Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka........

celulit???????

Polecane posty

Gość moniczka........

Mam pytanko czy jak się karmi można się smarować kremem od celulitu mam na myśli ten z AVONU, bo dostałam oropnego. Rodzę za 2 tygodnie i zamierzam po porodzie zacząć go używać bo mam taki wstrętny celulit na nogach i tyłku i się zastanawiam czy to nie zaszkodzi dzidzi jak będe karmiła. Proszę pomóżcie. Pozdrowienia i z góry dziękuję za wypowiedzi pa

Gość a czy to wogóle działa

Gość sybilla
hey dziewczyny powiedz mi też czy warto ten kremi kupić też bym sobie go kupiła

podobno dziala...chociaz jak ja urodzilam dziecko to nie mialam ani sily ani czasu zeby smarowac sie takimi specyfikami..

Hej Moniczka Jeśli Celulitu nabawiłaś się w czasie ciąży to narazie się nim nie przejmuj. Ja pod koniec miałam taki, że aż się przeraziłam, a teraz po ośmiu miesiącach od porodu, karmieniu piersią i długich spacerach z wózkiem nie ma po nim najmiejszego śladu. Właśnie niedawno oglądałam swoją skórę na udach i pośladkach i nic, ani jednej górki i to bez żadnych specjalnych zabiegów pielęgnacyjnych. Jak schudłam to sam znikł, a gimnastyka przy małym dziecku zrobiła swoje. Dużo gorsze są rozstępy :O, o jeśli już wylazły to niewiele z nim można zrobić. Pozdrawiam

Gość moniczka........
Hej dziewczyny Ten wstrętny celulit pojawił się jak zaszłam w ciąże i słyszałam że ten krem od celulitu jest bardzo dobry dlatego zamierzam go kupić, mam nadzieje że się go pozbędępo porodzie tak jak napisała to Kutya a do tego jeszcze pojawiają mi sięmałe rozstępy na tyłku i na udach, są bardzo widoczne kiedy jest mi zimno czy któraś wie jak się tego dziadostwa pozbyć, czy to wogóle zniknie?

Gość beaton
Cześć dziewczyny. Ja też miałam problemy z celulitem, ale odkąd zaczęłam stosować żele antycellullitowe z ORIFLAME mój problem znacznie się zmniejszył. Dawniej stosowałam różne preparaty antycellulitowe (m.in. z firmy Avon, Nivea) a efekty były znikome, bądź niewidoczne. Polecam gorąco te naturalne kosmetyki zwłaszcza (z lini Perfect Body) Anti-Cellulite Massaging Roll-On. Sama je wypróbowałam. Działają :)

Gość magenna
Jeżeli chodzi o rozstępy to są trudne do zlikfidowania. Praktycznie jest to nie możliwe. Był taki okres kiedy bardzo przytyłam i wtedy pojawiły się u mnie rozstępy a wraz z nimi cellulit. Na szczęście od razu zaczęłam dziełać, bo rozstępy są możliwe do zlikfidowanie tylko kiedy są świeże, tzn. kiedy są jeszcze różowego koloru. Popieram zdanie koleżanki, która pisze, że kosmetyki z firmy oriflame są dobre. Kobieta wie co mówi.

Gość karlin
Co to za firma Oriflame?

Gość beaton
Oriflame to naturalne Szwedzkie kosmetyki. Naturalne oleje i wyciągi roślinne pochodzą z ekologicznych upraw wolnych od zanieczyszczeń, podlegają surowym rygorom oraz zbierane są z rytmem natury. Następnie skropulatnie łączone w harmonijną całość, co zapewnia produktą delikatność, a zarazem wysoką efektywność.

Gość karlin
Czy te kosmetyki są produkowane w Polsce?

Gość beaton
Oriflame posiada 4 fabryki: w Europie, Azji, w Rosji pod Moskwą trwa budowa piątej.

Gość karlin
To gdzie rosną te "cudowne rośliny"?

Gość beaton
Rosną w specjalnych plantacjach w Szwecji

Gość karlin
co macie do zaoferowania?

Gość beaton
Oferta Oriflame to ponad 600 ciągle udoskonalanych produktów do pielęgnacji twarzy z podziałem na wiek, potrzeby skóry, problemy. Pielęgnacja ciała, włosów, dłoni i paznokci, stóp. Ofertę produktów do makijażu z uwzględnieniem wieku i stylu. Ofertę wód toaletowych, perfum dla kobiet i mężczyzn. Pielęgnacja skóry mężczyzn.

Gość karlin
Gdzie mogę dostać kosmetyki?

Gość beaton
Jest to sprzedaż bezpośrednia przez konsultantów. Karlin, napisz mi twój mail to pogadamy.Mój to kbeata12@wp.pl

Gość microshit
na cellulit to ja polecam pilling kawowy. nawet w ciazy mozna stosowac. nie wiem czy dasz rade bo w ciazy nigdy nie bylam ale wyobrazam sobie ze z duzym brzuchem jest ciezko. zaparzasz 3 lyzki mielonej kawy w flizance, zalewasz niewielka iloscia wody. jak wystygnie to odcedzasz i do kawy dodajesz lyzke cukru, moze olejek pomaranczowy, mieszasz z plynem do kapieli i idziesz do wanny sie tym natrzec. powinnas sie nacierac jakies 10 minut, potem splukac chlodna woda. nie wiem czy to wskazane ale pewnie nie. po ciazy natomiast mozesz sprobowac po takim pilligu zawinac sie w folie spozywcza. wklepujesz jakis balsam i zawijasz sie w folie. naciagasz getry czy dresy i pod koc na godzine. ja robilam te zabiegi 3-4 razy w tygodniu jak wazylam ponad 80 przy wzroscie 160 cm wiec bylam upasiona jak prosiak i cellulit tez mialam piekny. widoczny znikl po 5ciu tygodniach.

Gość mirelin
Sama wpadłaś na pomysł z pilingiem kawowym?

Gość karlin
Co to za firma Faberlic?

to jest nowa firma francuska, która ma linię produkcyjną w Rosji dlatego kosmetyki są tak tanie a jakościowo extra. Naprawdę polecam od lat jestem konsultantką avonu a teraz faberlica i stwierdzam że faberlic przewyższa jakością avon a ceny mają rewelacyjne gdybyś chciała to prześlę ci do domu katalog albo pooglądaj sobie parę rzeczy wystawiam na allegro

witam... do tej mieszanki na celulit dodajcie odrobinę imbiru...i jak się tą mieszankę nałoży to niespłukiwać,tylko tą mieszankę na noach zawinąć folią spożywczą..imbir rozgrzewa i pomaga.. muszę znależć dokładne składniki..to wam napiszę dokładnie... to naprawdę działa.....;-)