Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ama77

TEST WIERNOSCI ?!!

Polecane posty

Ka kocham swojego misia i ufam mu, nigdy nie posunełabym sie do takiego testu. Do autorki - szkoda ze nie ufasz swojemu facetowi, to przykre.

Gość ama77
witaj Testerko i inne kobitki/ faceci bioracy udzial w burzliwej dyskusji ;) ciesze , ze Testerka ma juz 1sza "nieudana" probe za soba, a jakby ktos natknal sie czy w necie czy obojetnie gdzie na takie agencje--> piszcze natychmiast ;)

Gość marketing
ponizej pasa....a moze Tobie podstawić zajebistego gościa..... dasz rade.... wątpie....a facet jak to facet.... TRAGICZNY POMYSL..... adminie ...zdejmnij temat ;)

Gość marketing
powiem jeszcze ze jesli chcecie zostac same na tym swiecei to se robcie takie głupie testy ....... nie jestesmy idealni ...ale mamy tez zalety :D

Gość ...........ilul
.

Gość ten ktos
No to wszystkim sprawdzanym....salut 🖐️

Gość Wstyd mi za Was...
Wstyd mi za Was.Jestem kobietą i wstydze sie za Was jak to czytam.Powiem Wam jedno,niewazne, czy zrobicie taki test czy nie...Wasi faceci i tak Was prędzędzej czy później zostawią.Bo to co robicie, o czy piszecie lub to co miałybyście ochote zrobić świadczy o tym jak jesteście załosne, zakompleksione, i niedowartościowane.Zapewne cały wasz dzień, kazda godzina i wszystko co robicie skupia sie na NIM.Na waszym WYBRANKU! Wy nie macie innych zajęć, nie macie hobby, zainteresowań, nie macie własnych przyjaciół. Nie macie zadnych pasji nie potraficie spędzać wolnego czasu. Dla Was istnieje tylko ON! A sensem i celem waszego zycia jest to, co on robi...co on myśli...i gdzie on sie patrzy.Takie zachowanie mozna maskować...przez jakis czas, ale i tak kiedys wyjdzie ze waszym zamiarem nie było stworzenie związku prawdziwego, partnerskiego, opartego na zaufaniu (nie myslić z naiwnością) , szczerości i akceptacji ...Wy najchętniej wmontowałybyście im na stałe kamere w czoło i podsłuch w ucho i cały dzień nic innego nie robiły tylko śledziły kazdy jego ruch...Jestem pewna ze taka rola bardzo by Wam pasowała. To przykre, ze tak wiele z Was...eeeehh...szkoda słów. Nie zycze Wam źle ale zastanówcie sie nad tym co robicie.Wy macie jakąś obsesje ?? Czy tez naprawde jestescie tak niedowartościowane?? Zamiast siedziec i rozmyślać nad czym czy zdardził, zadradzi, teraz, jutro, za 5 lat, a moze teraz zdradza....idzcie sobie na basen albo pobiegać...spotkać sie ze znajomymi, do kina....To naprawde lepsze dla zdrowia, urody,samopoczucia a juz na pewno dla dobra związku!

Wstyd mi za Was-BRAVO!!!!!!!!!! Mi się juz nie chciało tym pannom tłumaczyć o co chodzi, nie zrozumiały nawet, że po takim numerze każdy myślący facet chciałby uciec............... Heh, szkoda słów, one i tak wiedzą lepiej, zupełnie jak Samoobrona:P I jeszcze jedno: nie chciałam tego pisać, ale też wygląda mi na to, że takie testy robia kobiety niepewne siebie, swoich uczuć, uczuć swojego mężczyzny i związku. Myuszą mieć w końcu pewność czy je kocha.....i wymyślają......... Obudźcie się, tak daleko nie zajdziecie.

