Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana jestem

dlaczego facet zdradza?

Polecane posty

Gość zalamana jestem

jestem z moim facetem juz dosyc dlugo wspaniale nam sie niby ukalada gdyby nie to ze ponoc lubi skoki w bok; ngdy go za reke nie zlapalam wiec uzylam slowa ponoc! Przerazaja mnie chwile ktore spedzam sama w domu a mam swiadomosc ze on wtedy przesiaduje z kolegami a jego koledzy to niezle ziolka! kazdy z nich ma albo zone albo zone i dziecko ale czasem na dziwki chodza... moje pytanie brzmi dlaczeo to robia? moj facet z seksu ze mna jest zadowolony wiec ten powod wykluczam - help!

Gość co za pytanie...
... zdradza, bo jest tylko facetem.

Gość a co to
wyobrazcie sobie... ...wszystko ma zapewnione.. swietny sex , moze isc sobie z qmplami jesli chce moze pojechac sie wyszalec na jakiejsc imprezie moze sie zawsze wyplakac moze sie zwierzyc jak najlepszej przyjaciolce a do tego jest jego dziewczyną... ma wolnosc ktorej niby tak im brakuje w zwiazku ma czulosc ktorej mu brakuje gdy jest sam ma zrozumienie ktorego nigdy nie dostanie od innej w takim stopniu ma naprawde sporo a jednak ZDRADZI!! czy są ze sobą rok czy miesiac to nie ma znaczenia "BYLES RAZ ZRANIONY-BEDZIESZ RANIĆ " taka meska natura, praktycznie kazdy chce zobaczyc jak to jest jak sie zdradzi bo go ciągnie do innej dupci no bo wiadomo.. okazja nikt sie nie dowie troche dla odmiany mozna pokombinowac.. a potem dymy ma;)

Gość a co to
dodam ze klamstwo ma krotkie nogi i predzej czy pozniej zdrada wyjdzie na jaw:) dlatego jak sie bawic to poza miastem;) kolesie bedą zdradzac taka ich natura po prostu

Gość dlaczego KOBIETY
zdradzaja rownie czesto ??????????

Gość zalamana jestem
wszystko swietnie ale nie bede faceta na smyczyc trzymac jak widac tak zle i za duzo wolnosci tez niedobrze!!

Gość wiwiorka21
ja lubie zdradzac ale nie do konca>> lubie uwodzic facetow flirtowac sprawia mi to przyjemnosc i utwierdza w przekonaniu ze jestem jeszcze atrakcyjna ze nie zapomnialam jak sie podrywa facetow...to nic zlego bo nikomu krzywdy nie robie

Gość weiwiorka21
a kobiety zdradzaja wtedy jesli ich wlasny facet o nie nie dba!! kobieta musi wiedziec ze jest dla faceta najwazniejsza jak ksiezniczka!! barak czulosci bliskoci rutyna itp moga doprowadzic do katastrofy>> bo kobieta bedziesz szukac kogos kto zaspokoi jej potrzeby zapenwi bezpieczenstwo...przynajmniej po swoim przypadku wiem ze tak moze byc ale poki co moj facet badzoooo sie stara.............co nie znaczy ze czasem nie moge pojsc i troszke poflirtowac :P

Gość z podobnego powodu
zdradzaja faceci takze biedne kobietki kur## niekochane slabo mi jaki to czytam kobieta tez potrafi byc zimna suka i nie okazywac milosci a nawet jesli okazuje to czasem ma inne ale i facet tez moze miec pododbny powoid.

Gość gwiazdeczka*****
nie mozesz kazdej ktora zdradza nazwac k*** ja mam wysokie wymagania w lozku i jeszcze wieksze potrzeby moj facet sie nie sprawdza ale kochanek jest super ale najsmieszniejsze jest to ze kazdy facet mysli ze jest boiem seksu a wiekszosc z nich ma taaaakie rogi :)

Gość mniszek
facet to swinia.... :)

Ze tak spytam ... Z kim oni zdradzają te żony ? Z kaczkami czy hipopotamami, a może mrówkojadami ? Alez nie ! Zdradzają je z kobietami, które zdradzają równie często jak faceci.

