Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ama77

TEST WIERNOSCI ?!!

Polecane posty

Gość Teraz przejdzie test wierności
a za miesiąc jakaś może mu wpaść w oko i nic na to nie poradzisz. Podsuniesz mu jakąś laskę-nie będziesz wiedziała czy jest napewno w jego typie. A następna może mieć to "coś" co go urzeknie. Taki test jest bez sensu

No hej. Witam wszystkie zagubione i bezradne duszyczki:). Poczytalam zaleglosci...i faktycznie zgadzam sie, ze jesli sie kogos kocha to najwazniejsze w tym wszystkim jest zaufanie. Ale z drugiej strony...nie napisalam tego zeby sie dowalac do czyjegos chlopaka, meza, kochanka...chyba fajnie jest wczesniej wiedziec jak nasz \"luby\" reaguje na tego typu kontakty?. Jesli chodzi o mnie to gwarantuje 100% pewnosci, ze nic z tych rozmow nie wyniknie, to moze tylko jedno...odechce mu sie rozmawiania z nieznajomymi...wierzcie mi mam swoje sposoby...hihi i kilka ofiar;) Jeszcze jedno Wam napisze...kiedys poznalam fajnego faceta...normalnie chodzacy ideal...rozmawialismy ze soba jakies 3 miesiace...pozniej mialo byc spotkanie...pewnego wieczoru zapytalam o niego na \"ogole\", czy juz jest...no i odezwala sie laska z ktora tez pisal.... okazalo sie, ze tez jej niezle w glowie namieszal..jak polaczylysmy sily, to tak to rozegralysmy, ze facetowi odechcialo sie raz na zawsze. Nie bede opisywac szczegołow, ale wierzcie mi...do dzisiaj dziekuje tej dziewczynie, ze mi z nieba spadla, dzieki temu tez wyleczyłam sie z takich wlasnie znajomosci. Pozdrawiam.

Do kilku piszących ti wcześniej kobiet, rozważających takie testy (poniżej poziomu, ama77, no tak to oczywiście), mam nadzieję, że Wasi mężczyźnie są mądrzejsi niż wy. Ale skoro sa mądrzejsi, to za brednie, które tu wypisujecie, nie zasługujecie na nich.........

A moze warto zapytac i sie przekonac..CZY ONI ZASLUGUJA NA NIE?? Jesli dana osoba wie, ze kocha i ze nie posunelaby sie do \"przygod\" na boku, to ma slepo wierzyc, ze facet tez tego nie zrobi? Chyba lepiej jest wypic zimne piwo, zanim sie nam nawarzy;P

Gość Maajka
Testerka.....ehhh zazdroszczę Ci , przynajmniej wiesz, że ten facet nie był szczery, a ja żyję w niepewności...nie wiem czy mogę mu ufać , choć tak batrdzo bym chciała...

Hmmmm Testerko, uważam, że jak ktoś raz się zniży do takiego poziomu, to potem może mieć jeszcze \"ciekawsze\" pomysły. Po prostu to kwestia godności. A także miłości i zaufania....a nie rozumiem miłości i zaufania, jeśli sie stosuje takie chwyty. Drogie dziewczynki, zajmijcie się nauka albo uczcie się życiowo, a nie wymyślajćie durnot, o Mądre:P

Anouk ...jak ktos sie juz raz przejedzie, to pozniej...wierz mi...dwa razy pomysli, zanim wejdzie w nastepna znajomosc...taakie czasy..niestety...jesli facet ma dostep do kompa i w dodatku lubi z niego \"korzystac\", to trzeba miec oczy szeroko zamkniete....ja tam wole patrzec otwartymi :) Maajka...napisz do mnie...moze cos zaradzimy:)

Aha i zrozumcie jedno!! Nikogo nie mam zamiaru podrywac, ani wykorzystywac...robie to bo chce Wam pomoc...i wcale nie chodzi mi o to zeby takiego ewentualnego \"delikwenta\" rozkokocic, tyle o to zeby zrozumial, ze ta cała magia necikowa, to tylko pic na wode!!! Nic tak dobrze nie robi na goraca glowa jak kubeł zimnej wody:)

Gość Maajka
Testerka jesteś może na gg ? chętnie wymieniłabym kilka myśli :)

Gość na gościa
? a gdzie pracujesz?

Ja chciałbym powiedzieć napisać że proponowany przez autorkę tego tematu test wierności dla panów jest głupi. Albo mu ufasz albo nie zawracaj facetom głowy :P :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Gość ama77
do jezyna--> dlatego nikt Ci nie kaze, zebys ty przeprowadzale ten test, a jesli ja mam ochote to go i owszem - przeprowadze milego wieczoru i pozdrawiam

tylko żeby Twój Pan Ci potem nie podziękował za znajomość:P

Gość ama77
amouruk--> a dlaczego niby ma mi podziekowac za znajomosc :))

Ja sie boje robic takie testy... juz probowalam z kolezanka... i jej facet sie zainteresowal mna pojednym smsie... Na prawde mam wrazenie, ze przynajmniej 75% bedzie zaintrygowanych i to pociagnie... A po co nam to? Co zrobilybysmy same w takiej sytuacji (tu nalezy zalozyc jakis wspolczynnik plciowo-testosteronowy, czyli pomnozyc nasze odpowiedzi przez... 5? ;) )?

Gość Jezyna
Ja nie będę robił takich testów bo jestem normalny :) A wam współczuję bo nie potraficie zaufać :P Pozdrawiam pozostałych normalnych co nie bawią się w takie głupoty :)

Jeżyna=Jezyna :) mała pomyłeczka Ale jak widzę Wy jesteście bardziej pomylone od mojego pseudo :)

Wlasnie jestem po pierwszym tescie....podziwiam..macie super facetow...az sie serce sciska...nic tylko pozazdroscic....ja niestety umywam raczki...tak jak obiecalam...mam nadzieje ze reszta rowniez okaze sie tak lojalna:)...Chyba jedna zaczne wierzyc w prawdziwa milosc:) Szczegoly na priv...niebawem:)

Gość a moj to wiecie jaki jest
kiedys tak zrobilam, to nie byla zadna panna z agencji, tylko taka dziewczyna pewna. Moj facet, nie zeby jakis lewy byl, ale CIESZE SIE POD NIEBIOSA Z JEGO DZIECINNEJ MINY i tego zachowania smiesznego :) Jak do gadki, to on jest chetny, zawsze pogada, taki mily czlowiek juz, w autobusie, na przystanku, pogada. I na tym koniec :) jak go babka zaczela cos bardziej, to on sie klopotal, strach w oczach, moje drogie STRACH!!! A jak poszla na calosc, poszla do niego do domu niby na kawe, miala sie wprosic na sile, az sama ingerowalam, piszac w ostatniej chwili, ze nie przyjde do niego, bo cos tam. Ona wtedy poszla, zrobila numer, bo sie rozebrala, a on?? ZAMKNAL OCZY I KAZAL SIE JEJ WYNOSIC. Z zamknietymi oczami ja chcial wyrzucic na klatke MIOTLA, zeby nie dotykac jej :) No i jak go tu nie kochac?

Gość borowik
He he Jeżyna zgadzam sie z Twoją ostatnią wypowiedzią .:D Gdyby moja dziewczyna chciała przeprowadzać na mnie tego typu eksperyment świadczący o braku zaufania do mnie...to byłby koniec naszego związku .Pozdrawiam normalnych.🖐️

Pierwszy facet zdal test celujaco...oczywiscie nie naciskalam, tylko delikatnie polaskotalam jego ego...no coz dziewczyny...chyba czasami same nie doceniacie jakie skarby macie...wszystkim Wam zycze takich chlopakow jak mojej pierwszej klientce:) Duzo szczescia, wiary i zaufania na przyszlosc zycze:)

Gość że nie ufacie facetom
kochane to niezbyt dobrze, że chcecie ich sprawdzic to niezbyt uczciwie ale że zamiast im wolicie zaufać "testerce" z netu...to jest ŻAŁOSNE

Nie rozumiem Was całkowicie. Nie dość, że robcie świństwo sobie i mężczyźnie to jeszcze się tym chwalicie, cieszycie i uważacie, że macie rację. Z mojego doświadczenia wiem, że wielu meżczyzn za taki wyskok i takie traktowanie zwątpiłoby w Was, a może nawet odeszło. A na pewno odbiłoby się to czkawką na związku. Okropne jest to, że zamiast zaufania polegacie na jakiś dziwacznych anonimowych podgadywaniach.... :(

Test wierności - ale po co ?? niech któraś mnie uświadomi?? Czyż to nie jest dobrowolne wprowadznie siebie w stan lękowy?? Zastanów się lepiej jak dbać o związek aby nie trzebabyło takich testów robić Lepiej zmienić ten temat na inny :)

Do Testerki Hahaha !!! Kobieto daj spokój ....Jeseś bardzo pewna siebie aż w końcu trafisz na kamień ;-)

Gość a noooooooooooo
W polsce sA takie agencje czytalam o nich juz jakies dwa lata temu. Musisz poszukac.Niestety ja zadnej nie znam. Pomysl podoba mi sie.

Myslcie sobie co chcecie...sa osoby ktore ufaja bezgranicznie i pozniej tego zaluja, sa tez takie ktore sa podejrzliwe i dobrze na tym wychodza, oczywiscie nie uogolniam, ale po co od razu sie czepiac?? Nie rozumiem dlaczego tak sie oburzacie...ciekawa jestem skad pozniej sie biora te wszystkie przygodne znajomosci, flirty i zdrady...pewnie z zaufania, bo przeciez ufac to przyzwalac na pewne zachowania. Ufajcie i zyjcie w nieswiadomosci, skoro tak Wam jest wygodniej.