Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiadomy

Gdzie NIE WARTO jechac? Gdzie WARTO robic zakupy?

Polecane posty

Gość Kaśka z K-wic
no widzę, że kulturowo.xt.pl, ile to jeszcze razy napiszesz????Nie jestem slepa!

Gość Niewiadomy
Kasiu nie bulwersuj sie tak ;))) Metroseksualny jak jasna cholera :D

Gość Wisnia z zakreconym ogonkiem
Wtedy dopiero wiem, że żyję i mam czym oddychać. :D I to jest pozytywne podejscie do sprawy :> Swoja droga: dobra ta strona, trzeba pomoc w jej rozkreceniu :-) Noo to teraz wszyscy rozsylamy wiadomosci do znajomych :D

Gość a mnie rzucił
podlec z Krakowa i nie wejdę na Twoje Kulturowo, bo tez jestes z Krakowa, na pewno! NIE WRATO JECHAC DO KRAKOWA!!!!! Tam rzucają!

Gość Fałszerzom uczuuć mówimy NIE
Fałszerzom uczuć mowimy NIE! Ja tez mam czym oddychac i daltego podrwywają mnie fałszerze uczuć!

Gość Wisnia z zakreconym ogonkiem
A ja z Krakowa nie jestem (Kluczbork! :)) a strona i tak mi się podoba :) Naprawde w Krakowie rzucaja? Ale nie za mocno, prawda? ;)

Gość a mnie rzucił
mocno! Do dziś pamiętam ten rozdzierający ból w plecach!Omal mi nie pękło serce! Już nigdy nie pojadę do tego okropnego miasta pełnego chłopaków, którzy rzucają!

Gość No to jak...
... robimy te 35.000 wpisow? :D:D

Gość Bestyjka Nieowlosiona 4- nozna
Nooo to jak prawie serce peklo... to nawet nie tak mocno :D [Prawie jak zywiec.... PRAWIE robi wielka roznice!] :D

jak to nie warto jechac do Krakowa? Warto! Naprawdę! Slicznie tu jest! I Turnau spiewa czasami i Anna Dymna spaceruje po Rynku ( jak ma czas) a na mojej osiedlowej poczcie mam skrytkę, a nade mną ma skrytkę Jan Kanty-Pawluśkiewicz! MMMMMmmmmmmm! Jak on ładnie pachnie! A posłuchajcie utworów, które napisał! Warto, warto.....a że czasem ktoś rzuci? Należy zapomnieć i iść dalej....facet to istota naprawdę trochę ułomna uczuciowo.....:):):) Ale jakaż przydatna! Przecież nie musi być wiecznie ta sama! :)

Do Krakowa oczywiście warto jechać... ale... ja się obraziłam na Kraków. Bardzo chciałam obejrzeć i Wawel i Katedrę z grobami królów... i co? I nico. 70 zł za same bilety na Wawel i do Katedry - odechciało mi się bardzo szybko. Po prostu za drogo.

Gość Krzyzowka slonia z pchla
Strona niezla, szkoda, ze nie ma ludzi. A co do Jana Kanty-Pawluśkiewicz - to jest propozucja nie do odrzucenia! :D W przyszlym tygodniu bede! :D

Przyjadę jak mi przejdzie zniechęcenie :p I to właśnie po to, żeby sobie po krakowskim Kazimierzu potuptać. A wtedy oprócz chodzenia po mieście chciałam tak... no... trochę sentymentalnie obejrzeć własnymi gałami te groby, gdzie królowie naszych praojców... komnaty, gdzie Jagiellonowie... (jamę smoka, co go Dratewka... :p ) może nie bardzo oryginalnie, ale sami rozumiecie, albumy to nie to samo :p Obejrzałam cennik, nie uwierzyłam własnym oczom, obejrzałam drugi raz, podliczyłam co trzeba i odwróciłam się tyłem do przodu. Wawel obejrzałam z wierzchu, całe szczęście że za widok fantastycznego ołtarza Wita Stwosza nikt forsy nie wydzierał. Kataryniarzowi zrobiliśmy zdjęcie ukradkiem, bo też żądał.

Płomykówka, zawsze możesz pisać jako niezalogowana płomykówka :) Ananke, nie bocz się na Kraków :) Nie wiesz, że tu same centusie mieszkają? Wszystko musi kosztować :)

Gość Niewiadomy
Nooo to ja znow zaprosze na stronke http://kulturowo.xt.pl a poza tym - mamy burze! Albo przynajmniej (poki co) same grzmoty ;P

Gość Niewiadomy
Czyz to nie jest przeznaczenie? :-D

Gość Niewiadomy
"No właśnie nie mogę tam pisać jako niezalogowana płomykówka." Juz mozna :D