Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna studentka

Gdzie sie podział temat-Jak powiekszyc i ujedrnic biust?!

Polecane posty

Gość calineczka z biustem A
a moze bioenergoterapeuta pomoze ludzi ktorzy sa np niskiego wzrostu a jest za pozno na leczenie chodza do takich ludzi niby energia pobudza przysadke to produkcji hormonu wzrostu itp wiec moze z biustem jest podobnie :D

Gość tavia
Izunia 30: Oj...wystraszylas mnie troche...

Gość nodi19
no to zamieniam menoplant soya 40+ na dagomed.To i tak wyjdzie taniej nawet jak bede brała większą dawke.

Tak z ręką na sercu to ja też jestem trochę przestraszona.Najbardziej tego,że teraz nie jestem pewna czy te piguły chronią mnie nadal w 100%

Gość nodi19
a tak w ogole to nawet napisałam maila do tej firmy która produkuje Dagomed :D podałam sie za osobe chcącą zmienić płeć :P i spytałam czy to możliwe :D ciekawe czy odp....:)

Gość tropik_
tak tak trujcie sie dziewczyny

Gość nodi19
Izunia spoko,jeśli mi odp na tamtego maila to spytam bo sama biore anty.

Gość też mam problem - 75 A
OEKOLP działa tylko gdy jest stosowany , po zaprzestaniu po jakiś dwóch tygodniach wracają do poprzedniego wymiaru , więc nie polecam . Mam pytanie czy któraś faktycznie stosowała tę kozieradkę ?

Gość Aśka 31
Pytanie o miksturkę czy pietruszka ma być zielona czy korzeń A cytryna to ze skórką czu bez?

Gość tavia
Pobieglam do apteki i kupilam Dagomed. OEKOLP prawdopodobnie nie da zadnych rezultatow, bo stosuje go w tak znikomych ilosciach, ze pewnie moj organizm ledwie go zauwazy.

Gość OEKOLP
co to znaczy????

Gość nodi_19
ja dałam zieloną pietruche,natke.Cytryne ze skórką.No i więcej kozieradki niż w przepisie.Napisałam maila do dystrybutorów Breast Success i mi odpisali,później to tu zamieszcze.

Gość tavia
do OEKOLP: Przeczytaj caly temat to bedziesz wiedziala.

Gość nodi19
Napisałam do tych od Breast Success takiego maila: Jak długo trzeba zażywać te tabletki Breast Success zeby był jakiś skutek? I czy to działa na większość kobiet?Czy macie państwo namiary,kontakt,do osoby której faktycznie pomogły?Nie chciałabym kupować kota w worku. A oni odp taK: Bardzo trudno na takie pytania odpowiadać. Jedyne co możemy poradzić, to odpisać sobie skład preparatu i udać się z nim do swojego zaufanego lekarza, który znając dobrze swojego stałego pacjenta i stan jego zdrowia z dużą dozą prawdopodobiństwa udzieli prawidłowej rady. B.O.K. RX-Gold.com ..........czyli ten preparat mało wiarygodny jak dla mnie.....

tavia, jeśli masz taką sytuacje, to zastanów się nad prezerwatywami. My stosujemy z powodzeniem (polecam jedynie durex) już 8 miesięcy, jesli stosuje się wszelkie zasady bezpieczeństwa, to są skuteczne w 100%, a przy tym libido na stałym wysokim poziomie, teraz to mojemu miłemu przydałoby się wyższe... ;) Ale rozumiem Cię, ja jak nie chciałam mieć dziecka, to też nie dopuszczałam innych możliwości niż anty pod uwagę, a teraz wiem, że jak by się stało, to oki. Pozdrowionka

Gość tavia
leffi: dzieki :) Od kiedy zaczelam wspolzycie uzywam tabletek. Bez nich czulabym paralizujacy strach przed kontaktem... Musze sobie to wszystko przemyslec i pewnie w koncu dojde do jakiegos mniej wygodnego ale slusznego wniosku :) No ale...odbiegamy od tematu! Dzis wzielam pierwszy raz dagomed :)

Gość nodi19
tavia, a ile tego wziełas?

Gość tavia
Dawka zwykla to 5 kuleczek 3 razy dziennie. Ja wzielam 7.

Gość mLoDzIuTkA
Dziewczyny nie wolno brać tego Dagomed9 biorac tabletki anty !!!! powoduje to zabudzenia hormonalne!!! Izunia30 nie powinnas mieszac tych dwoch specyfików!

Gość tavia
mLoDzIuTkA, dlaczego? Czyli Dagomedu nie wolno a wszystkie inne typu sojfem mozna? Tak? Przeciez dagomed to nie hormony? Do tego dagomed ma rownie slabe dzialanie co te wszystkie sojfemy. A ze moze zaklocac dzialanie tabletek anty...no coz. To tylko przypuszczenie. Byc moze male krwawienie Izuni 30 bylo przyczyna czegos zupelnie innego? Do tego jedynym dzialaniem jakiego wymagam od tabletek anty to wlasnie antykoncepcja. Skoro moze nie byc skuteczna w 100% no to...chyba skocze po prezerwatywy...a skoro juz po nie skocze to moze sie skusze i calkiem przestane lykac pigulki...? Nie ma tego zlego...:)

Gość nodi19
te wszystkie tabletki na powiększenie biustu które reklamują można brać z tabletkami anty,a tak prawde mówiąc też można je nazwać homeopatycznymi ;) wystarczy przeczytac skład....

Dziewczyny,ja was bardzo prosze,nie straszcie mnie!Zanim wziełam pierwszą dawkę dagomedu dokladnie przeczytałam instrukcję i tam było napisane,że przeciwskazań do stosowania nie ma.Przecież te wszystkie specyfiki na powiększenie piersi to mają tak samo w swoim składzie zioła jak i dagomed.Dlaczego więc nie można razem anty i dagomed? Niech mnie ktoś pocieszy!!!!!!

dziewczyny, chyba rzeczywiście nie ma co panikować, tabletki homeopatyczne nie mają żadnych przeciwskazać i żadnych skutków ubocznych (tak przynajmniej piszą w ulotkach) - homeopatia jest prawdopodobnie najbezpieczniejsza ze wszystkiego, co niektóre dziewczyny testowały, no może oprócz herbatek ziołowych :) Mnie tylko zastanawiało czy z tabletkami anty zadziała, poza tym wydaje mi się, że mozna zadzwonić do jakieś apteki i zapytać czy tabletki anty można brać równocześnie, tam są farmaceuci - oni powinni wiedzieć.

Gość silikonka
co to za sutki? czy to jakas choroba?;) pierwszy raz widze takie...

Gość BLEEEEEE
WSTRĘTNE!!!!!