jovik 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 kobieta33 ma dzis do艂a.....trudno- jutro bedzie lepiej!!! A p艂uca nie bola bo nie maja unerwie艅.I w膮troba tez nie boli ( to tak na wszelki wypadek, jakby kogoS tu bola艂a :-P ). 1. pachne ca艂a... 2. pachnie w domu 3.mam 艂adn膮 cere...(艂adniejsza, bo ze wzgl臋du na wiek nie moze wygladac jak d.. niemowlaka :-P ) 4. Z duma wymawiam s艂owa :\" ja nie pale\" i patrz臋 si臋, jak pekaja z zazdro艣ci 5. umiem na ulicy rozpoznac \"palacza\' (brzmi to niczym z\" archiwum X\") 6. w autobusie 艣mierdzi mi palaczka 7.przesta艂o mi brakowac do 1szego ( bez wyrzut贸w sumienia kupuje sobie smako艂yki). 8.jestem NAPEWNO zdrowsza 9. zwiekszy艂o sie moje grono przyjaci贸艂 od kiedy rzuci艂am palenie (mam nowe psiopsi贸艂ki na topiku \" Rzuci艂am palenie! Pomocy!! ):-D :-D :-D To moje p[lusy z rzucenia palenia!! Moje dzieci sa z nas dumne!!! Piszcie jak u Was. Kobieta 33- g艂owa do g贸ry- masz 2 etap. Ale to kolejny do BP!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ika370 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 jak wiatr---> witaj,jak ja Ci臋 dawno nie widzialam :)i jak dobrze Ci臋 znowu zobaczy膰 :) Kobieta33--> to tak jak ja :) wszyscy m贸wili,ze odzyskali w臋ch i smak a ja nic :o ju偶 myslalam,ze mi te pety zmys艂y poz偶era艂y ,bo cholernie d艂ugi czas peciska mi pachnia艂y kaszle膰 nie kaszla艂am,ale mialam uporczyw膮 chryp臋.Wcze艣niej ju偶 pisa艂am,ze chrzakalam jak 艣winka ,najgorzej by艂o w ko艣ciele jak chcialam sobie pospiewa膰 a tu si臋 nie da艂o. Poma艂u wszystko wr贸ci艂o do normy:) najwiekszym plusem,kt贸ry sama osobi艣cie zauwzy艂am na sobie ,to sp艂ycenie zmarszczek mimicznych wok贸艂 oczu oraz znikniecie chrypy co do plam na twarzy,nie zazywala艣 czasami lek贸w anty a p贸xniej nie wystawia艂a艣 si臋 na slonce?? taki sam efekt daje picie nie pami臋tam dok艂adnie ,ale chyba dziurawiec + s艂o艅ce Co do jedzenia to zajadam winogronka:) cz臋stuj si臋 艣mia艂o:D ewentualnie w lod贸wce mam resztki szarlotki,przyniesc???:D Ninka--> Ty jeste艣 jednak niepowtarzalnym egzemplarzem hahaha \"偶贸艂ta morda nabra艂a r贸偶u\" co za okreslenie hahaha dobre!!!! co do picia to nie popadaj z jednej skrajnosci w drug膮:D :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ika370 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 zgadzam si臋 z Jovik P艁UCA NIE BOL膭!!!!!! nawet lekarz to powiedzia艂 :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zlosliwiec Napisano Sierpie艅 21, 2006 ja tez nie b臋d臋 gorszy 1). Odzyska艂em kondycje mniej si臋 mecze 2). Nie mam kaszlu i oddycham ca艂ymi p艂ucami 3).Wyostrzy艂 mi si臋 w臋ch wyczuje palacza po zapachu 4).Zgin膮艂 katar chroniczny 偶aden lek nie pom贸g艂 przez 40 lat 5).M艂odziej wygl膮dam TO MOWIA INNI 6).:D:D:D:D: Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 tak, to powiedzia艂 lekarz :-D :-D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 O!!!! Powita膰 Prezesa :-D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ika370 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 Swego czasu Jovik napisala,ze ma ze Z艂osliwcem na艂og zamienny,to znaczy ten w膮tek. Ja te偶 popad艂am w ten na艂贸g i wcale a wcale nie 偶a艂uj臋 :D potrafi臋 si臋 w nocy obudzi膰 i o Was pomysle膰 ,czy dajecie rad臋 czy wszystko wporz膮dku:) Nigdy si臋 nie widzielismy ale ja popusci艂am wodze fantazji i wyobrazam Was sobie :D I mam nadziej臋,偶e ten nasz piekny na艂贸g b臋dzie trwa艂 i trwa艂........ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 ika370- masz wiadomo艣膰 na skrzynce :-D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Nina Ryczy 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 Ja si臋 chyba skr臋ce zanim Ruda Kitka napisze. My艣la艂am o niej z niewielkimi przerwami ca艂y dzie艅.Podkre艣l臋 jeszcze raz,ze najwa偶niejsze jest wr贸ci膰 na nasz topik,nawet je偶eli da艂o si臋 cia艂a.Tutaj jest taki doping i wsparcie ,偶e w ko艅cu musi si臋 uda膰!Nasz topik wydany w formie ksi膮偶ki by艂by bestsellerem. Ludzie kupowaliby t臋 ksi膮偶k臋 na mas臋. Walka,humor,za艂amania,wiara we w艂asne si艂y!Najlepszy scenariusz napisa艂o nasze 偶ycie!nie s膮dzicie? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 Nooooo !!!!!! Dobieg艂am do Was---> niez艂a przebiezka by艂a i przy okazji par臋 przemy艣le艅 Ponarzeka艂am dzisiaj,ze gruba????? 1. Teraz przynajmniej mog臋 poszczu膰 fajnymi cyckami... 2.Kondycj臋 mam super----20 lat takiej nie mia艂am...heh 3.Kasy uzbiera艂am na now膮 fryzurk臋 i nowy kolorek --bosko wygl膮dam !!! 4.Pi臋knie pachn臋...zawsze tak chcia艂am 5.jeszcze piekniej mi oczy b艂yszcz膮...czuj臋 si臋 pi臋kna Dzisiaj 艣ci膮gne艂am czarn膮 sukienk臋.......dzi臋ki Wam zacz臋艂am si臋 u艣miechac.....nie jestem sama......:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
micha 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 Cze艣膰 i czo艂em! Pozdrawiam--dopinguj臋 Wam z ca艂ej si艂y, a Jovikowi bezpo艣rednio ;-) Fajny macie ten topik--{kwiat} Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 s艂oneczko- my jak sekta--,,,,,,,, nigdy Ci臋 nie opu艣cimy ;-) heheheheheee,,,,,,,, g艂owa do g贸ry.fajnie musisz wygl膮dac z tymi b艂yszcz膮cymi oczyma........ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
monisia1233 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 ja juz nie pale 2 miesiace i jestem z tego powodu super szczesliwa..co lepsze nawet mi sie nie chce palic co jest bardzo dziwne..a palilam 4 lata ..teraz jest super:)))) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 cze艣膰 micha.... przecie偶 Ty nigdy nie \"sztachne艂as\" si臋... ale baaardzo dzi臋ki za doping. Pozdrawiam Cie serdecznie: Ja i moje 10kg. wiecej!!!! :-D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 gdzie ta ika370??? Chyba dziury porobi艂a w pod艂odze od tego mycia :-P Martwie sie, co z wiewi贸ra...... PAD艁ES- POWSTA艃!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 Wiewi贸ra pracuje do 22h wi臋c spoko...... Ona jest dzielna i na pewno nie polegnie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ika370 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 Jovik----> buuuuuuuuuuu nic nie dosta艂am:( najlepiej wysy艂ac na ika370@interia.pl no dziewczynki,ale pop臋dzacie te stronki ,ci臋zko nadgoni膰 z czytaniem :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ika370 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 no hmm widz臋,偶e nowe okreslenie tutaj si臋 pojawi艂o :D sekta ciiiiiii bo nam watek skasuja :P Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 Zapomnia艂am sie pochwali膰 !!!!!dzisiaj znowu by艂am u mojego synka i pierwszy raz nie p艂aka艂am...to m贸j osobisty sukces przepraszam, ze znowu o nim pisze---> to nie na temat, ale dzi臋ki temu jest mi l偶ej..... Cholernie chce mi sie zy膰 !!!!! Pierwszy raz od wielu miesi臋cy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ika370 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 Mi艂e Panie az mi 艂ezka z oka leci,ale musz臋 si臋 pozegna膰.Zostawiam Was w najlepszych r臋kach jakie mog膮 by膰 a ja postaram si臋 jeszcze zagladna膰.Goscie mi si臋 zwalili na g艂ow臋 czytaj tesciowie;/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 E, z t膮 sekt膮 to wiadomo- 偶art. Ika- wys艂a艂am, ale cos dzi艣 te go艂臋bie niemrawe........ :-P Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ika370 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 s艂oneczko pisz,pisz je偶eli to Ci pomaga:) Wyzej masz adres na moja skrzynk臋 wi臋c w razie potrzeby zawsze mozesz pisa膰 a ja odpowiem:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 tesciowie to nie go艣cie a to nie wizyta tylko....wizytacja :-P Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Nina Ryczy 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 S艂oneczko pisz ile chcesz i o czym chcesz byle Ci pomog艂o.Tw贸j optymizm pomimo wielkiej tragedii daje si艂臋 wszystkim na tym forum. Kochamy Ci臋 za Twoj膮 dzielno艣膰 i optymizm!A wi臋c pisz,pisz,pisz..... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 s艂oneczkooo- jestem z Toba....i ja tez chodze do mojej cioci.....i tez z 艂z膮 w oku..... . Ale to jest nasza cz臋艣膰 偶ycia..powitania i po偶egnania. 呕ycz臋 Ci si艂y........bu藕ka. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Nina Ryczy 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 Moje kochane , musz臋 zwolni膰 kompa i a偶 mnie trz臋sie ze z艂osci. Mo偶e jeszcze tutaj wpadn臋 偶eby si臋 Wami nacieszy膰. S艂oneczko! Ty wiesz... Wiewi贸reczka! Tak czy siak (mamy nadziej臋,偶e tak!) jestem z Tob膮 i wierz臋...Popro艣 Z艂o艣liwca 偶eby trzyma艂 za Ciebie kciuki, to przynosi szcz臋艣cie! Reszta Kochanych Amazonek i Amazonka (Z艂o艣liwiec) trzymajcie si臋 ciep艂o.Jutro nowy,pi臋kny dzie艅, doliczymy sobie jeden BP.Kolorowych,艣wie偶ych sn贸w. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 chyba nie doczekam wiewi贸ry, bo do 22.00 nie doczekam. Ale prosze o wpis- jutro poczytam. Dobrej nocki- pa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Zuzka33 Napisano Sierpie艅 21, 2006 Cze艣膰 dziewczyny!!!Przyjmiecie mnie do klubu?Troszke o mnie.To m贸j 10 dzie艅 bez papierosa.Dopiero dzis nabra艂am troche energii,bo wcze艣niej czu艂am si臋 jak wypluta guma.Wspomagam sie plastrami Niquitin,kt贸re kupuje i przykleja mi m贸j ukochany.On jak si臋 艂atwo mozna domy艣lec nie pali ale nogdy tez nie pali艂.Ale jest bardzo kochany,rozumie mnie i wspiera w tej walce.Z apetytem jest r贸偶nie ale czasami nie wiem co z r臋kami mam zrobi膰.Staram si臋 pic mn贸stwo wody niegazowanej z cytrynk膮.A mo偶e Wy weteranki podsuniecie mi jakies ciekawe sposoby na oszukanie ''g艂odu''.Pozdrawiam!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 Przez lata ca艂e kiedy moje dziecko walczy艂o ze straszna chorob膮 nie mia艂am tyle wsparcia co teraz i jesli sie zaraz porycz臋 to tylko ze wzruszenia i radosci...... Bardzo Wam dzi臋kuj臋 :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Sierpie艅 21, 2006 Czasami s艂owa maja magiczn膮 moc s艂oneczkooo.......:-D Tak jak napisa艂a ostatnio ika370 ka偶da z nas ma wieksze lub mniejsze problemy 偶yciowe...tak to jest juz pouk艂adane na swiecia. Ale te偶 trzeba by膰 dla ludzi cz艂owiekiem, 偶eby drugiego zrozumie膰......ech..... ika370- wys艂a艂am raz jeszcze. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach