Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostra Gabi

czy powinnam powiedzieć mężowi że mam wkładkę mirene?

Polecane posty

Gość ostra Gabi
To ja. od 3 lat mam założona mirenę. Mój chłop nic nie wie. Nie chce miec wiecej dzieci ,ale niechce abym sie zabespieczała bo uważa że metody naturalne sa lepsze. Ja uważam że to absolutna bzdura .! Pracuje na 4 zmiany. Codziennie by sie kochał. Jeżdze co pól roku na kontrole mówie mężowi że do dentysty. Wiem że niepowinna go kłamać ale w naszej sytuacji finansowej to najlepsze rozwiazanie. Jak myslicie powinnam mu powiedzieć czy nie?.

Gość ostra Gabi
To ja. od 3 lat mam założona mirenę. Mój chłop nic nie wie. Nie chce miec wiecej dzieci ,ale niechce abym sie zabespieczała bo uważa że metody naturalne sa lepsze. Ja uważam że to absolutna bzdura .! Pracuje na 4 zmiany. Codziennie by sie kochał. Jeżdze co pól roku na kontrole mówie mężowi że do dentysty. Wiem że niepowinna go kłamać ale w naszej sytuacji finansowej to najlepsze rozwiazanie. Jak myslicie powinnam mu powiedzieć czy nie?.

Gość raz dwa
wiesz ja jestem w odwrotnej sytuacji moj maz mimo ze jestesmy 3 lata po slubie nie chce miec dzieci a ja chce za jakis czas, a ze mi pigulki nie sluzyly to je odstawilam (on i tak zawsze uzywa gumki bo niczemu nie wierzy) - po co mam sie truc!!! wiem ze go w ten sposob oklamuje ale kiedy ich nie bralam to nie chcial sie ze mna kochac itp mimo gumki tak wiec rozumiem Cie, poki on tych dzieci nie chce to chyba jest ok

Gość Nie mow
w dupie mniej meza, to sa babskie sprawy.........metody naturalne lepsze???? ciekawe...... a potem kto z brzuszkiem by biegal i przede wszystkim dzieciaki wychowywal?????? madre to wszystko jak jego nie dotyczy.:P A potem by byl placz i lament bo pieniedzy nie ma :P jakie te chlopay glupie :O bez obrazy.....tymbardziej ze macie dzieci juz........nie mow bo sensu nie ma.

Gość nekta
ZApraszam do topiku "Jaką spiralę?????????" A tal na marginesie to skoro Ty nie chcesz mieć dzieci to nic mu nie mów w końcu zajść w ciążę nie jest tak łatwo! A tą decyzję musicie podjąć razem! a tak na marginesie też mam mireną, możesz mi napisać jak się z nią czujesz??

Gość bez bezbez
nie mow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!