Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iguanka

Kto ze mną podszlifuje troche swoja figurke??

Polecane posty

ostatni raz pytam, jak nikt się nie zgłosci to nie przeszkadza, niech topic spływa na dół ale zrobiłam sobie tabelkę w której chcę się sama przes sobą rozliczać czy ćwiczyłam, pilmowałam czego trzeba :). I tak troszke podszlifować brzuszek, nogi, ogónie firugę. Trochę zrzucić :). Już kilak razy gdzieś pytałam ale jest bez odzewu a ja czuje poprostu CHĘCI do DZIAŁANIA :D. Jakl nigdy, nie pozwólcie żeby się zmarnowały a sama nie chcę :). Ktoś zainteresowany szczegółami?

iguanka-ja chetna i zainteresowana ale moze wpadniesz na topik skakanka dobra na wszystko i tam opowiesz o szczegolach? pozdrawiam

Gość uppp
www.freewebs.com/iguanka

Gość +-+-+-+-+-+-+-
ja chce podszlifowac figurke!!! zgłaszam sie!!! jakie macie propozycje???

Na tej stronce bedziemy zapisywać codziennie czy zrobiłyśmy np. brzuszki, albo czy w ogóle poćwiczyłyśmy coś niecoś ;). Mozna tam pisacn ie tylko na temat ćwiczen ale np. zakładasz że codzienie chcesz się troche pouczyć języka (jak Magdala np ;) ). Będziemy tak sobie pisac porady na różny temat ipt. A im więcej ludzi bedzie tym większa motywacja ;). Wchodzisz?

Czarna-> na talie jest jeden wsumei stary jak świat ale nie zawodny :D. Klęknąć na kolanach i przechodzić tyłkim na podłogę raz na jedną razn na drugą stronę a co do nóg to myslę że głównie masaże a do tego np. maszerowanie (pokazałabym jakie ale nie ma stronki tymczasowo) i półprzysiady :) DALEJ DALEJ, Dołączcie do nas, potrzebne jesteście www.freewebs.com/iguanka

Gość kokoszkaaaaa
hej jestes na gg??potrzebuje to haslo...

Gość kokoszkaaaaa
hmm..napisalam do ciebie na gg :-/ i sie nie odzywasz....

Gość kokoszkaaaaa
no ja pisze do ciebie jest w katalogu"iguanka" pisze i nic zobacz czy nie masz czasami wlaczanej opcji(kliknij na sloneczko) "Nie pokazuj wiadomosci od nieznajomych"

No kurcze własnie nie... spróbuj jeszcze raz a jak się nie uda to zrobimy inaczej... albo napisz od razu na 6330406 :). jestem niewidoczna

Gość algida
A czy ja też się mogę dołączyć? Tylko nie bardzo wiem co zrobić z tą tabelką i jak się tam wpisać???

Jasne. na jakiś z tych numerów gadu :D. najlepiej na pierwszy. A co i jak masz napisane na dole na stronce. Jeśli czegoś nie bedziesz wiedziala napisz

Gość kokoszkaaaaa
nadal sie nie odzywasz :/

Kurde, ale to chybe nie z moim gadu bo innych słyszę... a widzisz mój opis? :) Jest w opisie. Albo dam an chwilkę do danych publicznych

Gość kokoszkaaaaa
no opis twoj widze

Gość kokoszkaaaaa
nie nie widzialam,daj jeszcze raz w opisie....

jest cały czas. Nie moge już tu siedzieć. jest w opisie i danych publicznych w imieniu na numerze 8279832. Mam nadzieje że dołączysz, nie wiem co może być nie tak. Wracam za jakieś 20 minut. Na razie

Gość Malutka -
Dziewczyny! W kwestii brzuszka i talii polecam ćwiczenia http://www.modeling.pl/?sub=cwiczenia/brzuch&fil=brzuch&poz=30 Sama robie od dłuższego czasu i naprawdę widać efekty. Trzeba być tylko cierpliwym (bo pojawiają się po około miesiącu) i zdeterminowanym (ćwiczyć codziennie, bo inaczej wogóle nie warto zaczynać). Pozdrawiam :-)

Dzie,ki malutka :), tez probowalam ale troche mi te cwiczonka nie podpasowały :].. ale dzialaly, to pewne bo juz po kilku dniach mialam napieta skore na brzuszku. kto jeszcze dołączy? Trzeba uzbierać większy komplecik :).. Wpadać i pilnujemy się codziennie :)

Chyba ja dołącze, bo ostatnio mi się przytyło. Znajomi tego niby nie widzą, ale ja czuje po spodniach. Chce zrzucić ze 2-3 kg. Tylko jest problem..... mam apetyt i za cholere ćwiczyc mi się nie chce buuuuuuuuuuuuu. Najgorszy jest początek:(

To wkakuj na stronke, co? Damy rade ;-). Ja teraz bardzoej skupiam sie na nauce niz diecie ale tez do zrzucenia mam z 3-4 kilo. Dawaj na gadu na 8279832. Dam Ci tam hasełko do stronki, co? :). A gdzie chcesz zrzucić najwięcej? Bo ja pupa i nogi w udach i kolankach :-/. Kurcze na twarzy jestem taka drobna, w ramionach też a przestrzeń w spodniach mi się nie marnuje :]

Gość Barabaraaa
dziewczyny ja tez chce !! cwiczyc :) dajcie jakies cwiczenia na pupe i te uda .Co robic i po ile powtorzen? Iguanka-------- ile razy trzeba zrobic powtorzen w tym cwiczeniu na talie tak,ze by jakies efekty byly???