Gość Wstyd mi za Was...
zupełnie jak Samoobrona:D heheee.....dobre:D 🌼

Gość Noring bat de tru
Nigdy się nie zwiąże z kobietą. Każda daje dupy. A jak nie to tylko dlatego że jest brzydka

Gość hgfh
Nigdy nie zwiaze sie z mezczyzna. Kazdy daje dupy. A jak nie to dlatego ze jest brzydki

Gość slicznosci
a ja jestem piekna i tez wam dupy nie dam..a co..kaprys taki mam:P

Pilne!! Szukam kontaktu z pewna dziewczyna, ktora skorzystala z malej przyslugi...odezwij sie do mnie na nowe konto pocztowe(kliknij w nick)...z tamtym cos sie stalo i nie moge odbierac ani wysylac wiadomosci a sytuacja nagli;))) Nie chce zebys pomyslala sobie, ze jestem w nieporzadku...konktetnie chodzi mi o pana P !!!

Gość phiiiiiiiiii
eh to bardzo dziwne mi tez mialas pomoc a jakos mnie olalas i sie w ogole nie odzywasz ;)

phiii....nikogo nie olalam..juz napisalam jaka byla przyczyna...a na tamtym koncie mam mnostwo wiadomosci typu...brak pola od...brak tematu...zeswiruje chyba...jesli zawiodlam to niechcaco..sorrki! Jesli jestes dziewczyna pana D to sorrki, jak dotad to go jeszcze nie widzialam \"dostepnego\" :(

Jeszcze tylko tak na dobranoc powiem, ze ..... Mylilam sie...NIE MA FACETA, KTORY POTRAFILBY SIE OPRZEC KOBIECYM WDZIEKOM I INTELIGENCJI, NATURALNOSCI , SPONTANICZNOSCI I DOBREJ ZABAWIE... a moze sie myle;P? Chyba bede miala niezly temat na kiedys;))) Pozdrawiam:)

Gość Boberek
To zalezy jakie testy ale ten pomysl to rzeczywiscie glupi he:)

Gość Hit-with
To głupota. Ja z pewnościa chciałbym zaskarbić sobie sympatie takiego podrywajacego mnie w dodatku ideału i bardzo chetnie wziął bym jej numer. Niemniej jednak o żadnej zdradzie nie ma mowy!!! Dlaczego więc wziąłbym ten numer tel? Z prostego powodu - byłem już dwukrotnie zaręczony, rozpadało się (raz narzeczona mnie zdradziła, drugi raz przyszła szwagierka wyrzuciła mnie z domu bo braklo miejsca dla jej faceta), miałem 7 zwiazków (w 8 właśnie jestem) i zdaje sobie sprawę ze nawet najpewniejszy plan moze nie wypalić. Dlaczego wiec nie miałbym zbudować przyjaźni która kiedyś może być czymś więcej?

Gość ama77
witam i jak uklada sie w waszych testach? testerko, ile juz przeprowadzilas i z jakimi wynikami? pisz, jako zalozycielka topicu ;) chetnie bym poczytala co z czego wyniknelo;) pozdrawiam ama77

Gość radzę
nie igrac z ogniem; czasem okazja czyni zlodzieja, prawda?

Gość Wierny Tomasz
Witam, co do testu wierności to polecam agencje z testerami i profesjonalnym podejściem do sprawy, gdyż takie ogłoszenia prywatne w których ogłaszają się prywatne testerki nie posiadają wiedzy na temat psychologii człowieka itp, i nie zawsze wyjdzie im to tak jak by chcieli, dziewczyny z agencji testerów są przeszkalane w tej dziedzinie i wiedzą jak podejść do danego obiektu i sprowokować go do sytuacji intymnych, osobiście brałem usługi z Agencji "Defection.pl" http://defection.pl, bardzo profesjonalna pomoc i miła obsługa, również cena też sympatyczna , myślałem że więcej zapłacę za tą usługę czytając ceny biur detektywistycznych oraz testerów pracujących w Anglii itp.

Gość Wierny Tomasz
Poprawiam niżej adres do strony gdyż przecinek wstawiłem bezpośrednio za pl i dlatego ten błąd http://defection.pl przepraszam za taki błąd :)