Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

bella, dobrze napisałaś, \"konsekwencja słusznie podjętej decyzji\", taki właśnie mam zamiar :), gratulacje, ze już tyle wytrwałaś, to mobilizuje innych :)

dzięki tartina .mimo że nie myśle już o papierosach ciągnie mnie na topic i nadal tu często zaglądam bo to mnie jakoś uspakaja ....czyżby kolejne uzależnienie

bella, a mogłabyś przypomnieć, ile paliłaś, tzn. jak długo? pewnie pisałaś już na ten temat, ale tutaj tyle wątków, że trudno mi znaleźć, mimo że topik to teraz moja podstawowa lektura w zbieraniu rad i dobrych motywacji.

palilam 28 lat,ostatnio paczkę dziennie czasem więcej Moja przygoda z topikiem zaczela sie na stronie 703 znalazlam ją przypadkiem gdy szukałam na necie pomocnych info w rzuceniu znienawidzonych papierochów początkowo też całe dnie spędzałam na topicu przeczytałam chyba wszystkie wpisy

Gość jedrek 30
Witam ponownie i dziekuje wszystkim za wsparcie naprawde jak bym nie wszedl na to forum to na pewno dzis nie palilbym piaty dzien jak znam siebie.majamajeczka dzieki za dobre slowo a ja dzis tez stwierdzilem ze zle widze i ze oczka mam jakies takie "waskie" i tez licze to w koncu musi minac nie ma sily Nerwuska 30 ja tez jestem senny ale to pewnie troche dlatego ze unikam kawy zeby nie kusic losu .Cuspidor 27 wszyscy wiemy ze jestes dzielna i glupi papieros nie da Ci rady .Marjola53trzymam kciuki je tez piaty dzien nie pale pozdrawiam .a.b.c dasz rade ja tez mam takie napady ze chce palic ale przeciez ja nie pale tym bardziej ze papieroski mam w domu ale nie .szymekk ,tartina i wszysccy ktorzy jeszcze sie wachaja czekamy na was razem damy rade Pozdrawiam wszystkich ktorych pominalem jesli cos zle napisalem to wybaczcie ale jestem na glodzie i czasmi zle widze ...

kurcze nie nadażam z czytaniem!!! jak samopoczucie? bo mnie dzisiaj ciągnęło..... oj... przy kawie... ale nic z tego!!!! :D nie pale 8 dni zaoszczędziłam 35 zł z groszami nie wypaliłam 88 fajurków ;) :D

Gość szymko
no Tartnino od 14 roku zycia az sie wstyd przyznac a 1 wrzesnia stuknie mi 24 boze jaki stary jestem hehe

Gość damy radę
;)

Gość szymko
nie no od pierwszej liceum to sie pietnascie chyba ma:D a ten wczesniej tez podpalalem ale od lo to paka w pake;/

Gość szymko
:o

Gość szymko
ale ja slaby charakter mam ktory nie wie co to asertywnosc i to jest chyba problemo numero uno;/

Gość szymko
no hej ale zaczynamy??:) a moze ten niquitin maja ja juz zakupilem

Gość szymko
a co sprawilo ze po tych 25 dopiero Cie natchnelo??

Gość szymko
35*

oczywiście że damy rade i że zaczynam. Z tabexem czy bez, najwyżej cały cza sczytać Carra. Niego tego odkładać, bo to tylko pretekst, z tabexem czy bez, postanowione i już. juz uruchomiłam licznik,bo od 19 nie pale. wyrzuciłam reszte fajek które miałam, zapalniczkę.

Gość lelolelo85
to Kasia kiedy palimy ostatniego??:D i abc chyba tak??")

Gość lelolelo85
o Ty nie poczekalas na mnie;p:)

o kurde tylko mam nadzieje ze niema tutaj obserwatorki heheh:D pamietacie ja:D?

ja ostatniego wypaliłam o 19, także już nie pale. Musiałam wyrzucić wszystko bo by mnie ciągnęło podwójnie. Jestem dobrej myśli. Zaraz ide wziąć kąpiel żeby zmyć z siebie ten smród.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się