monikaaaaaaaa 0 Napisano Grudzień 14, 2008 pamietasj ze masz nas:):):) nutka mozesz sie smiac,ale Ty mi przypominasz heh:) Agnieszke Rylik jestes piekna kobietą:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nutka_76 0 Napisano Grudzień 14, 2008 monikaa bo sie zawstydze :D dziekuje......... Rylik?? to ta bokserka? hmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikaaaaaaaa 0 Napisano Grudzień 14, 2008 heh nmoja mama mi powtarza,ze wstyd to kraśc i z dupy spaść:D:D:D:P ( to tak na marginesie;P) tak ta bokserka,tylko nie wiem czy dobrze nazwisko napisałam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 no co Ty Monia rylikowa to ma juz tak ryjka obitego ze nie porownuj do Nuci hehehe a wstydzic sie naprawde nie masz czego oh no;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikaaaaaaaa 0 Napisano Grudzień 14, 2008 uciekam spac kochani:) 3majcie sie,nie palcie. w jajnikach tzn kupie siła pamiętajcie i bedzie dobrze:):):):) pozdrawiam papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nutka_76 0 Napisano Grudzień 14, 2008 ja to chucherko :D duzo mi do Rylikowej brakuje ...ale monice pewnie o rysy twarzy chodzilo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Grudzień 14, 2008 o jak miło :) jaki tu ruch :) i dobrze ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 jak na a czwórce heheh czesc Ania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nutka_76 0 Napisano Grudzień 14, 2008 Ania :* buziole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Grudzień 14, 2008 Leloofek Nutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Grudzień 14, 2008 no i najważniejsze ;) Nie palę już 104 dni (+ 00g12m05s). Ilość niewypalonych papierosów: 4160. Będę żyć dłużej o 31 dni (+ 18g43m41s)! Zaoszczędzone pieniądze: 1 456,11 zł! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 leloofek buiaka tez chce hhehe;)no co to za lapa;)?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Grudzień 14, 2008 miesiąc więcej życia - motywujące :D Leloof dostanie jak będzie pachnący :):):) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nutka_76 0 Napisano Grudzień 14, 2008 Ania dostalabys tez buziaka i Ty lelofku tez ale niewiem jak sie robi :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 No nie jak mnie ta kafeteria wkurza! wszystko mi sie kasuje . Chyba mi net nawala :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudka 0 Napisano Grudzień 14, 2008 nutka[usta ]bez spacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 30 stko pisałam, że dzisiaj zrezygnowałam z biegu po tym jak o 20 moj brat przybyl z uczelni z zoladkowa gorzka i oznajmil mi ze jest straszny mroz:D...:D 30 stko kochana napisz mi w czym Ty biegasz ? czy w samych dresach ? czy ubierasz na to jakas kurteczke zeby nie zmarznac? Nutko Powodzenia w niepapieroskowaniu:) p.s chce sobie jakiegos psiaka wziasc bezdomnego zeby na spacerki wychodzic;) od pazdziernika mieszkam w nowym mieszkaniu z bratem na oruni Gornej w Gdansku i brakuje nam szalonej psinki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nutka_76 0 Napisano Grudzień 14, 2008 sprawdzam umiejetnosci ;) pierwszy dzien za mna .... ide spac dobranoc Wam ...lelofku zostawiam Cie z Julka i mi glupot nie narobic prosze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 Jula moze potomstwo mojego bydlaka??:d bo w drodze jest:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 nUTKO 76 :* JA JUZ NIC NIE NA ROZRAbiam. Dobranoc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 bydlaczka? a duży bedzie? bo ja chce małego skurczybyka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 Chyba wlazlam na bloga nutki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 Chyba wole dokocznyc jutro czytanie bo jakos smutnawo mi sie zrobilo jak czytalam teraz. Dobranoc Melodio Nutkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Grudzień 15, 2008 witam na kawke z rana zapraszam miłego dnia pachnącego oczywiście tym co maja kryzys wytrwałości życze a tym co palą odwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiek121 Napisano Grudzień 15, 2008 cześć aga z rana. motyla noga szkoda że mnie wieczorem nie było może i ja bym buziaka zarobił. dziś jest jakiś kiepski dzień, ledwo wstałem dojechałem do pracy i co wstawiłem wodę a ty kawy brak, no cholera jasna jak na złość. teraz weź to pojedź cały dzień na herbacie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Grudzień 15, 2008 misiek 121 to weź moja kawke chętnie sie podziele mam cały słoiczek Smacznej Ci jej życze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiek121 Napisano Grudzień 15, 2008 żółta tchibo, albo pedros... co ja gadam żadna nie pogardzę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Grudzień 15, 2008 hm ja mam żółtą tchibo wode właśnie wstawiłam to zrobie dla nas obu Zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Grudzień 15, 2008 ja wlasnie popijam jacobsa zielonego - rozpuszczalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach