Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

:) Julcia ja właśnie wróciłam:) mrozek daje po policzkach cioooooooo;) Ale jest bosko dzisiaj ponad dwie godzinki truchciku:) zrobiłam:) Ciekawa jestem Julcia jakie masz odczucia i wrażenia po bieganiu:) pierwsze dwa tygodnie są ciężkie, ale od 3 tygodnia już jest spoko, aha Julcia uważaj na kolana i kostki , nie biegnij za szybko, biegnij tak żebys mogła po 15 minutach zaśpiewac wlazł kot na płot:) Lekko się ubierz, żebys se organizmu nie odwodniła, no i dużo pij,,,, to tak po koleżeńsku , nei chciałabym żebyś sie zniechęciła:) więc daje rady, tak od serca:) pozdrawiam

słuchajcie mam sprawe,moze ktos mi pomoze:):) stokrotce pomogliscie/lyscie to i moze i mi pomozecie,bedziecie znali odpowiedź:) musze napisac dwie prace do szkoly,ale za cholere w necie nie moge znleźć materiałów 1 temat to wplyw zaburzen hormonalnych na wyglad zewnetrzny człowieka a 2 temat to regulacja cieplna- zaburzenia przemiany materii moze ktoś coś wie na ten temat???:):):):):)

monika a w gogle wpisywałas w wyszukiwarke? No i jeszcze jest pewno ściąga z akademi medycznej, musisz wpisać w przeglądarke : medycyna, ściągi,studia.... lub akademia medyczna, ściągi hormony, tam często można znaleść gotowe prace......

Nutka ------> kochana moja :) trudno..poległaś ...ale najważniejsze że szybko tu do Nas wróciłaś :D ja jak poległam za pierwszym razem po 3-dniach :P to na topiku pojawiłam się z powrotem po półtora roku he he

jest tu ktos? pusto cos dzis.... witaj misku i reszta ;) Julka tak licznik przestawiony od dzis :D jezuuu jak mi dzis zle... jakies dolki mnie lapia - ale nie nie to nie z powodu papieroska ;) ogolnie mi zle, zimowo i okropnie 😭 buziaczki wieczorne i pachnace dla Was..

leloof nigdy nie ma tak zle zeby moglo byc jeszcze gorzej ;) dajcie cos na polepszenie humoru bo husteczek mi zaraz braknie :(

leloof tos mi dowalil teraz... :D:D ja tu z powodu Swiat sie doluje a Ty takie cos :D ale przynajmniej sie posmialam hahaha...

heheh dobre nie i jakie szczere i prawdziwe:D tez mnie szczela ale jakos sie przezyje;)

leloof byle do wiosny ;)) palisz??? mi jest dzis strasznie ale do fajek mnie nie ciagnie i sie ciesze ... chcesz herbatki? :D

lo kopce nie moge sie zebrac a najgorsze ze ja mam z siedemnascie nalogow do rzucenia heheheh ale czy to sie wogole da...;/:D

nie no tak se cyferke szczelilem ale w sumie jak by tak policzyc heheh;)zart:D i ten wogole przed chwila ryczael tj poplakiwalem sobie a teraz slucham tej piosenki jak ona mnie rozbawia i porawia nastroj heheheh:D

ja sie trzymam całkiem jak do tej pory jakoś mocno mnie nie ciągnęło do tego świństwa Są momenty że pomyśle ale daje rade i sobie powtarzam że szkoda tych pięknych pachnących dni zmarnować a jak zaglądne do liczniczka ile kasy jest to już wiem że nie chce palić w 100% Dziś kupiłam sobie prezencik z tych moich skromnych oszzczędności . a jeść staram sie nie jeść dużo Patrze na to co jem i ile jem Do dziś nie przytyłam ale to dopiero tydzień Ale co tam najwyżej będzie na wiosne odchudzanie Pozdrawiam wszystkich pachnących Miłego wieczorku życze a tych co sie zastanawiają poganiam do syzbkiego zerwania ze świnstwem co sie śmierdziel nazywa Można to zrobić jak sie tylko chce Nie palę już 8 dni (+ 08g00m26s). Ilość niewypalonych papierosów: 216. Będę żyć dłużej o 1 dzień (+ 15g43m25s)! Zaoszczędzone pieniądze: 76,37 zł!

a ja czasem tak lubie albo potrzebuje nie pupa poprostu czasem to tak samo;/ widzialas mnie a ja Ciebie nie no LAdnie to tak;)??

nutka ani mi sie waz płaac!!!!!!!!i zapalic papierosa! masz nas i my Ci pomożemy rozumiesz??masz nas czytac i byc znami i pisac pisac i pisac!!! chyba juz wiem czemu płaczesz...nie smuć się kochana:* i Ty lelofku tez sie weź w garść,bo trzeb abyć twardziochem a nie mieciochem! dzieki za linki,ale to nie o to chodzi,ale juz mam!!:):) dzieki Ci lelof,to sie nameczyłes co??heh:)

nucia noi co??;d noi Ci powiem ze nastepna pikna kobitka ktorej fajoch absolutnie nie pasuje bleh pleh tfu;) wiec wiesz nie ten:D nie pal bo Cie cos widze bierze a ten kurde przecierz nie chcesz sie czuc tak ja ja bleh tfu smrod kaszel i wogole;)

monika dzieki za slowa otuchy :D za papierochy sie nie wezme ale za to lezko plyna znowu ...wrrrrr ale jutro bedzie lepiej

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się