Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karoline 19

Jakich chłopaków macie?

Polecane posty

Cześć dziewczyny :) Pomyślałam sobie, że warto by było taki topik założyć. Wpisujmy swoje wykształcenie i obok wykształcenie chłopaka (tzn to co studiuje). Ja może niedługo będę z kimś w związku, czekam na odpowiedź :) Ale nie taką oficjalna, to wszytsko musi się samo ułożyć. Dziewczyny piszcie :)

Gość aaaaaaaaaaaa
znowu Ty ????????????????????????????? a tak wogole po co ci takie informacje ?? jebnieta jestes czy jak ? a pozatym nie ulozy Ci sie z tym chlopakiem bo jak tylko sie przekona o Twoim debilizmie to bedzie spierd.... w podskokach :D

Gość very
karolino pomysl nastepnym razem zanim zalozysz topic....

Gość popieram powyższe

Gość halinka262727
o wow to znowu ona, ja przyznam , ze juz mi cie troche brakowalo, nie bylo sie z czego smiac. Pisz smialo.

Gość zgadlam
Karolina pochwal sie w koncu co bedziesz studiowac, zakladajac topiki kazdy zaczyna od siebie:) no smialo!

Gość halinka262727
ja obiecuje, wrecz przyrzekam , ze napisze jezli ty w koncu napiszesz jaki kierunek zaczynasz. No zrozumcie ludzie moj calkiem przystojny brak zaczyna studia i jak taka ..... ;) fajna dzewczyne przyprowadzi do domu .... wiec no pisz kalolinka ! coby braciszka przed grzechem uchronila

Nie wiem czy twój brat i ja kiedyś się spotkamy w ogóle :) w każdym badz razie ja jestem zainteresowana pewnym przystojnym i pieklienie inteligentym facetem :) z UW. Imienia jego nie zdradzę, a swój kierunke zachowam też w tajemnicy :) ze względow czysto osobistych. :)

Hej czemu tak piszesz \" w ogóle\" :) zresztą. Nie jest burakiem, jest inny niż wszyscy, jest obyty, umie fajnie rozwiać, ogólnie nie nudze sie znim :) Ma ciekawe poglądy i jest mądry a do tego towarzyski. No i inteligenty. :)Imponuje mi :) Więc wcale nie jest burakiem.

Gość halinka262727
no to kto ci napisze jak ty nie chcesz pierwsza napisac, nie wiem czegosie wstydziesz, w koncu sama tak wybralas. Ja gdybym poszla np na motyloznawstwo bylabym z tego dumma , bo sama tak wybralam a ty nie masz odwagi napisac

Muszę już iść. Godzina z komputerem to stanowoczo za dużo. :) Kiedyś dokończymy dyskusje. PS: a ciekawe poglądy to poglądy niebanalne i mądre.

Gość halinka262727
o wow ..... jak zwykle z grubego kalibra.... odpadlam .... Karolinka .. pytan nei mam

Gość Suzi-Buzi
Krolinka moj chlopak ma imie Piotr i studiuje na UMCS prawo, jest wysoki i przystojny, kiedy idziemy ulica widze spojrzenia zazdrosnych kobiet, ale nie zwracam na nie uwagi, gdyz moj pyiaczek Piotr jest wpatrzony tylko we mnie. Pozatym nie pozwalam mu na zbyt swawolne zachowania w mojej obecnosci, on wie ze musi trzymac fason by nie sprawic bym byla niezadowolona. To jest dopiero mezczyzna ach...

Weź ty z tym UMCS się schowaj. Mój studiuje w Warszaiwe na UW prawo i na pewno jest przystojniejszy od twojego. Zresztą chwalisz się czy się żalisz pindo? :)

Prosisz aby wszyscy wypisywali tutaj gdzie stusiują i gdzie studiuje ich druga połowa a sama napisałas,że nie podasz takich informacji.....Pfff.....

Gość Suzi-Buzi
Karolinko skad u Ciebie taki ton?Myslalam, ze Cie to interesuje, zalozylas topik. Oczywiscie, ze sie chwale swouim szczesciem,myslalam, ze zrozumiesz, wiec przepros mnie szybciutko i pogadajmy o naszych mezczyznach. Jaki Twoj chlopak ma samochod? Bo moj niebawem zmienia swoje Audi na srebrnego mercedesa (dasz wiare? bedziemy sie bujac merolem najlepszej klasy) ...juz sie nie moge doczekac kiedy zajedziemy na moje osiedle,wszystkim kopara opadnie z zadrosci!

Gość Suzi-Buzi
Acha Karolinka zeby nie bylo Twoj napewno nie ejst przystojniejszy...moj niuniaczek to dostwal kiedys nawet prpozycje od agencji modeli,ale wolal zainwestowac w nasza przyszlosc i pobiera nauki bym mogla zyc na poziomie. Tez bys tak chciala prawda?

Gość Karolajna chyba się podkurwiła
i poszła :o

Gość Suzi-Buzi
szkoda, chcialam porownac nasze wyobraznie...moja jest niezla :D

Gość Karolajna chyba się podkurwiła
ja bym też chętnie coś powymyślał a tak lipa :o

Gość taka jedna mala
a jak ktos napisze to o co prosisz to najezdzasz na niego :0 a feeee

A jeżeli i ja, i mój facet już skończyliśmy studia, to nie załapiemy się na ten topik? A w ogóle to co trzeba studiować, żeby to ładnie wyglądało na topiku? Dzisiaj studia nie są powodem do poczucia wyższości. To norma, kochanie.

Gość gość
Od 1989 roku tytuł magistra jest tytułem zawodowym jak licencjat ,inżynier czy technik . Kiedyś był naukowym gdy mieliśmy 3% Polaków z wyższym wykształceniem .

Gość gość Domina
197 cm waga 90 kg wykształcenie wyższe . Pen 23 cm .