Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzena35

kalendarz ciążowy

Polecane posty

Gość marzena35

Jestem w ciąży pierwszy raz w życiu. Nie mam pojęcia co mi wolno a czego nie? Zatem proszę o wszelkie wskazówki. Jestem w 9 tygodniu :) PS: czy ktoś zna linka do strony gdzie mogę zobaczyć jak rozwija się moje maleństwo każdego tygodnia? pozdrawiam wszystkie mamy. Te przyszłe i te już :)

Gość fredka30
Wystarczy, ze wpiszesz w każdą wyszukiwarkę "ciąża" i będziesz miała stron do przeglądania na cały dzień. Pozdrawiam

Gość marzena35
dziękuję Wam serdecznie za te linki ;)

Gość marzena35
ja również już tego też. Dzięki i pozdrawiam m.e.f.k.a174 :)

Hej! Ja też jestem w ciąży, w 8 tygodniu, też pierwszy raz... Pozdrawiam Cię marzena35 i trzymam kciuki... U nas pewnie wszystko podobnie... Znasz już termin? Ja mam mały problem : jeszcze nic nie wiem, lekarz zdecydowal ze USG dopiero 17 pażdziernika. Gdy byłam u niego w 7 tygodniu stwierdził że dzidzia jest bardzo malutka, jak na ten czas. Chociaż ja myślę, że to wszystko trochę inaczej, bo jeśli chodzi o czas zapłodnienia to różnica między tym co powiedział lekarz, a stanem faktycznym wynosi prawie tydzień. Na rzaie się nie martwię, czuję sie dobrze. A jak u Ciebie? polecam stronkę www.noworodek.pl tam jest opisane wszystko tydzień po tygodniu :)

Gość aga339
hey Marzena ja terz jestem w ciąży w 9 tygodniu . I też jest to moja pierwsza ciąża,i tak jak ty niewiem co mi wolno a co nie ale czuje się dobrze więc jakoś leci . p rzyjaciółki durzo opowiadają jak to jest ale ja myśle że karzdy musi to przeżyc sam i po swojemu . Trzymam kciuki za nas.......AGA.....pa

Gość karcia2
jestem w ciąży.pomóżcie mi bo z cycka leci mi ropa naftowa a z cipy benzyna samochodowa.

Gość tak naprawde
skad sie takie prymitywy biora???????? to o tej wyzej, absolutnie nie o autorce gratuluje dzidziusia

Gość karcia2
nie mogę zasnąć boli mnie brzuch żygam i mam biegunkę

Gość zadymiara
witam kolezanki ja jestem w 5 tygodniu w ciazy jestem szczesliwa i lekarz zapisal mi luteine do pochwy na co ona jest

Gość paniKAx
zadymiara ona jest na podtrzymanie ciąży, tzw zastepczy progesteron , ja tez bralam ale niestety nic to nie dalo.

Gość buziaczkaa
A JA JESTEM W 2 TYG CIĄŻY :)