Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martita21

Czy mozna robic plukanke na balleyage???

Polecane posty

Gość Martita21

Czy ktoras z Was dziewczyny robila kiedys plukanke na pasemka, slyszalam ze robi sie ja po to gdy zolkna wlosy|???

Gość Martita21
Napradwe nikt nie wie?? :(((((((

Gość 5_monika
kup gencjanę w aptece i dodaj kilk kropli do płukania po umyciu włosów. Robiłam wielokrotnie.

Gość martita21
ale robilas na balleyage czy na farbowane wloski??? bo nie wiem czy tak mozna a jesli zlapie mi na wlosy ten fiolet????

pasemka blond sie zrobia bielsze,zniknie zolty odcien,a ciemne pozostana takie same,moze beda mialy lekki polysk od srebrnej plukanki(bo to jest srebrna ta fioletowa:-D ) jezeli masz wlosy w calosci raczej jasne(tzn ciemnych pasm jest raczej malo) to uwazaj i nie trzymaj plukanki dluzej niz w instrukcji jest napisane,bo wtedy na blondzie moze sie zafioletowic.

Żeby uniknąć zabawy z płukankami-kropelkami..zainwestuj w szampon Welli-Rigenol/Regenal/czy jakoś tak-do włosów siwych i rozjaśnionych.ok.20zł-wydajny Doskonale \"zbija \"żółtawy odcień. Pozostawiasz kilka minut na włosach-w zależności od pożądanego efektu-nadaje równomierny/z płukanką bywa różnie/srebrzysty odcień..uważaj,żeby nie przedobrzyć! Pozdro! Chętnie odpowiem na pytania odnośnie wlosów:)

Gość 5_monika
robię na balejaż, płukankę musisz zrobić słabiutką jasny odzień fioletu, zapamiętaj ile nalałaś.Lepiej zrobić pierwszy raz za słabo , niż zbyt mocno bo będziesz miała fioletowe. Tego szamponu Regenal nie stosuję, bo wysusza włosy.

Gość maXmara20
dokladnie Regenal robi z wlosow siano,i pomimo stosowania masy odzywek wlosy nie sa takie jak powinny...sama szukam teraz odpowiedniego specyfiku na ten zolkniejacy blond...A co do plukanek...sa tylko srebrne i fioletowe>?czy moze tez sa takie ,ktore nadaja wlosom platynowy odcien!Jakby ktos doradzil cos naprawde skutecznego,to bede wdzieczna...

nie mam blond wlosow, ale slyszalam ze ten welli nie jest najlepszy, bo wysusza wlosy za to niezly jest podobno rossman - silver, i tanszy

Gość maXmara20
no wlasnie sie ostatnio zastanawialam czy wybrac regenal czy ten z rossmana...i coz!wybralam ten pierwszy...no ale chyba teraz wybrobuje ten tanszy....