Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedno pytanko mam

czy moge sie kochac w trakcie 7dniowej przerwy miedzy opakowaniami

Polecane posty

Gość jedno pytanko mam

nie stosujac dodatkowego zabiezbieczenia, czy tabletki imo ich nie zazywania nadal działaja?? chodzi mi tylko o te 7dniowo przerwe. z gory dziekuje za odpowiedź

Gość Vanilla ninja
działają,przeczytaj na ulotce. Pozdrawiam

Gość jedno pytanko mam
dzieki Ci wielkie ale moja ulotka o tym nic nie pisze, dlatego mialam dylemacik

Gość ac
mozesz bez problemu :)

Pewnie ze mozesz, tabletki dzialaja non stop, wszystko jest w ulotce:)

Gość upupupupupu
to proste..wiesz dlaczego ' ulotka o tym nic nie pisze '? bo mie umie pisac.JEST NAPISANE

Gość hmmm a ja tak mysle
W mojej ulotce też nic nie pisze o tym, czy tabletki zachowują działanie antykoncepcyjne podczas 7-dniowej przerwy:( Z drugiej strony zastanawiam się jak to jest... skoro nie wolno spóźniać sie z przyjmowaniem tabletki w trakcie opakowania to co sprawia, ze podczas 7-dniowej przerwy jestem nadal chroniona przed ciążą????

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja też o tym myślałam, a co z Dianą przecież Ona niby nie jest środkiem antykoncepcyjnym

nie bopre tabletek ale na mój rozum dlatego działają podczas 7 dmio dniowej przerwy gdyz w tym czasie ma byc okres w tedy to nie da sie zajsc w ciążę czy sie nam podoba czy nie.....tabletki takie mają własciwości własnie.

bo hormonki sobie przez 21 dni gromadzimy, :) potem stopniowo poziom spada i w trakcie odstawienia poprostu sie krwawi z braku dostatecznej ich ilości Efeklt jednak jest zachowany www.psyche-soma.com

Gość bron Boże
ostatnio w sejmie przglosowano ustawe mowiaca o tym ze podczas 7 dniowej przerwy NIE WOLNO uprawiac sexu pod kara grzywny i dozywotniego wiezienia!!! Kurwa ulotke przeczytaj od tych tabletek ktore bierzesz!!! chyba ze ruchac sie umiesz ale czytac to jeszcze nie!!!

Gość ania1988
poprawna jest forma pisze jak i jest napisane :P a kochac sie mozesz chyba ze plamienie ci przeszkadza ale w pierwszych dniach przerwy jak najbardziej. pozdrawiam

Gość nie wolno absolutnie
to prawda, ten czas jest wprowadzoyny jako kompromis panstwa i kosciola przy tab anty, to jest w ustawie o refundacji lekow i planowaniu rodziny to czas na refleksje i oczyszczenie umyslu ze sprosnych mylsli iw tym czasie nalezy unikac kontaktow fizycznych

Gość do filomenki
hehe moja mama zaszla w ciaze dzien przed planowanym okresem :D zonk nie :PPPP