Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Gość
🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 Mam cudowny nastrój więc chce się z wami nim podzielić :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość
I niech mi teraz jeszcze wytłumaczy czemu jestem niebieska a jak mi nie wskoczyło ż to byłam czarna :D

08:57 [zgłoś do usunięcia] zlosliwiec Witam chętnych zapraszam na kawę BP ------------------ -------------------- o ile mi wiadomo to miałeś odejść na razie bez obelg chyba ze ?--------> dokończ dziadku:D Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami.

bobasek* jak zauważyłem to na żadnym forum nie możesz znaleźć miejsca z tego wynika ze naczytałeś się mądrych książek i jesteś za mądry dla Wszystkich i nikt nie może zrozumieć o co ci biega za dziadka to się nie obrażam bo nim właściwie to jestem :D może wnuczka mam w twoim wieku :D ale tu właściwie nie chodzi o wiek tylko oto ze jesteś tu nie mile widziany i nie będziemy tu toczyć słownej potyczki bo jak zauważyłem to lubisz wałczyć z ukrycia jeżeli posiadasz jeszcze trochę ambicji to będziesz wiedział co masz zrobić OK. wnuczusiu :D

Nigdy nie ukrywałem swojego wieku.Zgadza sie może faktycznie mamy wnuczeta w tym samym wieku.:)Te częste zmiany nicków spowodowane było kodami,gdzie przy wpisywaniu nie widziałem zmiany nicku i dlatego niektóre takie wpadki byly.Więc nie bylo celowe was denerwować.Podtrzymuje nadal co wyżej napisałem.Obiecuję ,ze wiecej się tutaj nie pojawię.Miłej dalszej niedzieli.Czasowo jednak zgadzaliśmy sie do jednego aby pokój nastapił.Puszczam mimo uszu te przytyki złośliwiec.

zlosliwiec ------------- my cie kochamy,inni sie nie licza zwlaszcza ci ktorzy nie maja szacunku dla innych bez wzgledu na wiek ;) żabka niebieska :) wiesz jaka jest roznica miedzy zielona a rozowa żabka?? rozowa żabka nie kuma :) (to zadna aluzja,taki dowcip mi sie przypomnial)

Gość
Więc ja jestem ta różowa żabka Niestety :((

nie prawda :) ty jestes zielona :) glowa do gory kochana , widze ze cos nastroj nietegez :( szkoda ze juz musz zniknac powoli na spoczynek znaczy sie , ale przyjda inne osoby mam nadzieje ktore ci potowarzysza :) dobrej nocki wszystkim 😘 ❤️

Hejka🌻🖐️ Wiecie co ja nie boje sie ze kiedys moze znowu zapale oby nie ale ze pewnego dnia sie obudze i zobacze ciemnosc to mnie strasznie przeraza,lekarze twierdza ze musze sie przyzwyczaic i z tym zyc no ale jak wiedzac o tym ze pewnego dnia przestaniesz widziec,Wiem wiem ten topik to jest o zucaniu i niepaleniu smierdzieli ale tak mnie naszlo jakos mi jest smutno nie ciagnie mnie tak bardzo zeby zapalic ale kto wie. Nie chce palic bo swoje to juz przepalilam i szkoda mi mojego zdrowia teraz nawet kaszle jeszcze i ta fl---ma troche mi sie przytylo niby niedozo ale jednak czuje po sobie ale wole byc pachnaca a waga to sie kiedys unormuje:D Dziekuje Wam wszystkim za to ze tu jestescie i mozna sie troche wyzalic do Was chociarz sie nie znamy Ja to cale zycie zawsze sluchalam innych i do tej pory jak cos zaczynam mowic to mi sie wydaje ze nikt mnie nie slucha:D no to jestem jaka jestem. Wiem ze kazdy ma swoje problemy jeden wieksze inny mniejsze ale najwazniesze jest abysmy rozwiazywali te problemy bez smierdzieli:D Chcialam sie juz wczesniej zapytac czy jest tu niepalaca Babcia:D Pozdrawiam wszystkich 🌻🖐️

basiek jest dudka i zaglada tu czasami,kochana a jakas operacja albo cos nie wiem co nie jeste medykiem buuu kurcze na oczy juz nie widze , naprawde musze isc spac,pogadamy jutro dobrze?? żabka na pewno bedzie tutaj jeszcze dzis :) glowa do gory :) jutro znowu piekny dzionek wstanie :) dobranoc kochani

zabka ----nie przesadzaj jestes kumata napewno a co to nikogo tu niema tylko zabka:)sadny dzien:) zlosliwiec:) a gdzie reszta czyzby zaczeli popalac oby nie :)

Gość
basiek ja jestem jak zwykle teraz musze wykąpać małego ale jeśli pozwoli sz mi na napisanie na o2 to dziś napisze kilka rzeczy po których bedzie ci lepiej

Gość
Ale puściutko Idę zażyć więc trochę relaksujących bąbelków :) basiek napisałam

Ja się witam kochani,ale uciekam od razu ,bo padam na ryjek....ale pracoholikiem chyba mogłabym zostać;) buziole ogromne dla was wszystkich: madziuchna,żabka,basiek,jovik,sadny dzien,basiek,pachnaca aga,kachna11,regres,zlowsliwiec 👄 i dla kogoś jak zapomniałam,to wybaczcie 🌻

Gość
śpiochy śpiochy :P:P:P

Gość
No basiek ja mam nadzieje ze śpią anie palą po kątach :D

Gość
basiek kiedy pierwszy raz rzucałaś na tym topiku?

no i glupi czlowiek chcialam sprobowac a tak dokladnie to juz niepamietam dlaczego zapalilam 1-go a pozniej to juz wiadomo poszlo. Palilam do teraz tz.do 16-go marca:(

Gość
smutne jest to że człowiek walczy każdego dnia cieszy sie z wyników i wystarczy chwila nieuwagi... I zaczyna się wszystko od początku, ja jestem strasznie zla na siebie bo nie paliłabym już 91 dni a tak mam 6 chociaż przyznam się że jak na przykład moja babcia się pyta czy palę to mówie ze nie pale od 3 tygodni bo tak jest ciągiem a nie mam sumienia jej mówić że poległam,

zabko no wlasnie ten jeden raz przecierz wiadomo ze ten smierdziel nic nie daje ja nieraz lapie sie na tym a cotam zapale bo nawet faje leza do tej pory w kotlowni tylko siegnac ale ja sobie mowie po co i co ci to da nic wiec nie pale i juz:D

O.K.to ja sie zbieram sie do spania rano trza wstawac zycze wszystkim spokojnej nocki 🌻papaski🖐️

Gość
Odmeldowuje się :D słodkich snów moje pachnidła kochane . ❤️

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się