Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Niewiadomy

Gdzie NIE WARTO jechac? Gdzie WARTO robic zakupy?

Polecane posty

Go艣膰 Ka艣ka z K-wic
no widz臋, 偶e kulturowo.xt.pl, ile to jeszcze razy napiszesz????Nie jestem slepa!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Niewiadomy
Kasiu nie bulwersuj sie tak ;))) Metroseksualny jak jasna cholera :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wisnia z zakreconym ogonkiem
Wtedy dopiero wiem, 偶e 偶yj臋 i mam czym oddycha膰. :D I to jest pozytywne podejscie do sprawy :> Swoja droga: dobra ta strona, trzeba pomoc w jej rozkreceniu :-) Noo to teraz wszyscy rozsylamy wiadomosci do znajomych :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a mnie rzuci艂
podlec z Krakowa i nie wejd臋 na Twoje Kulturowo, bo tez jestes z Krakowa, na pewno! NIE WRATO JECHAC DO KRAKOWA!!!!! Tam rzucaj膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fa艂szerzom uczuu膰 m贸wimy NIE
Fa艂szerzom uczu膰 mowimy NIE! Ja tez mam czym oddychac i daltego podrwywaj膮 mnie fa艂szerze uczu膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wisnia z zakreconym ogonkiem
A ja z Krakowa nie jestem (Kluczbork! :)) a strona i tak mi si臋 podoba :) Naprawde w Krakowie rzucaja? Ale nie za mocno, prawda? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a mnie rzuci艂
mocno! Do dzi艣 pami臋tam ten rozdzieraj膮cy b贸l w plecach!Omal mi nie p臋k艂o serce! Ju偶 nigdy nie pojad臋 do tego okropnego miasta pe艂nego ch艂opak贸w, kt贸rzy rzucaj膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No to jak...
... robimy te 35.000 wpisow? :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bestyjka Nieowlosiona 4- nozna
Nooo to jak prawie serce peklo... to nawet nie tak mocno :D [Prawie jak zywiec.... PRAWIE robi wielka roznice!] :D

Udost臋pnij ten post

jak to nie warto jechac do Krakowa? Warto! Naprawd臋! Slicznie tu jest! I Turnau spiewa czasami i Anna Dymna spaceruje po Rynku ( jak ma czas) a na mojej osiedlowej poczcie mam skrytk臋, a nade mn膮 ma skrytk臋 Jan Kanty-Pawlu艣kiewicz! MMMMMmmmmmmm! Jak on 艂adnie pachnie! A pos艂uchajcie utwor贸w, kt贸re napisa艂! Warto, warto.....a 偶e czasem kto艣 rzuci? Nale偶y zapomnie膰 i i艣膰 dalej....facet to istota naprawd臋 troch臋 u艂omna uczuciowo.....:):):) Ale jaka偶 przydatna! Przecie偶 nie musi by膰 wiecznie ta sama! :)

Udost臋pnij ten post

Do Krakowa oczywi艣cie warto jecha膰... ale... ja si臋 obrazi艂am na Krak贸w. Bardzo chcia艂am obejrze膰 i Wawel i Katedr臋 z grobami kr贸l贸w... i co? I nico. 70 z艂 za same bilety na Wawel i do Katedry - odechcia艂o mi si臋 bardzo szybko. Po prostu za drogo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Krzyzowka slonia z pchla
Strona niezla, szkoda, ze nie ma ludzi. A co do Jana Kanty-Pawlu艣kiewicz - to jest propozucja nie do odrzucenia! :D W przyszlym tygodniu bede! :D

Udost臋pnij ten post

Przyjad臋 jak mi przejdzie zniech臋cenie :p I to w艂a艣nie po to, 偶eby sobie po krakowskim Kazimierzu potupta膰. A wtedy opr贸cz chodzenia po mie艣cie chcia艂am tak... no... troch臋 sentymentalnie obejrze膰 w艂asnymi ga艂ami te groby, gdzie kr贸lowie naszych praojc贸w... komnaty, gdzie Jagiellonowie... (jam臋 smoka, co go Dratewka... :p ) mo偶e nie bardzo oryginalnie, ale sami rozumiecie, albumy to nie to samo :p Obejrza艂am cennik, nie uwierzy艂am w艂asnym oczom, obejrza艂am drugi raz, podliczy艂am co trzeba i odwr贸ci艂am si臋 ty艂em do przodu. Wawel obejrza艂am z wierzchu, ca艂e szcz臋艣cie 偶e za widok fantastycznego o艂tarza Wita Stwosza nikt forsy nie wydziera艂. Kataryniarzowi zrobili艣my zdj臋cie ukradkiem, bo te偶 偶膮da艂.

Udost臋pnij ten post

P艂omyk贸wka, zawsze mo偶esz pisa膰 jako niezalogowana p艂omyk贸wka :) Ananke, nie bocz si臋 na Krak贸w :) Nie wiesz, 偶e tu same centusie mieszkaj膮? Wszystko musi kosztowa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niewiadomy
Nooo to ja znow zaprosze na stronke http://kulturowo.xt.pl a poza tym - mamy burze! Albo przynajmniej (poki co) same grzmoty ;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niewiadomy
Czyz to nie jest przeznaczenie? :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niewiadomy
"No w艂a艣nie nie mog臋 tam pisa膰 jako niezalogowana p艂omyk贸wka." Juz mozna :D

Udost臋pnij ten post