Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

U mnie ok. Tylko zastanawiam się czy nie podjechać rowerem gdzieś na jakąś pizze haha:D! A na piwo też mam chęć:). To jest takie błędne koło. Jeżdżę na rowerze, zmacham się, spalę kalorie a piwo najlepiej smakuje po takim wysiłku i znów brzucho rośnie:)

Gość happyland
żadne piwo, i ,żadnej pizzy!!!!!!! rowerek jak najbardziej i woda mineralna.trzymać mi tu wagę!!!!!!!sama mam się tak męczyć????????????

Gość happyland
a jak się robi te bużki i inne takie?????

ja-ka szlo by sie klocic kto ma wieksze doly :P wies?? :P dziewczyny ktora ma linka do buziek tlenowych kolezanka pyta,jula chyba miala ja tez mialam ale mi przepadly wraz z formatem

He he, pojechałam na de Volaia:D z frytkami i surówką:). A teraz piwko pije:). Ale rano do pracy rowerem zbiję to;). Ja nie wiem jak z tymi buźkami bo ja robie tak jak wszędzie nawias i znak : ) tyle że bez odstępu ; )

A sądny dzień nie kłóć się o doły hehe:D. Bo ja to jestem wybitna w dołowaniu - zwłaszcza siebie samej:)

o happyland fajnie z tym jedzeniem ale zawsze tak jadłaś ????? to brawo bedziesz zdrowa i piekna ja jestem miesara a teraz faktycznie przestałam niestety zwracac uwage na to co jem a zawsze na tym punkcie mialam bzika całe zecie na diecie po dziecie albo przed :) co jeszcze fajengo jesz albo gotujesz ????????? napisz jakis przepis na szybkie dania :) a zobaczysz jak ci zleci niepalenie

O Boże, dziewczyny jak ja bym chciała lubić jeść takie sałatki!!!!!!!!!! Surówki tak ale tak jak ja-ka z kotlecikiem de volaia i frytami :) i co ja mam począć o ja biedna mięsożerna:) Nie nadaje się na zadnego rodzaju diety:( jedynie co to moge uprawiać sport, chyba to mnie jeszcze ratuje:) A bez tego to chyba nie zmieściłabym się w drzwi:) happyland witam w naszym gronie:)

wiecie co robie jak mam dola zeby nie zapalic??zamawiam nowego fona i teraz jeszcze bardziej mnie nie stac na palenie he he ale fona fajniutkiego dostane tylko juz wiecej nie moge kupic bo mam juz 2 karty na siebie a angela za mala zeby jej karte wciskac :) a z robota nikt nie dzwonil buuu

sadny dzien jakie karty ????????? kredytowe ??? mialam taka kolezanke w pracy co miala chyba z 10 kart i jedna wybierala druga splacala itd ja bym sie tego bala a pozatym wiem ze kredyty maja to do siebie ze trzeba je spłacac ale musisz myslec pozytywnie zadzwoń do tej firmy bedziesz wiedziala na czym stoisz

karty sim :) do telefonu jedna ja mam druga moja monika bedzie miala jak tylko kurier przywiezie nowego fona to sa karty w mixie wiec rachunkow nie przekroczymy :)

Gość samiczka
Hej babki dzisiaj 10 dzień . jak przeczytałam o czym pisałyście ostatnio to sie toche ucieszyłam .zauwazyłam jakbym spuchła przez te 10 dni nie wiem co sie dzieje czy rzeczywiście zaczełam tyć? Podobno jak zaczyna sie palic chudnie sie 3 kg natomiast jak przestaje tyje sie 6 kg. czy to prawda czy wasze doswiadczenia są takie same. Boje sie tego bardzo .zaczęłam juz nawt rozgladąc sie nad mozliwościa zmiany diety i przez przypadek na mojej poczcie odezwała sie konsultantka Herbalife proponuje mi koktajl 2x dziennie i błonnik aktywny .Twierdzi ,że nie przytyje a schudne. ta dieta jest na około 1,5 miesiąca . Napiszcie mi cos z waszych doswiadczeń.Pozdrawiam!!! Zaoszczedziłam przez 10 dni 80 zł brutto minus plastry 68 (koszty), Zysk netto z 10 dni 12 zł tyle do skarbonki

