sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 ja tez juz mam dzis dosyc,kuzwa piepszony jambo jet jezdzi do 5 km potem skokami do przodu,brak slow i sil do niego,gaznik musze czyscic a nawet nie wiem gdzie:( masakra jakas ja-ka no coz licznik na zero i od nowa jechane ale taeraz to juz zwziecie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marrtaa Napisano Czerwiec 7, 2008 Witam.MOŻNA DOLACZYC DO WASZEGO GRONA?MOZE FAKTYCZNIE W GRUPIE LATWIEJ... NIE PALE OD 1.06-PRAWIE TYDZIEN.SREDNIO WYPALALAM PACZKE DZIENNIE.KOLEJNE RZUCANIE PALENIA-MOZE TYM RAZEM WYTRTWAM DLUZEJ?? PIERWSZA PROBA(UDANA)-OKRES CIAZY,POTEM KARMIENIE--3 LATA,POZNIEJ POSZLO O ZAKLAD-WYGRALAM-ALE WYTRZYMALAM 1,5 ROKU. SZCZYT GLUPOTY Z MOJEJ STRONY,ALE ... TERAZ--POZYJEMY-ZOBACZYMY;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 hello pewnie ze mozna dolaczyc:d jesli tylko chcesz znajdziesz wsrod nas wsparcie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 Buu.. Musi być do zera:(? To tamte dni nic a nic się nie liczą:(? Ale ładnie potraktowałam tą paczkę no nie:D? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 no ladnie ladnie ale zero litosco zeruj licznik:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 A Wy też tak te liczniki do zera nawet po dłuższym czasie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 gdybym sie zlamala uznalabym ten czas niepalenia za stracony i licznik liczylby od zera a wrecz jakby sie dalo od minusa ,inus tyle ile zaprzepascilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kineza Napisano Czerwiec 7, 2008 ciągle od nowa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 Ależ Wy bezlitosne dla mnie;). Ech.. wiem wiem, tylko tak strasznie szkoda jak patrzę na te 9 dni i minus 130 fajek:(. Buu, będę dziś płakać:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 to se razem poplaczemy,ja nad moim jambo jetem co jkezdzi do 5 km dalej juz nie;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 A ile prób rzucania macie? Tylko nie piszcie że jedną bo się załamię:)!!! Ale ostatnio przetrzymałam 4 dni, teraz 9 to może jakoś to coraz lepiej pójdzie. A to po prostu była głupota, głupia reakcja na stresową sytuację. Bo co zawsze robiłam latami jak się zdenerwowałam? Pierwsza rzecz-"wkurzyłam się-muszę zapalić". Tak zawsze było:), nic innego nie było pierwsze na uspokojenie tylko najpierw odpalenie fajki. Muszę podpytać co robią niepalący jak się strasznie zdenerwują:D. No dobra,już zeruję ten licznik, ech.. :D :D :D (przecie wiem że muszę go wyzerować, tylko chciałam się upewnić hihi;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 nie no co ty ja-ka ja nie jestem bogiem iles tam lat temu mialam chyba ze 3 proby,a teraz tez bym sie zlamala i to w drugi dzien tylko jak uslyszalam jak moje dzieci chwala sie babci ze mama nie pali to mi sie wstyd zrobilo i sie wzielam w garsc i tak juz 100 dni sobie nie pale:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 a konkretnie to Nie palę już 105 dni (+ 10g26m07s). Ilość niewypalonych papierosów: 2108. Będę żyć dłużej o 16 dni (+ 02g35m39s)! Zaoszczędzone pieniądze: 738,04 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 a ja 2 godziny,30 minut niewypalone 2 papierosy zaoszczędzone 47 gr Na lizaka już mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 widzisz jaka oszczedna jestes??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 coz mije pachnidelka mykam do lozia,padochnieta jestem zycze spokojnej nocki BP:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 Chyba przyśni mi sie ten bukiet kwiatów:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 eeee tyle sie tu napisałam i mi sie strona zwiesiła bleeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 wszystkie już uciekacie spać????? ja dopiero z pracy wróciłam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kastanieta24 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 Witam jestem nowa i po kilku dniach czytania postanowłam cosik napisać.Nie pale 13 dni z tabexem,juto napisze więcej bo dziś już nie dam rady.Trzymam kciuki za was i za siebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 witaj kastanieta!____zostań z nami! _____miłych snów bp!_____ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 a jeszcze witam jedną nową pachnącą dziewczynę! witaj marrtaa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atydea 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 I ja również witam Kastanietę i Marrtę:-) Jak mija przednocek czyli wieczorek?;) Ja sobie odpoczywam, ściągam film \"Człowiek z marmuru\" i popijam Żubrzyka,bez papierosa oczywiście,czym moje drogie zajmujecie ręce, zamiennie do tego nawyku trzymania papierosa? Pozdrawiam ciepło, Żubrzykowo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 witaj Atydea! jak miło że tu ktoś jeszcze o tej porze nie śpi*-) wiesz co ja nie mam jakoś problemu z rękami... bardziej nie wiem co z myślami zrobić.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirellkataka 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość -----------++-------------- Napisano Czerwiec 7, 2008 Nie palę już 133 dni (+ 23g47m18s). Ilość niewypalonych papierosów: 1071. Będę żyć dłużej o 8 dni (+ 04g31m13s)! Zaoszczędzone pieniądze: 361,77 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 plusikom i minusikom gratuluję pięknych i długich dni bp! zmykam do wyrka jutro też jest dzień dla mnie niestety znowu pracujący bleeeee ale za to bp *-)*-)*-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atydea 0 Napisano Czerwiec 8, 2008 Piję to piwo,męczę je i męczę i jakąś chandrę, czyli jak to się teraz mówi wśród młodzieży doła,gapię się w ten komputer i jakoś łzy mi napływają do oczu i znowu wrażenie że coś ucieka w życiu a ja nie jestem w stanie tego dosięgnąć ani zobaczyć żeby stwierdzić co to..ehh na filozofowanie mi się zbiera teraz..Wszystkie jużeście spadły/wpadły do/na łóżko? Zostałam sama na polu bitwy?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupek 0 Napisano Czerwiec 8, 2008 estem ,czuwam,pozdrawiam całe pachnące grono BP.U mnie jest 20,15 więc mogę czuwać i wspierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atydea 0 Napisano Czerwiec 8, 2008 Zupek o co chodzi z tym 20 i 15? Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach