Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka19

Jest coraz więcej zwolenników aborcji!!

Polecane posty

Gość
Jestem w ciąży. Swiat się dla mnie skończył. Co mam zrobic ? Nigdzie nie mogę wykonać aborcji, bo nie mam pieniędzy ani dostępu. Mieszkam na p*********j wsi. A boje się zabić... Boje się śmierci i nie chcę umierać !!!!! Nie mogę powiedzieć moim przeklętym rodzicom, NIGDY ! Zabiją mnie. Bede w ich oczach zerem !!!! Jak najszybciej muszę zrobić coś z tym KOSZMAREM ! Muszę umrzeć albo nie wiem co...\". \"Boję się, nienawidze tego k****stwa które siedzi we mnie !!!\". \"Powiem księdzu. Z dugiej strony... NIE ! Wyda mnie policji albo powie rodzicom. I tak i tak.... ZAWSZE BĘDZIE ŹLE W MOIM ŻYCIU ! J*****ta suka ze mnie...\" \"Żegnajcie marzenia... Żegnaj Marcin... Odochodzę...\" \"Zaplanowałam moje samobósjtwo. W pierwszy dzień napisze mamie i tacie list o tym, co czuję. Później spróbuję umrzeć, aby jak najmniej mnie bolało. Wezmę narkotyki, które dostałam od Maćka\". \"Zaćpam się na śmierc !!! To jedyna szansa dla ucieczkę od tego j*****go piekła !!!\". \"Na szczęscie udało mi się umówić z lekarzem na 16:00. Boże, trzymaj za mnie kciuki...\". \"Moi rodzice nic nie wiedzą, że jestem po zabiegu. I DOBRZE ! Nigdy się nie dowiedzą, jebani obrońcy życia, co przeszłam\". \"Najpierw rozwale sobie głowę ostrym narzędziem, a później poderżnę sobie gardło\". \"Już mi wszystko wisi... I tak jestem szmatą i zginę jak szmata\". \"Nienawidze świata...\" \"Chcecie moje życie ! ? To je sobie zabierzcie WREDNE ŁAPY CHAMÓW !!!!!!\" \"Nie obchodzi mnie moje życie. Teraz już je skreśliłam na dobre... Nie obchodzi mnie czy się zaraz powieszę, czy strzele Krzyśkowi w łeb... I tak muszę umrzeć, nic mnie juz nie uratuje\". Po tym co przeczytałam na blogach jestem jak najbardziej ZA kobieta która pisze, że nienawidzi tego k....... które jest wewnątrz niej nie będzie dobrą matką!! Kobieta która grozi, że popełni samobójstwo nie będzie na siłach by pokochać dziecko!! To tylko urywki jedne z wielu, wiele w nich żalu i pretensji, a za słowami kryję się ludzkie cierpienie i tragedia, tragedia noszenia w brzuchu dziecka do którego czuję się tylko odrazę:(

Gość doswiadczonaaaaaaaaaa
moim zdaniem madrzejsza jest ta ktora umie ocenic swoje mozliwosci i sytuacje kiedy staje przed faktem,ze bedzie matka a ta ktora po prostu godzi sie z losem jest tchorzem i glupia baba bojaca sie odpowiedzialnosci ale za usuniecie!! urodzic bachora kazda glupia potrafi ale prawdziwa cnota jest urodzic i zapewnic temu dzieciakowi byt a nie egzystencje, dlatego kobiety usuwajace dziecko sa potencjalnie lepszymi matkami.... urodza wtedy kiedy beda mogly malenstwu zapewnic godne zycie i wyksztalcenie. Przeczytalam gdzies tutaj madre stwierdzenie.... palenie papierosow w obecnosci dziecka jest gorsze niz aborcja bo zabija powoli.... pomyslcie czasem nad swoim zachowaniem przeciwniczki aborcji!!

Gość Własnie
!!!!!!!! wszystkie te, albo wiekszosc cytatów z blogów wskazuje, ze te ciąże nie sa wynikiem gwałtów, tylko bezmyślnego bzykania się gówniarzy... Czyli jednak aborcja ma byc srodkiem anty..... Jezu!! swiat jednak zszedł na psy...... :O

Gość smutne to po prostu

{ Przeczytalam gdzies tutaj madre stwierdzenie.... palenie papierosow w obecnosci dziecka jest gorsze niz aborcja bo zabija powoli.... pomyslcie czasem nad swoim zachowaniem przeciwniczki aborcji!! } A jeszcze bardziej szkodliwe jest życie bo jego skutkiem jest smierć. { Po tym co przeczytałam na blogach jestem jak najbardziej ZA kobieta która pisze, że nienawidzi tego k....... które jest wewnątrz niej nie będzie dobrą matką!! Kobieta która grozi, że popełni samobójstwo nie będzie na siłach by pokochać dziecko! } Taa.. a jak po urodzeniu znienawidzi.. to eutanazja na dziecku ?

Gość jak myślicie
Powinno być więcej informacji odnośnie aborcji. Jeśli byłoby to potrzebne jestem za bilbordami ze zdjęciami usuniętej ciąży, w szkołach powinno się mówić, że to dla niektórych może być morderstwo, nie powinno być tzw. milczenia owieczek, należy wprowadzić ten temat do jednego z największych problemów ludzkości. Jeśli mimo to kobieta zdecyduje się usunąć, to znaczy że jest na to gotowa i nikt ani nic ją przed tym nie cofnie.

{ Jeśli mimo to kobieta zdecyduje się usunąć, to znaczy że jest na to gotowa i nikt ani nic ją przed tym nie cofnie. } Jeżelim ktos coś ukradnie lub kogoś zabije to znaczy że nie jest gotów do normalnego życia i nic go przed tym nie cofnie.

Gość ja równiez jestem ZA
aborcją, osobiście nigdy bym nie usunęła ciąży, ale to nie znaczy, że mam odmawiać prawa wyboru innym kobietom, a z resztą co to za demokracja gdzie nie można decydować o samym sobie? A co do oddania niechcianych dzieci do adopcji-to tak się składa, że pracuję w jednym z licznych domów dziecka (dla dzieci od urodzenia) i nie łudźcie się, że adopcja dziecka jest prosta jak przygarnięcie psa ze schroniska (sorry za porównanie). Procedury adopcyjne są na ogół zawiłe i długotrwałe, a sędziowie nie są tak chetni jakby się mogło wydawać do pozbawiania władzy rodzicielskiej wyrodnych rodziców. Efekt tego jest taki że w placówce gdzie pracuję jest miejsc około 40 a wychowanków prawie 60! I dodam, że dzieci w wieku 0-1 lat jest w chwili obecnej 20! a czy to nie te dzieci TEORETYCZNIE maja najwiekszą szanse na znalezienie nowej, kochajacej rodziny? A poza tym gdy rząd wprowadzi becikowe nikt nie będzie usuwał ciąży! Patologia i margines weźmie kase i odda do bidula!

Gość seryjny morderca
ja też jestem za wolnym wyborem i wybieram podżynanie wam gardeł

Gość A mnie strasznie wkurza
kiedy przeciwnicy aborcji wywlekaja ten sam argument w postaci filmow o rozrywaniu na czesci. PLOD NIE CZUJE aborcji i nie jest jej swiadom poniewaz NIE MA WYKSZTALCONEGO MOZGU I POLACZEN NERWOWYCH!!!! Ma raczki nozki te sprawy ale jest jak malz, bez mozgu. Kiedy tworza sie polaczenia nerwowe ciaza jest tak zaawansowana, ze nie wykonuje sie aborcji. Czy Wy naprawde do cholery myslicie ze 3cm fasola jest czlowiekiem? Typowa katolicka obluda dewotow

Gość też morderca
Tak tez jestem za wolnym wyborem. Do mojej kamienicy wprowadził sie taki jeden. Nie podoba mi sie. Co to jest że nie mogę decydować o sobie z kim mam mieszkac. Dla czego nie moge go legalnie zabić ?

Gość seryjny morderca
racja - będę zabijał, gdy ludzie śpią albo jeszcze lepiej, będę ich przed smiercią znieczulał :)

Morderco, naturalnie masz prawo decydować, z kim i gdzie chcesz mieszkać, zawsze mozesz sie wyprowadzić.

{ A mnie strasznie wkurza } Człowiek, który uległ wypadkowi i jest sparaliżowny też nic nie czuje. Ale nadal to jest człowiek.

Bo go nie nosisz w swojej macicy idioto. Jesli nie widzisz roznicy to juz nie zobaczysz. Mozesz za to usunac sobie kamienie nerkowe

Czlowiek ktory jest sparalizowany ma mozg i swiadomosc to go odroznia od plodu, ktory nie zdaje sobie sprawy ze swojego istnienia poniewaz NIE MA MOZGU

Gość też morderca
Niestety nie mogę sie wyprowadzić. Administracja się zasłania brakiem lokali. A ja jestem bezrobotny i nie stać mnie na kupno mieszkańia. :( Czemu prawo zabrania mi go usunąć z mojego życia ?

Gość albo mózg gdyby go miał
Ale nie ma.Całkowicie zżarty przez wódę.Znam go!

Gość seryjny morderca
muszę pozabijać tych wszystkich, którzy leżą w szpitalach popodłączani do respiratorów - oni tez nie zdają sobie sprawy ze sojego istnienia

-->A mnie strasznie wkurza { Bo go nie nosisz w swojej macicy idioto } No tak to że jestem idiotą to poważny argument w dyskusji. Nikt nie zmusza do tego by w tej macicy coś było. Jeśli jest inaczej prawo zezwala na aborcje.

A jeszcze bardziej mnei wkurza, ze na temat aborcji wypowiadaja sie same stare babsztyle, ktore sobie juz w zyciu poszalaly, rodzic nie moga z wiadomych wzgledow i w poczuciu winy za swoje nie krysztalowe zycie zwrocily sie w strone boga buahaha. Zbawienie zapewnione. Albo faceci, ktorzy totalnie nie powinni miec nic do powiedzenia w tym temacie

Chyba jak ja sobie sam wykonasz, bo w innym przypadku katoliccy lekarze odmawiaja w niezgodzie z prawem i nikt im slowa za to nie powie

{ Albo faceci, ktorzy totalnie nie powinni miec nic do powiedzenia w tym temacie } To jest wyłącznie Twoje zdanie na ten temat. Pamietaj. Ja z takim samym powodzeniem mogę powiedzieć ze kobiety nie powinny miec nic do powiedzenia.

Gość facet totalny
A czemuż to nie moge nic powiedzieć w tym temacie ? "to coś" w macicy jest też MOIM dzieckiem. Wkurzona, czy ty przypadkiem nie urwałaś się z jakiegoś wiecu bojówki bolszewickiej i przepisujesz teraz teksty z trasparentów ?

Gdybym to ja leżała podłaczona do respiratorów, jak roślina....bez świadomosci, chciałabym żeby ktoś pozwolił mi odejsć.

Gość seryjny morderca
Fajny jest ten Świat ! :) O tym, czy można kogoś zabić decyduje tylko to, czy delikwenta będzie mordowanie bolało i czy będzie tego swiadomy :D Pozdrawiam !

Gość też morderca
Juz wiem. Zdziele sąsiada od tyłu gaz rurka i poderżne mu gardło. Ani nie będzie świdaom ani nie bedzie nic czuł.