Gość happyland
kiedyś też byłam mięsożerna, ale od dawna nie jem innego mięsa jak pierś z kurczaka od czasu do czasu. nie smakuje mi i już.za to moją miłością są zdecydowanie rybki, szczególnie pieczone w piekarniku z koperkiem i odrobiną masełka, do tego fasolka gotowana albo brokuły i ziemniaczek.pycha. sałatki są u mnie bezkonkurencyjne, a na pewno grecka. mogę ją jeść 4 razy dziennie.w ogóle w pracy dziwnie na mnie patrzą jak jem obiad , bo moje ulubione danie to ryba z warzywami na parze i to wszystko obficie polane jogurtem naturalnym.. ha ha. podobno ohyda, a ja to uwielbiam .czasami bardzo rzadko szczególnie po paru piwkach z babami ciągną mnie do mc donalds na żarcie. i powiem wam że za każdym razem jak tam zjem to boli mnie potem okropnie brzuch.to wole tego miejsca unikać.a co do przepisów to sałatki robie z tego co mi wpadnie w łapki +sos vinegret i gotowe.od wczoraj zaczęłam skakać na skakance bo 540 kcal się spala w ciągu godz. skakania.tylko kto godzine wytrzyma.ja dałam rade 20 minut wczoraj. trzeci dzień bp.

no brawo z ta skakanką ja tez uwielbiam ryby i czesto je jem albo mi sie wydaje ze czesto bo 2 razy w tygodniu ale powiem szczerze jak wracam z pracy to czesto siegam po byle co bo jestem glodna i troche z lenistwa bo wole z mlodym sie pobawic niz do garow ruszać a Ty happyland jaka masz sytuacje rodzinno osobista jesli moge spytac maz dzieci ? praca ? sorki jak zbyt prywatne pytania

Gość happyland
mam córeczkę, siedmioletnią Olę , męża i prowadzimy szkołę językową dla dzieci.teraz mam wakacje także dobry czas na rzucanie zanim zacznie się rok szkolny.a ty dodob co porabiasz?

ja mam synka 2,5 roku jestem pełnomocnikiem ds jakości postanowilam rzucic w dzien dziecka i tak jakos zaczelam brac tabex teraz mam momenty ze bardziej lub mniej mnie ciągnie ale to sluszny i jedyny mozliwy wybor ale momentami jest cięzko

Hej laseczki:) Melduję się bo wieczorkiem wyjeżdżam na urlopik nad morze. Zachacze o GDAŃSK nakopie do tyłka Monice i zobaczycie jak szybko tu do nas wróci:) a tak powaznie to odezwę się po powrocie czyli koło 26 sierpnia:) Pozdrawiam was wszystkie i dbajcie o topik żebym miała do czego wrócić:)

Witam całe pachnące grono BP.Czytam Was cały czas i jestem z wami w waszej WALCE-mnie się udało.ZŁOŚLIWIEC CHYLĘ CZOŁO PRZED GURU TEGO TOPIKU.

Gość happyland
no 4 dzień za mną.palić mi się o dziwo nie chce.pije sobie teraz piwko i palić mi się nadal nie chce.dziwne to na pewno zasługa tabletek.wcześniej bym zabiła o fajkę przy piwie.tylko trochę się martwię bo jak byk napisane na ulotce żeby nie pić alkoholu. a piwo to alkohol, chyba że sobie wmówię że nie. dzisiaj był męczący dzień bo usiłowałam zakupić dziecku strój na rozpoczęcie roku szkolnego(idzie do pierwszej klasy!!!!!!!), to wydarzenie.na szczęście się udało.

siemka pozdrawiam wszystkich bywalców pachnącego grona :D wszystkim dziewczynkom 🌼 🌼 🌼 zupek 🖐️ graba BP :D za najbardziej potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki bp :) życzę miłego weekendu BP :D

Dzięki złośliwiec.. przyda się bo mam dziś BIG DÓŁ.. :( 63 dni bez fajki, palić mi się nie chce ale z samego doła bym zapaliła bo zaczynam myśleć że i tak nikogo nie obchodzi kim jestem, co robi, czy coś mi sie udaje;(. Ale spoko.. Nie dam się.. Bo dół minie a ja bym żałowała że sie zachwiałam na chwile

Ja-ka🌻pamietaj ze rzucasz palenie dla siebie i sama mysl o sobie jaka jestes dzielna juz tyle dni nie palisz ...niech ci palacze zazdroszczą ,,,wiesz ja dzisiej byłam w towarzystwie osob palacych i tylko ja jedna nie paliłam ....wiesz co sama z siebie byłam dumna ....jakos to dziwnie odebrałam ludzi tych co palą...mam meza palącego i wiesz co ...widze jak on chciałby tez nie palic tak jak ja...ale nie kazdemu sie to udaje... I masz racje 63 dni to szmat czasu ...i uwierz ze napewno bys załowała ze zwatpiłas w siebie ....dla siebie to robisz a nie dla kogos ...pamietaj...pozdrwiam wszystkich zmagajacych sie z nałogiem:):)🖐️

Wiem że bym żałowała i nie zapale. Ale tu nie chodzi o palenie, bo palić mi się nie chce. Po prostu straszny dół mnie dziś złapać i mam niską samoocenę..

Ej ludzie gdzie jesteście:(??? Ja się trzymam dzielnie a taki bezsens mam że wszystko na nic bo przed miesiączką. Muszę iść do lekarza po jakieś pyle bo mam takie doły przed że tragedia:(.. Też któraś tak ma? Czekam w dalszym ciągu by trzydziestka się odezwała - wiem że czytasz nas;)!

Gość happyland
no właśnie gdzie wszystkich wywiało??? ja melduję 6 dzień bp

a ja przypadkiem zauwazyłam że strzeliło mi 2 tygonie :P nie wiem jak to się dzieje ale opatentuje chyba jakąś metoę no nie pali mi się łatwo jak nie wiem!!!

A ja miałam słoik nutelli - troszkę podjadłam:), nalałam gorącej wody do wanny, wygrzałam się i wypociłam, do tego czerwone winko, teraz po godzinie wylazłam i troszkę mi lepiej.. Mam nadzieję że \"zło konieczne\" szybko nadejdzie i kryzys hormonowy minie:). Ja nie palę 64 dni - sama nie mogę w to uwierzyć:)! I już nawet nie pamiętam czy chciało mi się palić:) ale teraz napewno mi się nie chce:)! Fizycznie wogóle, nie czuję żadnego głodu. A czasem mi przejdzie myśl o fajce z powodów raczej psychicznych. Bo toć psychiczna w końcu jestem hehe:). Idę spać bo za dużo się naczytałam że ileś tam procent kobiet przed miesiączką popełnia samobójstwo i że potrzeba się rozpieszczać i dużo snu:). Pa dziewczyny! Czekamy na resztę, nie uciekajcie, wspierajmy się! To naprawdę potrzebne! Choćby w takich głupich dołach:)!

Gość gość
ja-ka--> 🌼 ja tez miewam okrutne PMSy. Nie dość, ze ból nieludzki, to do tego złe sampoczucie i jakeis stany depresyjne. Albo wrzeszcze, albo placze...nigdy tego nie jestem w stanie przewidzieć.Takim jak my, tylko tabletki by wszystko unormowały.Mozna tez zioła pic np. melisa, dziurawiec, kozłek podobno również propolis. Pozdrawiam wszystkich Niepalących;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się