słoneczkooo 0 Napisano Październik 9, 2006 Cometa...no cóż...obiecałam nie wołać...ugryzłam się w język...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jerzys Napisano Październik 9, 2006 cygaretka-witam szoda ze poleglas mialas odwage zaczac mnie nawet tego brakuje prubuj od nowa to nie tragedia kazdy dzien bp sie liczy nawet w nie udanej prubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cygaretka Napisano Październik 9, 2006 słoneczko- powoli wstaje, tylko zeby mnie znowu coś nie łupło Kinia- słaba i zdruzgotana ale postaram sie jej cos udowodnic raz mi sie udało i przez 3 lata byłam wolna od petów. wesolutka - no moze nie do końca było tak jak przed tym tygodniem, bo zdecydowanie mniej, ale jednak. Co do wspomagaczy to chyba nie bardzo dla mnie. U mnie jest tak ze moge w sumie cały dzień nie paliś , ale wieczór , czy knajpa .... cięzko. No i jeszcze jak dusza boli .... ALe dzisiaj połowa dnia bez dymu, malutkie zwycięstewko :))) Pozdrowienia dla wszystkich. Całuski mietowe , bo wyżuwam chyba 6 gume Orbit :)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cygaretka Napisano Październik 9, 2006 jerzys - poległam, ale bagnet w dłoń :))) Spróbuj więc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 9, 2006 Cygaretka---> jeśli w dzień wytrzymujesz, to wieczorem tez mozesz...jesli jednak wieczorem masz problem, to jednak jesteś uzależniona....a wspomagacze są dla wszystkich uzaleznionych....bez wyjątku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia/ Napisano Październik 9, 2006 tylko mocne postanowienie cos daje !!trzeba chcec. mnie juz nie kreci , choc nie powiem czasem o tym mysle. Ale na szczescie rzadko.I nie poleglam ..jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 9, 2006 Cygaretka-->zgadzam sie z tym co Słoneczkooo napisało!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 9, 2006 I jeszcze małe porównanie---> dla czynnego alkoholika każdy powód jest dobry, żeby wypić.....niczym się od nich nie róznimy...jesteśmy uzależnieni...cóż... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cygaretka Napisano Październik 9, 2006 wiewióreczka 33 - a ona tj moja córka jest w takim wieku że powinnam jej dać dać przykład , bo jej rówieśnicy tj nastolatki pierwsze próby z dymkiem już dawno maja za sobą. Od małego ucze ją że w życiu nie trzeba się poddawać, że trzeba walczyć , a po upadku ddźwiogać się i ze zdwojona siła uderzać. Zdaje się słoneczkoo dziś mi o tym przypomniała :))) i czas najwyzszy udowodnić córce że tak jest. Oby wytrzymać...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 9, 2006 Witam was wszystkich jestem zarobiony wpadłem powiedzieć wam że się trzymam 22 dzień WALCZYMY pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 9, 2006 Cometa--->SUPER!!!!Masz za to wielkie buziaki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 9, 2006 Łoż Qrde....ile mnie to czekanie nerwów kosztowało...ale ja pisałam, że jesteś z wiewióreczką razem moim pewniakiem....cudowne uczucie- nie mylić się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cygaretka Napisano Październik 9, 2006 słoneczko , cygaretka, - racja , może wypróbuje. Mnie jednak bardziej niz głód nikotynowy martwi cos innego , albo na równi - miałam ostatnio wiele przejść , poplatało mi sie troche zycie , w zasadzie dlatego wóciłam do palenia i palenie stanowiło dla mnie swoista oazę w umeczonej myslami głowie.... Kiedy mnie dopada, uciekam w palenie, choć już coraz mniej... mam nadzieję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 9, 2006 Cygaretka-->daj corce przykład!!!To na kogo wyrosnie twoja pociecha,to głównie twoja zasługa.nie pozwol na to zeby zaczeła palic.Świeć dla niej przykładem!Ja przez pierwszy tydzien byłam tak nerwowa,ze wyzywałam corcie o byle co,ale ona wiedziała,ze to wszystko pod wpływem nerwow.Wytrzymała to,dzis jest ze mnie bardzo dumna.52dni BP!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 9, 2006 Cygaretka--->gdybys wiedziała o naszych kłopotach,to my bysmy musiały palic do konca zycia chyba!!!To,ze palimy to nie zasługa naszych kłopotow.Naprawde!!!Nikomu nie jest lekko w zyciu,ale tylko przez to masz sie truc!!!Walcz!!!Jestesmy tu po to,zeby ci pomoc!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 9, 2006 Swoje w życiu przeszłam...pisałam wcześniej...żadna tajemnica..po śmierci syna powinnam chyba zajarać się na śmierć....kazdy powód jest dobry...żeby się unicestwiać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 9, 2006 No to co ????? Walczymy cygaretka...szable w dłonie...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cygaretka Napisano Październik 9, 2006 dziekuje wiewioreczka aż chce się próbować, masz racje nikt różowo nie ma i setny i tysieczny raz sobie powtarzam ze TO MI NIE POMOŻE!! NIKOMU NIE POMOŻE!! będe walczyć, chce zobaczyc dumny uśmiech mojej córki i chce mieć mocny argument kiedy nie daj Bóg ona kiedyś siegnie po papierosa, powtarzam jeszcze raz Nie DAJ BOŻE, odpukuje w niemalowane i spluwam przez lewe ramie. A teraz nurkuje sobie w papiery, to tez dobry sposób żeby nie mysleć o dymku. Trzymam mocno za wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cygaretka Napisano Październik 9, 2006 słoneczkoo - w dłonie!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 9, 2006 Dla czytających nas po cichu---> tu nie zawsze tylko o zarciu, tyciu i sexie...hahaha...czasem trzeba powage zachować...i walnąć odpowiednio mocno...:P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia/ Napisano Październik 9, 2006 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 9, 2006 a ja bym sobie trche o sexie oklikala, a co hehhe mam faceta od tygodnia w kazda noc wiec czasem trzeba dzialac ostro, tylko czesto mebli brak dla spelnienia jakiejs fantazji... ale kombinowac aby przetrwac trzeba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia/ Napisano Październik 9, 2006 od tygodnia ???? hm ,a wczesniej jak bylo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 9, 2006 Oj wesolutka, żebyś Ty taka chętna była do rzucenia petów ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 9, 2006 Kinia---> jak szybko temat podłapała...hahaha uderz w stół, a nożyce się odezwą....:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia/ Napisano Październik 9, 2006 no coz... :( zlapalas mnie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia/ Napisano Październik 9, 2006 jak nie pale mam wiecej czasu na ...myslenie o tym co zakazane.! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 9, 2006 Fado!!!!!---> trzymasz sie?????.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytass Napisano Październik 9, 2006 witam!!chcialem sie zapytac czy to normalne ,ze ja wogule nie kaszle ani rano ani wogule a pale 8 lat od dzis znowu sprobuje rzucic ,ale odpowiedzcie mi na pytanie bo jak slysze to kazdy sie zali na ten ranny kaszel i bol glowy a u mnie nic takiego nie ma:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 9, 2006 Nie ma reguły..kazdy organizm reaguje inaczej....moze Twój jeszcze się nie oczyszcza...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach