Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magrubaska

Grubaski łączmy sie!!!

Polecane posty

Gość magrubaska

niech to bedzie topik tylko dla nas, piszmy tu wszystko na co mamy ochote(niekoniecznie o odchyudzaniu), jak sie ubierac aby conieco zatuszowac, jaki makijaz, jak zaakceptowac siebie i takie tam:)

Gość Forum Zdrowie
lub Forum Diety

Gość magrubaska
ktos skasowal moj pierwszy topik (taki sam:() czemu forum diety lub zdrowie, to moze byc dyskusja ogolna:):):)

Hej, jestem za -grubaski to bardzo wesołe i fajne dziewczyny(sama nie jestem super szczupłą blondwłosą lasencją), więc się przyłączam.

Gość czy wszystkie grube są głupie
i nie rozumieją, że jak są specjalne, dedykowane fora to najlepiej jest właśnie tam umieszczać adekwatne tematy? Bo tam właśnie zaglądają osoby zainteresowane.

Gość magrubaska
a czy jak grubaski chcą pogadac o wszystkim to muszą na forum zdrowie lub diety???? napisalam ze to bedzie topik niekoniecznie o odchudzaniu , chyba ktos niedoczytal!!!co ma makijaz wspoj\lnego z dieta??? lub zdrowiem??

Gość a z dyskusją ogólną
:P

Gość magrubaska
zapomniałam dodać, że nie rozumiem prognozy pogody w Dzienniku Telewizyjnym a instrukcja obsługi żelazka przyprawiła mnie o taki stres, że od razu musiałam zjeść pół kilo lodów i zagryźć czternastoma kabanosami drobiowymi :O

Gość magrubaskaa
'piszmy tu wszystko na co mamy ochote' to jest chyba dyskusja ogolna? widze ze niektorym sie nudzi bardziej niz mi:):):)

Gość magrubaskaa
to mialo byc smieszne zahaslowanie mojego nika? hahahahaaaaaaa

Gość a z dyskusją ogólną
a nie jest :P jakby co to nie ja ;)

Gość do magrubaskaa
wiesz, przypominasz mi pijaka który szcza na trawniku obok przystanku tramwajowego - no bo mu się po prostu zachciało. No bo niby - dlaczego nie? A co to, trawa będzie gorzej rosła?

Gość mmagrubaska
o cholera jakie tolerancyjne towarzystwo mi tu zaglada

Gość trochę długo trwa
zanim coś do ciebie dotrze...

Gość agrubaska
a co ma dotrzec, moze warto napisac czarno na bialym?

Gość a z dyskusją ogólną
e tam myśle że utrzymuje średni poziom kafe :P

Gość chyba i tak nie zrozumiesz
przecież już było pisane kilka razy

Gość agrubaska
no jakos nie dotarlo

Przepraszam was na chwile, ale muszę iść sprawdzić - wydaje mi się, że przedwczoraj zrobiłam kupę. Akurat przyszła szwagierka z siostrą, pomogą mi rozchylić zwały tłuszczu na dupie i wytrząsnąć. Dawno się juz nie wytrząsało, ale to dlatego, że szwagierka była na dwutygodniowym wyjeździe last minyt w Chorwacji. Jakie ładne fotki przywiozła, to normalnie szok.

Gość agrubaska
czy to ze waze troche wiecej oznacza ze musze pisac tylko na forum diety i zdrowie, z moim zdrowiem wszystko ok, a diety mi sie troche znudzily, i nie mam zamiaru sie przenosic na inne forum bo tu na ogolnym mi dobrze:)

Gość taka se baba
No co za patafiany-niech sobie dziewczyna pisze jak chce, na "dyskusji ogólnej" jest 1500 bzdurnych topików w tym np. pana "wymiot' czy jak mu tam-swoją drogą facet przechodzi sam siebie. No więc co Was, k.... obchodzi co tu piszą-skoro was to nie interesuje to tu nie zaglądajcie, tępe bezmózgowia!!!!

Gość agrubaska
czy to ze waze troche wiecej oznacza ze musze pisac tylko na forum diety i zdrowie, z moim zdrowiem wszystko ok, a diety mi sie troche znudzily, i nie mam zamiaru sie przenosic na inne forum bo tu na ogolnym mi dobrze:)

Gość taka se baba
dobra lece bo w Biedronce na mnie czekają z obciągiem :P

Gość taka se baba
mi na przykład nie przeszkadza, że wczoraj opalony na brąz hydraulik Marian Koniuszko spenetrował mnie brutalnie syfonem umywalkowym (z ruchomym korkiem), który potem zamontował u Pani genowefy, emerytowanej brakarki z zakładów tłuszczowych w Bielsku Białej :classic_cool: Kwintesencja mojej mentalności to: jestem debilem i to jest dobre, bo debili na świecie jest dużo.

Nie przejmuj się bandą kretynów, oni każdy topik potrafią rozwalić, pewnie ten też im się uda- takich mamy tolerancyjnych forumowiczów.

Gość agrubaska
dziecko drogie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gdzie są teraz twoi rodzice?????????? no tak w pracy, biedni zapracowani rodzice!!!

Gość taka se baba
słuchaj, podszywaczu-nie będę z się z Tobą droczyć bo to nie ma sensu ale wymyśliłbyś coś bardziej ambitnego bo to już było nie raz

Gość bystry zwiadowca
Uwaga, na horyzoncie patrol GreenPeace!! Chować się, zaraz Was będą spychać do morza!!!

Gość taka se baba
To znaczy nie do końca to samo nie raz; zwykle robi to mąż dozorczyni przy pomocy kija od mopa, no ale wczoraj akurat Marian Koniuszko miał zlecenie na ten syfon i tak jakoś samo wyszło...