gruboziarnisty 2. nie nosic obcislych spodni 3. nie nosic sztucznej bielizny 4. myc sie generalnie raczej mydlem (najlepiej szarym) a nie zelem 5. zamiast balsamu zelik do ciala (Ziaja pomaranczowa jest super) i minie ;)

Gość lola506
ja mam jeszcze gozej bo mam kroste na nosie na samym czupku, a tym samym jest to rozdrapana dioda mam ja przynajmniej z rok i nie wiem jak jej zaradzic pomozcie prosze ....

Gość brwiowa
A mi babcia zawsze mówiła ze te krostki sie robia od siedzenia na zimnym np. na ławce zimnej czy cemencie i najlepiej je wygrzewac cieplą kapielą i broń Boże nie dusić, nie miętosić nie podrażniać. Nie zaczepiane mijają szybko. :)

Gość umcia umcia ; d
no ja tez mam takie diody oO najgorsze jest to ze mecze sie juz z nimi ok 2 lat ! co troche minie to znow powracaja ; ( plz co tzreba robic na zlagodzenie ich ; ( chcialabym zaczac wspolzycie z chlopakiem , jednak nie mg bo sie wstydze tych krooooch !