Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nic

na co w wygladzie kobiety zwracaja uwage faceci

Polecane posty

Gość nie wiem nic

na co w wygladzie kobiety zwracaja uwage faceci? oprocz duuuuuzego biustu :P

Gość Mazia
Pupa pupa pupa pupa

ten duuuuzy biust to tez nie do konca prawda...czesto duzy oznacza obwisly,niejedrny...a to sie facetom w gruncie rzeczy tak wcale na dluzej nie podoba.poza tym to jest tak,jak przechodzisz na ulicy to patrza bardzo na nogi,biust,twarz i tylek.a jak juz jestes z chlopakiem to najbardziej interesujace walory to biust i pupa.bez odpowiedniej buziuni tez sie nie obejdzie:)

Gość facet napisze
patrzymy na biust..na jego wielkosc..jak dziewczyna ma stanik to chyba nie widac czy ma obwisly czy nie... 1.biust 2.twarz 3.pupa 4.nogi to moje zdanie ogolnie figura aha nie przejmujcie sie tym zeby byc szczuplutka..faceci nie zauwaza kilku kilogramow wiecej (zaznaczam kilku)

Gość morelka 000
Ja jestem posiadaczką raczej skromnych rozmiarów biustu mam za to długie i szczupłe nogi i często widzę jak zarówno kobiety jak i męźczyzni tasują mnie wzrokiem od pasa w dół. Gdybym miała duży biust to pewnie zwracaliby na niego uwagę. Wydaje mi się, że każda kobieta ma w sobie jakiś" szczegół" który przyciąga wzrok, więc trudno ocenić na co męźczyźni zwracają uwagę bo u każdej kobiety dostrzegą coś innego jako interesujące.

Gość i na co jeszcze
a wlosy na przyklad?

Gość pewna kobieta
BABY STULCIE SIE PYTANIE SKIROWANR EWIDENTNIE DO PANOW!!

Zgadzam sie z morelka ja tez nie mam dużego biustu (tak naprawdę to zawsze chciałam mieć większy, ale już się wyleczyłam, bo faceci go uwielbiają mimo że nie jest duży) jestem za to wysoka, 175 cm, szczupła, mam długie zgrabne nogi i długie ciemne włosy, i stale czuje na sobie wzrok innych, zarowno kobiet jak i mężczyzn

Gość facet napisze
no tak zapomnialem o wlosach..im tez sie przegladamy...dla mnie najlepiej jak sa dlugie...

długie i dodajmy zadbane :) bo co to za przyjemnośc patrzec na długie włosy, poczochrane z odrostami itd

Gość facet napisze
to chyba oczywiste ze wiekszosc kobiet dba o wlosy... przynajmniej dla mnie...ogolnie moim zdaniem duza wiekszosc kobiet dba o siebie

Gość maluśka
Ale na charakter wbrew pozorą chybatez, prawda? :). Ja mam niedługie, i nieładne nogi. Ciut za dużo u udach, nie ładne kolana, nie mam idealnie płaskiego brzucha i ledwo B w biuście. Dobra, fakt, mam powiedzmy dosyć ładną buzię i oczy z oprawą ale figurę mam taką sobie, a zadłuża się we mnie 80% facetów którzy się ze mną zetkną na dłużej ;)...

Gość facet napisze
charakter tez sie liczy...tylko wydaje mi sie ze dziewczyna zazwyczaj najpierw przyciaga uroda a potem dopiero charakterem..ale wiadomo ze roznie sie ludzie poznaja

Oczywiście, ze charakter jest ważny ładna a głupia jest dobra na raz, no może na dwa razy do łóżka i koniec

MULUŚKA! CO TO ZNACZY, Ż FACET SIĘ W TOBIE \"ZADŁUŻA\"? TY IM PŁACISZ, ŻEBY CHCIELI NA CIEBIE CHOĆ POPATRZEĆ I POTEM MAJĄ U CIEBIE DŁUG?

Gość maluśka
Tak :P ;)

Gość usmieszek
a zwracaj jacys uwage na piekne oczy ? :P

Gość morelka 000
Oj zwracają zwracają wiem cos o tym .... bo mam duze i brązowe patrzałki

a wiedzie co ludziom sie we mnie podoba? Nos!! torche dziwnie bo moj nos jest wedlug mnie duzy ale widocznie cos ich kreci :)

Gość fececik
piersi piersi piers tylko piersi :P a tak pwaznie to zwracam uwage na oolna urode wlascicielki najlepiej duzego biustu

Gość meszka
przez takich jak wy(faceci)ktorzy mowia o tym ze lubia duze piersi ja zaczynam sie dolowac ze mam A!!!

znam dziewczyny ktore z pozoru sa ladne niby ale swoja ogolna postawa i sposobem bycia nie zwracaja na siebie tak duzej uwagi.trzeba miec przede wszystkim \"TO COS\".a nie malo dziewczyn to ma...

moim zdaniem faceci zwracaj uwage tylko i wylacznie na wnetrze kobiety...wyglad zewnetrzny nie ma dla nich najmniejszego znaczenia...hahahah

Gość Fryderyka
moim zdaniem na poczatku liczy sie wyglad,tez chodzi tu o kwestie gustu,przypuszczam,ale gdy sie zakochasz,to czesto wszelkie mankamenty typu maly biust czy pieprzyk na srodku czola przestaja istniec..czyz nie?

Gość Fryderyka
a TY niby jakiej plci jestes?zakochalas/les sie kiedys?

Gość modna laska
na to czy mqa fiuta czy nuie

Gość Fryderyka
w ogole na tym forum brak jest facetow oni powinni sie wypowiadac tak naprawde na co zwracaja uwage

oczywiscie ze sie zakochalam..i tak naprawde wyglad zewnetrzny nie ma wiekszego znaczenia pod warunkiem ze wnetrze jest ok;)