Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja1111

czy testy mogły się pomylić???? please odpowiedzcie mi

Polecane posty

Gość kaja1111

hej, robilam 3 testy ciazowe(nie rano ale tak kolo poludnia w dzien) to bylby juz prawie 2 miesiac od zaplodnienia. wyszly negatywne wszystkie. mimo to mam bardzo twardy brzuch, nie mam okresu choc juz powinien sie pojawic, jest mi niedobrze i czesto siusiam, dodam ze mialam jeden okres normalny byl, mialam nawet bol owulacyjny 11 dnia cyklu, teraz wypada 27 cyklu i ja nawet nie mam pmsu kompletnie nic, blagam powiedzcie mi czy to moze byc ciaza, czy 3 testy moglbyby sie pomylic a jesli nie to co mi jest??? blagam opomoc

Gość taka jedna kumata laska
idz do gina to ci powiem moze faktycznie jakies trefne byly a moze jestes w ciazy skad my to mamy wiedziec???

Gość Ewelinka18
Moze masz jakas chorobe jajników! Moja kolezanka miala i od tego wlasnie zatrzymal jej sie okres i brzuch tak jakby spuchl! Mysle, ze 3 testy pod rzad nie mogly byc trefne, ale moge sie mylic! Najlepiej zrobisz, idac do ginekologa!

Gość kaja148
kurde zrobilam 4 test z samego rana jedna kreseczka!!! a ja nadal mam objawy i sikam co 5 minut, a okresu tez nie widac nie wiem co jest bo 4 testy sie przeciez nie pomylily

Gość ja tak uwazam
ty chyba nie masz co z kasa robic?????!!!!!!!!!! jeden test wystarczy rano i juz , a nie 4............. nie jestes w ciazy!!!

Gość kaja11111
to kurcze czemu mi sie spoznia okres? czy moge miec na niskie stezenie hch czy to niemozliwe?

Gość ixxx
przeciez masz dopiero 28 albo 29 dzien cyklu, po co te nerwy ;) zapewniam Cie ze nerwy moga opoznic okres wiec lepiej wyluzuj :) ja bym wierzyla testom!

Gość kaja1111
no niby tak ale zawsze wyczuwalam nadchodzacyn okres, bolaly mnie piersi a teraz nic, dodam ze na kazdym tescie po 24 godzinach okolo pojawil sie taki jakby zarys drugiej kreski ale pisza zeby juz nie odczytywac po takim czasie ale kiedys robilam testy i sie wynik nie zmienial wogole po kilku dniach nawet a to byly takiego samego rodzaju testy wiec nie wiem co sie dzieje