Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielone

Jaki żel do mycia twarzy dla cery trądzikowej, ale przesuszonej???

Polecane posty

Gość zielone

prosze prosze o rade.. bo ja juz nie wiem, co robic??:-( jesli nie żel do mycia, to co???

Gość delicja pomaranczowa
ooo wlasnie ja tez takiego szukam.

Gość zielone
nikt nic nie wie??? a Ty, delicjo, jak sobie radzisz?? nie potrafie znalezc zlotego srodka. moj zestaw to zel do mycia twarzy ives rocher, ale nie zaden konkretny, tylko raczej do cery normalnej.. chyba nawet wrazliwej. delikatny peeling co drugi dzien krem nivea /ten granatowy na noc i niekiedy na dzien, lub dove zadnych tonikow, mleczka.. nigdy tego nie uzywałam i nie wiem, co sie z tym chyba robi ;-P

Gość ola2000
szukajcie zeli wsrod kosmetykow do cery wrazliwej a nie tradzikowej sa o niebo lepsze

Gość zielone
dermoklar?? nigdy nie slyszałam? a to w normalnym sklepie mogę dostać?

Gość dermoklar
kupisz w aptece...kosztuje koło 27 zł.Miałam,uzywałam,ale zaniechałam,bo jak dla mnie to za drogie trochę.Jest nawet dobry.Ma ph 5,5 czyli takie jak nasza skóra dzięki temu jej nie wysusza. Ja myję swoją buźkę trądzikową mydełkiem Johnson&Johnson z olejkiem migdałowym.

Gość a ja polecam
Garnier czysta skora, lub l'oreal pur zone ;-) :-) :-)

Gość zielone
garnier.. brrr.. nigdy więcej. wysuszył mnie okrutnie. a z tym dermoklarem.. hmm.. nie-tani. zastanowie sie chyba jeszcze. dzieki za rady Dziewczynki:-)

Z czystym sumieniem mogę polecić żel z serii Nivea Visage Young :) Nie wysusza skóry i pomaga pozbyć się przykrych niespodzianek. Polecam! :)

popieram Olę, żel do cery trądzikowej zamień chwilowo na delikatny żel do cery wrażliwej, np. Physiogel, Toleriane LRP (apteka), Kolastyna Piękno Natury. jeśli chodzi o toniki, to polecam Dermedic Acne Expert - bezalkoholowy, delikatny, nie wysusza, nawilża, działa antybakteryjnie i ślicznie pachnie :)