Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nic

na co w wygladzie kobiety zwracaja uwage faceci

Polecane posty

Gość Fryderyka
w sumie to faceci zwracaja pewnie uwage tak samo na kobiety jak kobiety na mezczyzn tzn w podobny sposob,kobiety tez patrza niejednokrotnie na wyglad na tzw pierwsze wrazenie

Gość Kofanaaaaa
Ja jak sie spotykam z facetem to na poczatku jak chyba kazdy zwraca uwage na wyglad, pozniej to nie ma znaczenia jak facet ma super charakter. Ja mialam tak ze spotkalam sie z facetem i pierwsze spotkanie to wyglad,a dowiedzialam sie ze mu sie podobam, to pozniej niechcialam miec z nim kontaktu i wogole ale niestety mialam i musialam z nim czesto gadac, i po jakims czasie (moze po miesiacu) on mi sie spodobal ale ja juz mu nie. I powiem wam ze mialam pare razy tak. A jak mialam faceta to nie byl piekny a mi sie podobal a inne dziewczyny mi mowily "co Ty w nim widzisz on jest szpetny" ale mnie cos cieglo do niego. Ale napewno musi facet przyciagac fizycznie jak i psychicznie tak samo jest z babami ;)

Gość Specjalistka duszy męskiej
1. Twarz po prostu ładna, uśmiechnięta, drobna buzia atrybutem mogą być duże oczy i usta🌼 2. Figura, szczupła, zgrabna Jak gadam o tym ze znajomymi facetami to zazwyczaj odpowiadają, że liczy się uśmiechnięta buzia i szczupła sylwetka. Nikt nie wskazał dużego biustu ponieważ go na pierwszy rzut oka po prostu nie widać. Nie zapominajmy też , że można się zauroczyć w szczególe np w uśmiechu, długich zgrabnych nogach, w sposobie jakim druga osoba odgarnia włosy:D

Gość rycynuska
twarz i figura

Gość bajabongo
Ja mam niewielki biust (miseczka B). Nie mam jednak kompleksów... wyleczyli mnie z nich faceci, z którymi byłam.Kazdy z nich mówił, ze mam śliczne cycuszki, jędrne, pełne nie zwisają do tego super suteczki

Gość bu ha ha
zawsze sie kobiete chwali np "twoj maly biust jest cudowny" tylko po to zeby a)zrobic jej przyjemnosc b) zaciagnac do lozka co do biustu do wskazany jest sredniej wilekosci biust tak zeby bylo za co zlapac a deski hmmm wole jak kobieta odroznia sie od faceta :)

Gość wasz ekspert
zwracaja uwage na ubior tak tak im krotsza spdniczka tym mniej sie musisz nameczyc zeby zaprosic taka na kloacje polaczona ze sniadaniem :D

Gość anecia23
a ja mam spory biust-75D i widzę że faceci często nie mogą oderwać od niego wzroku co ma dwie strony medalu,bo czasami naprawde mnie to wkurza! Niestety dziewczyny-takie są realia-faceci najpierw gapią sie na biust,potem wiadomo-i na buzię i na tyłek, ale cycki rządzą!Niekoniecznie duże,choć ye z wiadomych względów najbardziej przykuwają uwagę samców;)

Gość co do biustu
jesli chodzi o biust to wole rozmiar sredni! panny z duzym biustem z regly maja zjebany ryjek i to nadrabiaja biustem!

Gość mniszek
mile widziane duze usta :D