Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość experyment

Czy warto zrobic taki eksperyment w zwiazku?

Polecane posty

Gość experyment

Chce napisac do mojego chlopaka z innego nr gg i zagadac. Zastanawiam sie jaka bedzie jego reakcja. Ale z drugiej strony boje sie, ze wykaze zainteresowanie, a ja bede miec zranione serce przez sama siebie? Moze po prostu nic nie robic? Nasz zwiazek jest bardzo dobry. Ale ja mam taka glupia mysl: "Co on zrobi? "

Daj spokoj. Nie warto. Twoj chlopak odezwie sie, bo jest kulturalny i mily, a Ty juz wtedy bedziesz rozczarowana, a tak naprawde nie bedzie powodu. Pozdrawiam! Niech rozsadek zwycięży!

Gość zrob a sie przekonasz
jaki jest naprawde twoj chlopak!!!!!!!!!!

Gość experyment
To, ze sie odezwie, to wiem. Ale jest roznica miedzy normalna gadka, a np. reakcja na moje zaproszenie na randke czy cos w tym stylu...

Gość modna laska
bedziesz wiediec czy sa obawy ze moze cie dradzic czy nie ZROB!!!

Zanim jeszcze nie wyszłam za mąż sprawdziłam tak swojego - wtedy narzeczonego... i co się okazalo?? Bardzo kulturalnie powiedział, że nie jest zainteresowany rozmową, bo szykuje się do slubu :) Ale wtedy byłam szczęsliwa :) A już myślałam, że każdy facet jest taki sam :) Pozdr.

Gość modna laska
ZASWIRUJ DO NIEGO I SPOROBUJ SIE UMOWIC NA SPOTKANIE I WTEDY SAMA PRZYJDZ ZOBACZYSZ JAKAB EDZIE JEGO REKACJA. JAWNIE GO PODRYWAJ

Gość experyment
Anulciu, no wlasnie. Mam nadzieje, ze moj tez taki sie okaze :) Ale z drugiej strony sie boje...

Nie bój się tylko smiało zadziałaj... Przecież nie chcesz byc z kimś, kto byc może flirtuje z innymi kobietami na GG?? Ja bym sprawdziła na Twoim miejscu, jesli zagada z Tobą bardziej otwarcie to ociągnij tę \"znajomość\" dłużej i umów się z nim... ale będzie miał minę jak na randce zobaczy Ciebie :) A jeśli zachowa się tak jak byś chciała to podejdź do niego, przytul się i powiedz mu jak bardzo go kochasz za to jaki jest :) Powodzenia 🌼

Gość ja zrobiłam cos podobnego..
..wysłałam z internetu eski do niego i podałam sie za dziewczyne która poznał jak nie bylismy razem..i co?? poprostu ja splawił...:):):)

Przyznam się że też zrobiłam podobny \"test\"... ale prędzej dla kolokwialnych \"jaj\" niż z jakichkolwiek innych pobudek. Pomysł głupi, nie polecam... Nie wiem czy problemy dotyczące zaufania powinno się rozwiązywać w ten sposób... czyli ukradkiem, przez dziurkę od klucza... \"ja się podszwam, jak on zareaguje?...\" i z wypiekami na twarzy będziesz obserwować wyklikane przez niego tony teksu... Czy nadal jesteś pewna że to jest dobry pomysł?

Gość kombinuj
kurwa kombinuj. Ciekawe co zrobisz jak przekombinujesz... :O Jeszcze pannę z agencji wynajmij by go kusiła. Super zgrabną dziwkę z cyckami 75D. Oprze się? Na pewno, przecież Cię kocha :D:D:D:D:D Ale Wy kurwa głupie jesteście :O Później założysz topic "Dlaczego mnie zdradził" :O

Gość ona .
tylko sie zastnaow czy Jemu się IP nie wyswietla, bo bedzie wtopa ;p przyznam, ze keidys przeszła mi przez głowe taka mysl ,ale doszlam do wniosku, ze nie ma sensu, bo jak ja bym ise czula wtedy...niedawno sie doweidziałam, ze w gg mu sie wyswietla tez IP ;p ale by były jaja rob jak chcesz

Gość jaga 40
Po co być z kimś do kogo się nie ma zaufania??? a co będzie jesli on pozytywnie przejdzie ten twój "pseudotest"???? Nie bedziesz potem sie podle czuła???...Dobrze to przemyśl zanim wszystko zepsujesz. Pozdrawiam :)))

Gość ja nie polecam
Wyobraź sobie podobną sytuację, że do Ciebie zagaduje facet. Też na pewno interesowało by Cię skąd Cię zna, czy Cie widział, sypnąłby Ci parę komplemetnów i dałabyś się złapać, zwłaszcza,że ty wiesz jak zagadać do swojego chlopaka żeby jemu sie to podobało. Też tak kiedyś zrobiłam i doczekałam się że chloopak ze mną zerwał na parę dni, bo jak wyszło na jaw to powiedział że ma dość tego szpiegowania...nie polecam, bo to poza tym strasznie dziecinne...

do Mla-mla: popieram Cię, a co na to Twój chłopak gdy już się dowiedział ? ;)

Jeżyna - Chłopak odkrył moją prawdziwą tożsamość ale to wiesz... wyjątkowo z niego przebiegła bestia ;)

do Mla-mla: wiesz co.. czuję że coś nas łączy.. myślisz że miłość przez internet ?

Jeśli mi opowiesz o swoich \"preferencjach\" to zabrzmi to jeszcze bardziej przekonująco. Mmmożesz mi wierzyć... decyzja należy do Ciebie :)

Mam mówić/pisać tutaj czy sama dokonasz \"przeglądu\" ? Decyzja należy do Ciebie :)

Wystarczy podać dokładne namiary mój miły. Niczego nie tracisz a tylko mmmmożesz zyskać :) Więc jak?

do Mla-mla: Zrobiło się gorąco, nie uwarzasz ? Ja mogę sprawić żeby było Ci bardzo gorąco, oj bardzo, nie zawiedziesz się ..mmmmmmmm

To widzę że oferuje pełne usługi... ale skąd mam mieć pewność że to nie jest żadna podpucha ? :> Nie chciałabym się zawieść...

zaufaj mi.. w końcu związek opiera się na zaufaniu... daję gwarancję dożywotnią :)

My tu nie mówimy o związku tylko o zapewnieniu mi wrażeń :) A to nie lada wyczyn...