Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Irmina*

Veet Duo Bikini a wargi sromowe P

Polecane posty

Gość *Irmina*

Mam proste i male pytanko. Kupiłam własnie ten produkt i chce nim sobie wydepilowac okolice bikini włacznie z wargami, jednak boje sie ze pojawia mi sie jakies ktroski tak jak po poprzednim tylko ze tamten byl duzo tanszy w porownaniu z tym no i tutaj mam krem po depilacji. Jest jakis sposob aby one potem nie odrastaly tak szybko, niby w reklamach zapewniaja o długotrwałym działaniu. Wczesniej strzygłam sie sama i podgalalam zwykla jednorazowa maszynka do golenia. Prosze o rade.

no wąłsnie a można tego kremu uzywać do warg?? bo na opakowaniach jest napisane nie zbliżac do \"otworów\"... czy cos takiego. ja sama bym wolała uzywac kremu niż maszynki...

Używałam kiedyś Veeta do tych miejsc, i było ok. Natomiast po innych kremach strasznie piekło, wszystko było czerwone i ciepiałam strasznie, nawet kilka dni po. Najlepiej nałóż troszeczkę i poczekaj. Jak będzie piekło, to sobie daruj. Nie ma sensu podrażniać.

Gość jeśli masz małe wargi to chyba
nie ma problemu:) możesz włożyć między wargi wieksze kawałek chusteczki hig.,żeby krem nie dostał sie do środka. Z wystającymi wargami niestety jest większy problem:(

Używałam kiedyś Veeta do tych miejsc, i było ok. Natomiast po innych kremach strasznie piekło, wszystko było czerwone i ciepiałam strasznie, nawet kilka dni po. Najlepiej nałóż troszeczkę i poczekaj. Jak będzie piekło, to sobie daruj. Nie ma sensu podrażniać.

Gość kitka kuka
sama chcialabym wiedziec dobry temat moze sie rozwinie i wiecej pan podzieli sie swoimi opiniami.

Gość veeeta
jak to do warg??? na wargach sromowych tez rosna wlosy???? ja nie mam...

ja chodzę już od pół roku na depilacje woskiem, jakby nie było trochę boli i trzeba sie przyzwyczaic do tego bólu, ale da sie wytrzymać. Efekt co prawda utrzymuje sie jedynie z 2 tygodnie, ale za to im dluzej i regularnie sie depilujesz tym cebulki stają się słabsze i włosy wolniej odrastają. Polecam każdej dziewczynie, szczególnie tym, które mają problemy z goleniem.

Gość kiaralamanka
chyba sobie żartujesz

Gość mada faka
popieram depilator elektryczny

Gość kiaralamanka
ale słyszałam od koleżanek , że depilacja depilatorem elektrycznym boli , czy to prawda..

Gość niteczka
mie polecam depilatora, to zbyt delikatne miejsce!!

Kiedys stosowalam kremy Veet do depilacji i nie bylo problemu,nie mialam reakcji alergicznych az do czasu. Pewnego razu po zastosowaniu stala sie tragedia. Po aplikacji kremu wszystko bylo dobrze,az do momentu kiedy mialam zmyc krem,wtedy nastapila silna reakcja alergiczna i nie tylko.Okazalo sie,ze krem ( ktory kiedys wczesniej juz stosowalam ) doslownie wyzarl mi troche naskorka,wszystko spuchlo niemilosiernie i do tego piekielnie zaczelo bolec. Nie wiedzialam co mam ze soba zrobic ,wygladalo to przerazajaco. Chodzic nawet nie moglam. Skonczylo sie na smarowaniach masciami od lekarza,okaladami itd i lezeniem rozkrakiem 3 dni. Nie wiem czy nie zostal zmieniony sklad tego kremu,czy moj organizm poprostu przestal tolerowac ten produkt. Bez wizyty u ginekologa,ktory zrobil duze oczy na ten widok sie nie obylo. Tak wiec dziewczyny,ktore w ten sposob sie depiluja w wrazliwych miejscach : lepiej przed kazdym zabiegiem robic probe alergiczna,bo nigdy nie wiadomo co tym razem sie stanie, a czegos takiego jak przezylam nie zycze nikomu. Teraz wole maszynki z paskami nawilzajacymi i napewno nie powroce do zadnych kremow.

Ja to sotosowalam choc mam wieksze wargi sromowe :P Do tych miejsc bardzo uwazam na produkty ktore stosuje. Po kremach do depilacji troche mnie piklo po bokach ale przez chiwile. Tak ogólnie to wszystko bylo okej i mysle ze moge polecic :P to lepsze niz maszynka - wloski nie sa takie ostre i sa slabsze