Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ASKA20

Odpowiedzcie ! ważne !!prosze

Polecane posty

Gość ASKA20

jaki kolor ma śluz kiedy kobieta jest zapłodniona już koło 3tygodnia ??

Gość nieprawda bo
turkusowy w pomarańczowe gwiazdki.

Gość normalny dziewczyno

Gość ASKA20
ale co mozna zauwazyc jak sie jest w ciazy jest bardziej bezbarwny czy zółtawy ?? i cfzy sie caly czas utrzymuje ?? jakie sa obkjawy ciazy koło 3 tygodnia ?? wie ktoś ??

Gość Dune
objawy albo są albo ich nie ma i to jest najgorsze... mogą być mdłości, siusianie co 5 minut, może być ból brzucha bez okresu, może być plamienie, zaciemnienie sutków, zasinienie warg sromowych, kreska od pępka w dół (nie zawsze występuje)...

Gość ASKA20
:( a jakie jeszcze moga byc objawy ?? :(

Gość odpowiedzialabym
ale to wcale nie takie ważne :P trza było sie zabezpieczac

Gość jejku.....jakmozna byc
taka skonczona idiota jak ty !!!!!!!!!!!!!!!!!nigdy nie komentowala zadnych bardziejlub mnie debilnych pytan ale ty rozjebalas mnie.....................ty skonczona kretynko!!!!!!!!!!!naprawde jestes taka jeb,,,,, czy dla jaj takie pyt zadalas !!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość ASKA20
jebnieta to chyba ty jestes ! nie bylam nigdy w ciazy i nie wiem jak to jest !wiec pytam

Gość mammmmmaaaa
kobieto!!!!masz troche samokrytycyzmu w sobie????nie widzisz jakludzie sie z ciebie smieja:):):):):):):):):):P ?????masz powiedzmy 20 lat i pytasz KOMPUTERA o kolor sluzuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!???????????????????? ja nie rozumiem??????mieszkasz gdzies w buszu czy jak?????????ludzie nie dreczcie ludzi takimi idiotyzmami !!!dziewczyno- na czym polega rodzaj twojego uposledzenia !!!????a jak nie masz z kim ioczymporozmawiac towejdz sobie na topik " poznajmy przyjaciol " czy cos podobnego................................tragedia,,,,,,,,,,

Gość kurcze no
bosze rozne ludzie maja probemy ale nie musicie nikogo tak strasznie jechac. wydaje mi sie ze to chyba wy jestescie jakies niepowazne. szkoda mi bardziej komentujacych tu niz zalozycielki topiku.

Gość ASKA20
dziekuje bardzo " kurcze no " ❤️ świeta prada co mowisz

Gość kurde no
aska nie przejmuj sie tymi laskami onee one maja h.. w glowie

co za chamy tu siedzą...ma prawo dziewczyna nie wiedzieac,a pytanie o kolor sluzu nie jest az tak \'dziwne\',jak \"mam 11 lat,calowalam sie z chlopakiem z jezyczkiem,czy moge byc w ciazy?\"-a na ta prowokacje nikt tak chamsko nie odpowiedzial,jak na pytanie tej dziewczyny.Poszukajcie sobie durniejzych pytan do \'JECHANIA\" ASKA20,wejdz lepiej na forum o ciązy i macierzynstwie,bo tu cie zjedza

Gość Vanilla ninja
Asia prawda jest taka,że objawy mogą być,lub ich nie ma.Ja MIAŁAM objawy-tzn.powiększone piersi,mdłości,temperaturę,brak okresu i nie byłam w ciąży:) inna sprawa,że od tego czasu jadę ciągle na tabsach:) Ginekolog może stwierdzić ciązę w 21 dni od zapłodnienia,testy podobno też-chociaż na opakowaniu pisze inaczej-wiem od lekarza.ja robiłam pre-test po tygodniu i wyszło mi,że nie jestem i nie byłam-więc w sumie moje zdanie jest takie,że warto zrobić test! POZDRAWIAM

Gość kurde no
ja tez jestem za tym zebys zrobila test. polecam tani i dobrt BOBO TEST

Gość veeeta
nie martw sie Asiu tymi kretynkami:) tez radze Ci zrobic test bo to najpewniesze:)

Gość stysia
no tak skoro komus nie podobaja sie czyjes pytania i nowy temat, po co wogule zabiera głos, mniej wulgaryzmu ludziska z testem dobry pomysł,zrob sobie,bedziesz pewniesza głowa do gory

Gość ASKA20
dzieki kochane ze jestescie tak mile :* ❤️ i sie dobrze odnosicie ❤️

Gość eeeeeeeeeeetttttttttaaaammm
sluz jest biały jak mleko, dosc rzadki. Najlepiej zmierz sobie temperature w dniach kiedy spóźnia cie sie okres. Jak będziesz mieć powyżej 37.3 isteniej prawdopodobieństwo że jesteś w ciąży. powodzenia ps sama jestem w 9 tygodniu