Mangood jestes wielki !!!!!!!!!! i bez podtekstow w samo sedno trafiles. ale czy malointeligentne albo powiem prawdziwiej PRZEWROTNE kobietki to uznaja ten JASNNY i OCZYWISTY argument one zaczna zaraz kota oghonem odwracac jak znam zycie:)

Taka natura kobiet :) Tworzą kółka wzajemnej adoracji, przekonuja sie nawzajem że faceci to świnie a kobiety to aniołki. Prawda w oczy kole, lepiej się okłamywać ...

czuje sie jakbym ja to pisal Mangood. :) a w kazdym razie podpisuje sie pod tym jakze trafionym opisem :)

Gość mangood zgadzam się z Tobą
pomimo,że jestem kobietą :) do zdrady trzeba dwojga!!!!!!!!!!!! te suki są tak samo winne jak faceci! :p zaraz mi jakaś kochanka odpisze,że to mąż przysięga na ołtarzu a nie kochanka, a ile jest mężatek, które zdradzają? też są niewinne? tylko facet jest w tym wypadku sk................?

Gość amadeaa
statystycznie wiecej facetow zdradza

Gość amadeaa
statystycznie wiecej facetow zdradza

amadeaa - skąd te dane ? takiej rzeczy nie da się zbadać w ankiecie. po prostu kobiety rzadziej sie do tego przyznają ze strachu przed bycia napiętnowaną. natomiast faceci chwalą się tym na lewo i prawo, bo kobiety lubia diabełków i bardzo podnieca je ten dreszczyk niepewności przy nieobecności meża.

Gość bleeeeee
już był kiedyś taki topik

Gość wiesz...
jest małe kłamstwo, duże kłamstwo i statystyka. Kobiety nie przyznają się tak chętnie do zdrady, bo mówi się o nich wtedy "K...". Natomiast faceci szczycą się tym na prawo i lewo. Nawet, jeśli to tylko ich fantazje :)))

Gość wiesz...
Mangood : cóż za jedność myśli :)

dokladnie tak jest jak napisal Mangood kobiety sie nie przyznaja do tego i darujmy sobie waire w ankiety bo widac czasem jaka ona jest naiwna. a kobiety juz we krwi maja chyba sciemnianie i nawalanie na facetow

Gość przypomnijcie
sobie pytanie: DLACZEGO facet zdradza??????????????????????

wszyscy wiedza jakie bylo pytanie... kwestia wlasnie ze zawswze to na facetow sie zrzuca wine i tutaj byla probka pokazania ze to bUJDY i BREDNIE

Gość jasne
że nie tylko faceci zdradzają, ale pytanie było właśnie o nich. Dlaczego ONI zdradzają

Gość kobiecinka23
zdradzaja bo tacy juz sa !!!! moj facet zdradzil mnie bo nie czul sie kochany, chcatylko zeby ich kochac, tulic i glaskac a kobieta moze siedziec w domu, bo przeciez on jej na meska posiadowke nie zaierze !!! tacy sa, ze potrafia tylko ranic !!!! a ich milosc bardziej boli niz cieszy !!

Gość Własnie czemu faceci
zdradzają? mój powiedział, że potrzebował wiecej czułości, sexu, polnych kwiatów i biegania boso po trawie. Odpierdzieliło mu koło 30stki, znudziło mu sie ustabilizowane zycie po 9 latach bycia razem (na szczescie nie mielismy dzieci) Uważam że zdradzaja, bo są słabi, nie potrafia sobie odmówić chwilowej przyjemności i nie myślą o tym ile cierpienia tym sprawią. Są czesto egoistami, sprawia im przyjemność, że podniecją inne kobiety - oprócz domowych żon. Ci kótrzy nie potrafia oprzeć sie pokusie (bo każdy je ma w długoletnim związku) są żałośni, godni tylko pogardzenia, że nie maja zasad w życiu

Gość malutka_anus
facet to egoista i swinia

Gość htjytki8uiouy
do "Własnie czemu faceci " Czy rozwiodłaś się?