wiewióreczka33 0 Napisano Październik 5, 2006 Kinia--->to chyba po czesci zdrada,ale musisz o to meza zapytac czy nie bedzie zazdrosny jak pocałujesz kilku mezczyzn dziennie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Październik 5, 2006 no coz... rzuciles , podniosles i rzuciles ponownie.Nie jest zle! kazdemu sie moze zdarzyc.Bedzie ok!ale pogrozic Ci paluszkiem trzeba!oj , oj ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 5, 2006 Voytass...teraz Cię walnęłam !!!!!....czujesz? Nie palisz już !!!!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Październik 5, 2006 to bylo do voytass :). a mezowi nie powiem , bo kobieta lubi miec swoje male tajemnice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 5, 2006 Voytass-->moze potrzebna była ci ta impra,bys zrozumiał,ze te smierdziele nic dla nas tak naprawde nie znaczą:)Zacznij odliczanie od początku,zostan za nami jest odlotowo!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 5, 2006 Kinia/---masz racje facet im mniej wie tym spokojniej spi:) Voytass--->dasz rade chłopie,wstan i walcz dalej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Październik 5, 2006 noooooooooooooooooooooooooooooooooooo! zostan! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 5, 2006 http://rzucpalenie.republika.pl/ to dla ciebie voytas dla wzmocnienia motywacji podnieść się po upadku to wielka sprawa zacznij odliczać i nie poddawaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytass Napisano Październik 5, 2006 zostane,zostane:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Październik 5, 2006 to milo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 5, 2006 Słoneczkooo-->jak mineła dzisiejsza nocka??spałas słodko jak kotek?:) No!!! to o czym jeszcze pogadamy,niech ktos rzuci hasło dnia!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 5, 2006 wiewióreczka33 z jakiej miejscowości klikasz ciekawy cometa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 5, 2006 Spałam jak niemowlę...uśmiałam się wczoraj na topiku i stres się ulotnił...:P...niestety muszę zaraz Was opuścić..pomykam do szkółki....spotkanie z nauczycielką córci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Październik 5, 2006 tylko nie opowiadajcie o tym co robiliscie w nocy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Październik 5, 2006 ja grzecznie spalam ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 5, 2006 Kinia--->My ze Słoneczkiem zawsze grzecznie spimy:) Cometa-->jestem z wielkopolski(mieszkam 70 km od Poznania) a ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 5, 2006 Słoneczkooo-->wrocisz do nas jeszcze mam nadzieje!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 5, 2006 witam wszystkich bardzo serdecznie!!3mam się dalje..i nie palę.Voytass..próbuj dalej.Nie masz co się łamac.Nie tym razem to następnym.Co u Piotra46??ktoś tu mówił,że ludzie wracają do palenia nawet po paru miesiącach abstynencji...ja wróciłam po 9 LATACH NIEPALENIA!!!!!I co??z fajami to tak jak z wódą....niestety...pa 3majcie się się Wszyscy bez wyjątku cieplutko!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 5, 2006 z krakowa ale przynajmniej 3 razy w roku jestem w mogilnie na delegacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 5, 2006 Do 14.30h jestem z Wami.....no co Ty wiewiórka ! :P z tym spaniem...czasem zdarzy nam sie zaszalec...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 5, 2006 Cometa--->bywam czasem w twoich regionach,mam tam rodzinke:)tylko nie potraktuj tego jako propozycji na spotkanie:)hehehe:)Ostatnio byłam w sierpniu w Katowicach.:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 5, 2006 Słoneczkooo--->no jasne,ze nam sie zdarza i to niedawno pamietasz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Październik 5, 2006 swintuszycie ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 5, 2006 Kinia---> a ty z mezem nie swintuszysz??dziewica orleanska sie znalazła hehehe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Październik 5, 2006 dziewica ? zapomnialam juz co to za uczucie . Czasem swintuszymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 5, 2006 Kinia pewnie, że świntuszymy, ale każda z nas osobno...a Ty co myślałaś??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 5, 2006 Kinia--->czasem?no wiesz jak mozesz tak słabo dbac o meza!!!!Uwazaj,aby nie wymienił cie na lepszy model:) Słoneczkooo--->słyszałaś Kinie?tylko czasem swintuszą:)hehehe dobra juz koniec tematu bo wiem co bedzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 5, 2006 Cometa--->a ciebie gdzie wcieło??wracaj tu szybko Voytass-->ty to samo,włączaj sie do rozmowy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 5, 2006 to ja jużż tylko w tym babińcu zostałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 5, 2006 jestem z wami jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach