Go艣膰 wisienka 32 Napisano Sierpie艅 26, 2006 Dzieki Wiewi贸reczka33. Dopiero niedawno odkry艂am to forum, ale obiecuje ze zajrze do Was, poniewaz z tego co wyczyta艂am jestescie OK. Mam nadzieje ze bedziemy sie wspierac w tym niepaleniu. Pozdrawiam ponownie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Almaaa 0 Napisano Sierpie艅 26, 2006 A ja naprawd臋 nie wiem jak sobie dam rad臋... Czytam was i my艣l臋 sobie, 偶e , zreszt膮 sami wiecie, niez艂膮 grup臋 tworzycie!:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zlosliwiec Napisano Sierpie艅 27, 2006 Witam Pozdrawiam serdecznie Wszystkich i 偶ycz臋 mi艂ego dnia :D Wisienka 32 ja r贸wnie偶 nie pale razem z zona teraz w domu pachnie B膮d藕 tu razem z nami jest 艂atwiej najgorsze masz ju偶 za soba, je偶eli naprawd臋 pragniesz rzuci膰 palenie to z nami dasz rade trzymam za Ciebie i m臋偶a kciuki :D Almaaa tu nie trzeba si臋 zastanawia膰 do艂膮cz do naszego grona naprawd臋 jest pi臋knie nie pali膰 jeste艣 mile widziana dasz rade :D Wiewi贸reczko dzielnie si臋 trzymasz jestem dumny z Ciebie jeste艣 wzorem dla poczadkujacych :D S艂oneczko wyjd藕 wreszcie z zataj chmurki za艣wie膰 tu, bo brakuje tu Ciebie czekamy na Twoje promyczki :D Michalina 7 ja z poczadku przyty艂em 10 kg po jakim艣 tam czasie waga sama wr贸ci艂a do normy zchudlem 6 kg trzeba troch臋 czasu i cierpliwo艣ci najwa偶niejsze jest to ze nie pale powodzenia :D ika pozdrawiam dzi艣 za艣wieci艂o s艂onko ca艂y czas pada艂 deszcz grzyby sa ale ludzi jest du偶o zawsze wiaderko si臋 nazbiera :D jovik serdecznie pozdrawiam naprawiaj szybciej komputer bo Ciebie tu brak :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Sierpie艅 27, 2006 Wr贸ci艂am... B臋de walczy膰 !!! Za bardzo kocham swoje 偶ycie, zeby si臋 poddac... Mam jeszcze tyle do zrobienia... Bardzo bardzo Was potrzebuje !!!!!!! Moim marzeniem jest spotka膰 si臋 z Wami w przysz艂ym roku i tej my艣li uczepi艂am si臋 jak tonacy brzytwy..... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Sierpie艅 27, 2006 Witam wszystkich:) Hallo,hallo jest tutaj ktos?? Dzis mam gosci,wiec chyba raczej juz dzis mnie nie bedzie. Trzymajcie za mnie mocno,bo jeden z gosci pali i zawsze przez t膮 osobe wraca艂am do na艂ogu. Jak bedzie tym razem?Zobaczymy:) Pozdrawiam papapa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Sierpie艅 27, 2006 Spotkamy sie s艂oneczkoo,zobaczysz:) Zmykam juz.... Trzymaj za mnie:) Choc wogole o fajkach nie mysle,boje sie tego spotkania ze znajomymi.Buziaczki....:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
paatusia 0 Napisano Sierpie艅 27, 2006 Witam wszystkich jestem c贸rk膮 \"s艂oneczka\"!!!:) Ciesze sie ze wspieracie moja mame i chcialabym p[owiedziec ze jestem z niej baaaaardzoooooo!!!! dumna!! i wiem ze da rade jezeli tak sobie juz postanowi!! kocham cie mamo i bede trzymala za ciebie mocno kciuki !! kocham cie!!! buziaczki Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 cudak1000 Napisano Sierpie艅 27, 2006 czesc to moze ja tez sie przylacze . Pale ( palilam) jakies 15 lat, pol zycia wlasciwie:( rzucalam pare razy, oczywiscie z zerowym skutkiem.Sprobuje od dzis, od zaraz.... o sukcesach bede donosic na bierzaca. Juz wiem, ze najgorsze beda wieczory:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Sierpie艅 27, 2006 Oooooooo !!! Widz臋, 偶e moje dziecko mnie znalaz艂o... Jakie to mi艂e...dzi臋ki Patusiu !!!! A gdzie pozostali??? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Nian Ryczy Napisano Sierpie艅 27, 2006 S艂oneczko wr贸ci艂am! Nie zd膮偶y艂am napisa膰 ,ze wyje偶d偶am na 3 dni. P贸藕niej napisz臋 wi臋cej, bo dopiero przyjecha艂am. Nie pal臋,trzymam si臋 dzielnie!Ile tutaj nowych os贸b!!!Nadrobi臋 zaleg艂o艣ci w czytaniu i ju偶 jestem z Wami. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Nina Ryczy 0 Napisano Sierpie艅 27, 2006 Mia艂o byc oczywi艣cie Nina Ryczy! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Sierpie艅 27, 2006 Nina !!!!!! czeka艂am !!!!!!! uffff....jak dobrze, ze jeste艣... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zlosliwiec Napisano Sierpie艅 27, 2006 Tylko s艂oneczko wysz艂o z za chmurki i ju偶 ja艣niej zrobi艂o si臋 na topiku :D Nie mo偶esz z tad odej艣膰 jeste艣 nam potrzebna pozdrawiam i trzymam dwa wolne kciuki :D cudak 1000 witamy Cie w naszym gronie mile jeste艣 tu widziana z nami wytrzymasz :D wiewi贸reczka dasz rade nie potrzebnie si臋 martwisz :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Sierpie艅 27, 2006 Goscie nie przyszli!Hmm.nawet dobrze,ale i tak bym nie zapali艂a:) By艂am u rodzicow na kawce i oczywiscie dzis mi pod nosem kopcili,ale to mnie nawet nie ruszy艂o.Wiem,ze kiedys nadejdzie kryzys,ale jak na razie trzymam sie dzielnie. S艂onkooo-->fajnie,ze wroci艂as do nas:) Ninka-->tez sie ciesze z twojego powrotu:) Zlosliwiec-->super,ze wierzysz w nas tak mocno:)buzka dla ciebie Pozdrawiam wszystkich niewymienionych(jestem myslami ca艂y czas z wami)Duze cmokaski dla wszystkich BP Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ika* 0 Napisano Sierpie艅 27, 2006 Nie mog臋 dzisiaj z Wami zosta膰:/ mam go艣ci,ale pozdrawiam ,my艣l臋 i t臋skni臋 za pisaniem do Was!!!!! S艂oneczko---> pozdr贸w c贸rk臋 i powiedz 偶eby sprawdzi艂a maila;) Z艂osliwcu w Twoje r臋ce oddaj臋 topik!!! Pilnuj owieczek:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Sierpie艅 27, 2006 Z艂o艣liwcze jeste艣 kochany !!! nie odejd臋...dzi臋kuj臋.........:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Nina Ryczy 0 Napisano Sierpie艅 27, 2006 Mia艂am ju偶 dzisiaj nie pisa膰 ale zmotywowa艂y mnie s艂owa S艂oneczka Mojego Kochanego! Niestety, kryzysy te ma艂e i du偶e s膮 wpisane w nasze 偶ycie. M膮dro艣膰 cz艂owieka polega na tym 偶eby potrafi膰 z nich wyj艣膰 z podniesionym czo艂em. Jeste艣my tylko lud藕mi,wpadki si臋 zdarzaj膮 ale je偶eli cz艂owiek ma co艣 takiego jak Sumienie , to nie jest 藕le. Moje wyrzuty sumienia pomagaja mi stan膮膰 na nogi. Te wyrzuty to moja prywatna wewn臋trzna walka, z kt贸rej albo wyjd臋 ca艂o albo polegn臋.Wszystkim , szczeg贸lnie za艣 jednej osobie z promykami 偶ycz臋 ostatecznego zwyci臋stwa! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Sierpie艅 27, 2006 Nina---> jeden promyczek dla ciebie, 偶eby Cie w ten zimny wiecz贸r troch臋 ogrza艂...:D A niech tam----> dla wszystkich po jednym...chytra nie jestem...dla mnie wystarczy... Ninka kochana---> damy rade !!!! zwyci臋zymy !!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Sierpie艅 27, 2006 Dobrej nocy kochani...jutro po po艂udniu zamelduj臋 sie :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Sierpie艅 27, 2006 Dobranoc wszystkim:) Jutro kolejny dzien BP....Powodzenia wszystkim:) Do jutra Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 maandarynka Napisano Sierpie艅 27, 2006 jestem by艂am z dzieciakami na wycieczce w g贸rach i stadlinie koni fajnie by艂o mo偶na by艂o usi膮艣膰 na 艂aweczce i co ?i nic nie zapali艂am ale ci膮gle mi ich brakuje pozdrawiam wszystkich pa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wisienka 32 Napisano Sierpie艅 27, 2006 Czesc Chce sie tylko przywitac, ale widze ze juz o tej porze z nikim nie pogadam. Trudno. A i nie pale dalej, a najfajniejsze jest to ze juz wcale nie mysle o tych smierdziuchach. By艂am dzisiaj na grzybach, biega艂am po g贸rach jak kozica i wcale nie by艂am zmeczona ( no i nazbiera艂am ca艂e wiaderko prawdziwk贸w ) M贸j m膮偶 tez sie trzyma i wierze w to i偶 tym razem sie uda. Kiedys tez juz rzucalismy papierochy ( nie palilismy 4 mies.) a potem nasz syn z艂ama艂 r臋ke no i sie zacz臋艂o. Pod szpitalem wypalilismy po 1 przez ten stres, a potem to juz posz艂o. Wi臋c przestrzegam wszystkich kt贸rzy mysl膮 ze jak zapal膮 jednego to sie nic nie stanie. Albo sie pali ( niewa偶ne czy 1 szt. czy ca艂膮 paczke ) albo sie nie pali wcale. Bo nie sztuk膮 jest ograniczyc, sztuk膮 jest rzucic i niewracac do tego. Ale sie rozpisa艂am, no dobra nie bede juz przynudzac. Pozdrawiam wszystkich. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
cosmic 0 Napisano Sierpie艅 28, 2006 Ale偶 tu si臋 ruch zrobi艂 !!! :D pare dni przerwy i ju偶 nie nadrobie czytania... jestem jednak ca艂y czas my艣lami z Wami. Pozdrawiam wszystkich:) Buziaczki Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Sierpie艅 28, 2006 Hej!! kKlikam z pracy poza oczami szefa ;-), wi臋c bardo sie streszcz臋. Pozdrawiam Was bardzo. Z艂o艣liwcze-- je偶eli uwa偶asz, 偶e trzeba uwa偶a膰 na to, co sie pisze, to sie mylisz........trzeba uwa偶a膰 na to, co sie robi :-P Twoje s艂owa tu to jak balsam.....wi臋c..pisz, pisz, pisz.....Ca艂usy dla wszystkich....nied艂ugo zaczn臋 10 m-c BP. Widzicie, jak mi ro艣nie klata z dumy????????????????????? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ika* 0 Napisano Sierpie艅 28, 2006 No a gdzie Wy???? Tyle nowych twarzy,a ja dzisiaj nie mog艂am naszego w膮tku znale藕膰... T艂umacz臋 sobie to tym,偶e nikt nie pali i nie potrzebuje wsparcia:D I bardzo dobrze!!! trzymajcie si臋 moi mili :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Sierpie艅 28, 2006 Hej kochani!!! W艂asnie p贸艂 godzinki temu wroci艂am z pracy. Zjad艂am szybko obiadek no i jestem tu aby sie przywitac z wami wszystkimi.11 dzien BP. Nawet nie wiecie jak sie ciesze,ze znalaz艂am ten topik,bo tak normalnie to bym nie rzuci艂a jeszcze na艂ogu. Czuje sie super(obecnie strasznie przeziebiona):)ale ogolnie SUPEROWO Ide odpoczac,bede za jakies 2H. Piszcie jak sie czujecie BP...Prosze aby kazdy napisa艂 ile juz jest dni jak nie pali:) Pozdrawiam:):) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kobieta33 0 Napisano Sierpie艅 28, 2006 Dzi艣 nie zamieszam :) 16 dzie艅 bez faji. Zsyp w bloku Smierdzi niemo偶liwie. Nie wiem, czy zawsze, czy dopiero teraz poczu艂am. Nadal latam za dziewczynami w膮cha膰 dym :) dla wszystkich. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wiewi贸reczka33 Napisano Sierpie艅 28, 2006 Kobieta33-->ja od nich uciekam,bo tak cuchn膮,ze niemozliwe. Sama tez tak kiedys cuchne艂am hehehe...ale to przesz艂osc:) Dam rade wierze w siebie,a jak ja wierze w siebie to jest cud:) Pozdrawiam:) S艂oneczko,Ninka,Z艂osliwiec,Jovik,ika,maandarynka,wisienka32,cosmic, zuzka33 i wszyscy inni gdzie wy jestescie??Odzywajcie sie,bo ciezko bez was:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zlosliwiec Napisano Sierpie艅 28, 2006 Wiewi贸reczko 33 z poczadku mojego nie palenia wogule mi nie przeszkadza艂 zapach papierosa dopiero oko艂o roku nie palenia zacz膮艂 mi pet 艣mierdzie膰 i jak sobie przypomn臋 ze ja tak 艣mierdzia艂em petem to nabieram takiego wstr臋tu ze mowie sobie nigdy wi臋cej 11 dni to bardzo du偶o ju偶 najgorsze masz za soba wierze ze wytrzymasz do ko艅ca b膮d藕 ostro偶na i nie daj si臋 skusi膰 ja ju偶 mam to za soba czego Tobie 偶ycz臋 :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zlosliwiec Napisano Sierpie艅 28, 2006 Pozdrawiam Wszystkich BP :D:D:D S艂oneczko wyjd藕 z zataj chmurki i podgrzej tu atmosfer臋 na tym topiku bo jako艣 tu smutno :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach