Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Ale się rozpisałam hi hi.Wszyscy chyba w rejonach - sprzątają a ja dalej słabiutka ale jutro chyba wypiore ten dywan:D chociaż jak pomyśle o tym\" to mnie taka słabość ogarnia\":D. No ale musze się pozbierać

halucynka...co ty, bredzisz??oj..bidulko chyba nażarłaś się grzybków haluvynogennych-chichichichiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:classic_cool: stąd twój wskazujący na to nik...buahahahaaaaaaaaaaaaaaa ale wiesz co?takich jak ty to tutaj sie ignoruje.....wiesz,kwiatuszku??? gadzinka-racja..racja..... zarazka...-racja..racja.....nie damy sie..prawda? 🖐️ dobranoc👄

Dzięki za wsparcie :) Od wczoraj nie wypaliłem ani jednego petka, ale chodzę jak gejzer:p ( współczuje bliskim ) hehe. Ciągnie do dymka jak cholera, ale powstrzymuje się i mam nadzieję, że dalej będzie tak skutecznie:) Przede mną na półce leży cała paczka Sobieskich i niech sobie leżą :D. Ich sprawa :P Ja już ani jednego nie zapale!!!

Bongiorno dasz rade pomyśl ile zyskujesz. Pomyśl w styczniu podwyżki fajek a ty tą wiadomość zbagatelizujesz - mnie to nie dotyczy powiesz- na szczęści,pomyśl pod koniec przyszłego pół rocza najtańsze faje mają kosztować 8 zł. Ochydztwo nie mówie o walorach zdrowotnych jak wbiegniesz np. na 4 pietro bez zadyszki.I pomyś im starszy tym gorsza sprawa. Tak że to jest najlepsza chwila aby skończyć ze śmierdzielem. Słuchaj z tymi fajkami na półce to nie wiem czy dobrze. Ja bym na Twoim miejscu zrobiła im pogrzeb albo oddała jakiemuś pod dworcem:D.Bo ta bestia może zaatakować. Coś wiem miałam kilka kryzysów i na szczęście nie miałam fajek w domu.I tak wygrywam już 19 dzionek.

aaaa....tak za wczasu powiedziłam..gdybym już nie zajrzała....na zaś🌻 gadzinka...nie!!!!!!!!!to 19 już dzionek???kurczę..ale czas leci...trzymaj sie tak dalej kochana🌻 bongiorno...no..chłopie...podziwiam...jesteś naprawdę wielki....:classic_cool: ja to nie mogę mieć nic w pobliżu...żadnych pokuszaczy....nic z tego...ale mam chyba...o ile dobrze rachuję..83 dzionek BP:classic_cool: i nie chcę wracać ...choć ostatnie 3 dni...to prawie..prawie..się pokusiłam.... papa..setunia🌻

Katiu 13. Nawt nie próbuj. Jesteś przykładem dla nas i zobacz jak to dumnie wygląda 83 dzionek. Więc niech Ciebie przynajmniej takie pokusy się nie imają:D Setunia dla ciebie 🌼 śpijcie dobrze dziewczynki bez pokus

Trzymajcie się wszyscy;-)) Są gorsze i lepsze dni...na poczatku tych gorszych jest dużo więcej , ale uwierzcie mi warto trwac w postanowieniu:-)) Wiecej możemy zyskać niż stracić!! Pamiętajmy o tym!!! Ja jestem dumna z moich 5 miesiecy:-))

A ja..powiem Wam szczerze....lepiej się czuję, gdy mam je w pobliżu :) Wtedy o dziwo prawie nic o nich nie myślę i mnie nie ciągnie, bo gdy ich w ogóle nie mam w pobliżu to dostaje białej gorączki :D.. Wiem to za autopsji :P heh,...dobra właśnie mijają 32 godziny od ostatniego papierosa i zmykam spać:) Dobrej nocy wszystkim :)

Gość Gadzina 47
No zaczynamy następny dzionek 20 DBP. A ja dalej głucha:(. Moje Panie Amazonka, Balbinka,gregia,Nikita - nowa,Marlena24- podpisywać mi tu liste obecności:D

Ja tez podpisze:D 🖐️;) piekne jest zycie bez papierocha!:) Dobra jest kawa \"nie przepalana\";) Kto tez tak uwaza?:D

Witam 🖐️ życzę miłego dnia Gadzinka 47 - 🌼 setunia - 🌼 teraz wiem jaki jest prawdziwy –smak i zapach kawy :D

Oj Setuniu masz racje:D te smaki to teraz takie prawdziwe smaki życia.Ale teraz się zaczynam zastanawiać czy naprawde :D jestem dobrą kucharką(tak jak moja rodzina twierdzi) bo niestety nie wszystko mi smakuje to co ugotuje.A te dziewczynki zobowiązałam do podpisania listy bo zaczynam się o nie martwić:( bo coś ostatnio się nie odozywają.Ale fajnie setunia i złośliwiec że wy jesteście:D🌼🌼

..gadzinka47 🌻🌻 setunia🌻🌻 złośliwiec🌻👄 bongiorno🌻👄 kajka 1🌻🌻🌻 pozostali pachnący 🌻🌻🌻🌻pozdrawiam również! cudnej soboty wam życzę...u mnie świeci słoneczko-aha...wracaj do nas!!!-i pogoda całkiem..całkiem..moje sprzątanko na finiszu...a jest tego sporo...uffffff.....pa kochani....🖐️ bongiorno...3maj się-każdy ma swój sposób!znasz siebie najlepiej.Jeśli to ci pomaga,to ok!:classic_cool:

Miłego dnia wszystkim pachnącym 🌻 :) 🖐️ 97BP ...jak ten czas szybko leci...mnie już nie ciągnie do palenia Pozdrawiam 🖐️

witam wszystkich kochani 👄 🌼 dzisiaj zaczynam 8 dzien BP i nie jest zle myslalam ze bedzie gorzej tylko najgorsze sa te wilcze ataki apetytu:D:D jak tak dalej pojdzie to znajomi beda mnie mogli wypozyczac w lato jako ponton:P pozdrawiam wsystkich 🌼 dajemy rade!!!!!i o to chodzi:):):) czas na swiateczne sprzatanie 😭 do później 👄

to i ja się wpiszę szybciutko na listę :D Witam wszystkich 🖐️ Godzinka - nawet nie myśl o sprzątaniu, czyszczeniu dywanu itd. proszę grzecznie leżeć w łóżeczku i wracać do zdrowia. Setunia - ja też tak sądze :), wszystko jest jakby samczniejsze :) Katia - u Ciebie sprzątanie na finiszu a ja dopiero biorę się do roboty :o Bongiorno - życzę wytrwałości w postanowieniu 🌻 i trzymam kciuki :) Alleaffar - gratuluje 97 DBP :) zlosliwiec, Amazonka, balbinka. gregia, Nikita, Marlena24, kajka, slonko, Wala Twist, dociass, nikitka-nowa, cometa, Madziorek i wszystkich, których nie wymienilam pozdrawiam 🌻🌻 to moj 8 dzien BP :D:D

gregia wiesz co?? nie uwierzysz właśnie zaglądnęłam w twoją stopkę i zauważyłam, że nasze sympatie mają tak samo na imię :D:D czyli kolejny zbieg okoliczności 🌻

eh prawie prawie :D:D fajnie :) ale za to kolejny zbieg okoliczności to długi staż ;) my mamy troszkę dłuższy bo 6 lat i 7 m-cy

wow niezle:) a jak poznalas swojego chloapka to nie przeszkadzalo mu ze palisz czy udawalas ze jestes niepaląca:)

poznaliśmy się w sumie przez pracę a raczej rozmowy telefoniczne :) po jakimś czasie umówiliśmy się na spotkanie. On nigdy nie palił więc ja się wstydziłam przy nim zapalić. Kilka razy mnie przyłapał, były kłótnie :o Nigdy przy nim nie zapaliłam. teraz muszę kończyć bo przyjechał papa

Zlosliwiec🖐️:) Gadzinko🌻:)na pewno jestes swietna kucharka, a teraz pewnie wszystko bedzie lepiej smakowac:) Ale jest tez tak , ze lepiej nam smakuje , jak ktos cos ugotuje , a nie my sami.Znam to z autopsji:D Katia 🌻odpocznij sobie troche po tym sprzatanku;) Gregia 🌻te napady apetytu mina! U mnie juz praktycznie minely i teraz staram sie zrzucic te 2kg:D Alleaffar 🖐️:0mnie praktycznie tez juz nie ciagnie:classic_cool: Zarazka🌻gratuluje 8mego dnia BP! Udanej soboty🌻

Gość rolf
siema wszystkim dziekuje wam za ten temat dzieki wam i tabaczce zucilem palenie i nie pale juz 2 miechy,nie uzywalem zadnych medykamentow tylko tabaka i wasze forum w trudnych chwilach,teraz juz nie mam glodu tabake uzywam jedynie do piwka;) bede tu zgladac dalej jeszcze raz pozdrowka i dzieki.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się