Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna studentka

Gdzie sie podział temat-Jak powiekszyc i ujedrnic biust?!

Polecane posty

Gość tavia
Wygladaja jak smoczki przy butelce dla dzieci ;) Dziewczyny ja mysle, ze nie ma sie co denerwowac. Ja tez czytalam ulotke i musieliby napisac w niej cos o interakcjach z innymi lekami. Bede uzywala kondomow...tak na wszelki wypadek. CO sie innego moze stac? Najwyzej nie zadzialaja tak jak bysmy chcialy. Od wczoraj zauwazylam jeden ciekawy objaw: chodze jak nakrecona! Od rana nie potrzebowalam kawy na obudzienie sie! Nie wiem co ma to wspolnego z tym dagomedem, ale tak mi sie jedno z drugim skojarzylo. :) Glowy do gory! To nie hormony!!! :)

Gość nodi19
a mi sie ta strona nie chce otworzyć :( buu Tavia ja po menoplant soya 40+ też tak mam i mam świetny humor :)

mnie też się ta stronka nie otwiera.Dzięki tavia,pocieszyłaś mnie.Czyli mamy identyczne sytuacje bo obie bierzemy anty i dagomed,będziemy mogły wymieniać się spostrzeżeniami.Ja jako \"weteranka\" takiego układu dodam,że jako premia dochodzi nadwrażliwość piersi,tak jak przed miesiączką.Ja się tym nie przejmuje,a nawet się do tego przyzwyczaiłam,bo to chyba oznacza że rosną!

Gość Tavia
Izunia, A dlugo juz taka "mieszanke" stosujesz? Mysle, ze nic nam sie zlego nie stanie...tak jak pisalam: najwyzej nie zadziala w tym kierunku co bysmy chcialy...ale dla tego dobrego humoru i tak warto sprobowac...:) Jestem dobrej mysli. A ha...jeszcze dziasla mam spuchniete...ale nie wiem czy to czasem nie wina tego, ze wychodza mi "ósemki"...(co prawda juz szósty rok mi wychodzą i co jakis czas daja znac o sobie, ale dzisiaj to juz przegiecie, bo mam problem z jedzeniem). Raczej jedno z drugim nie ma nic wspólnego...tak tylko pisze co sie u mnie dzieje :) A teraz ide sobie "zahasłowac" nick. :)

Ja taką kombinację stosuje dokładnie od 1.09,dotychszasowy \"przyrost\" biustu to 2cmCzyli wg tabelki rozmiarów triumpha wypracowałam sobie miseczkę A.

Gość mLoDzIuTkA
Ja nie chcialam nikogo sttraszyc po prostu moja ciocia jest ginekologiem i powiedziala ze dagomed9 moze obnizyc skutecznosc tabletek anty.dlatego ja wole nie ryzykowac i przezucilam sie na prezerwatywy :)

Mlodziutka dzięki za wyjaśniene,czyli żadne kompliacje hormonalne nam nie grożą a tylko trzeba dla pewności zastosować ubranko do seksu!!Da się zrobić.Duża buzka za wyjaśniene!

I znowu wiecej nadziei :) I bardzo dobrze :) Ubranka juz zalatwione...juz zapomnialam jak to jest :) hi hi. Nodi19, A Ty zauwazylas u siebie jakies dziwne objawy, ktore moglyby byc wynikiem brania soy i tabletek anty? Izunia, 2 cm to dla mnie baaardzo duzo :) Mam nadzieje, ze Cie dogonie! :)

Dla mnieto też dużo,ale ja chcę więcej......Jeśli na mnie podziałało to i na ciebie pewnie też zadziała,tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość!

Gość kasiurekkk
Ale nas urządzili z naszym topikiem..super dziewczyny że jesteście nadal!Ja sis bardzo cieszs że udało mi się was odnależć :) :) Wydawało mi sie masaz jest super skuteczny...na poczatku sie powiększyły ale teraz stoja juz w miejscu :( Postanowiłam brac dagomed..mam nadzieję że nie przekręciłam nazwy :) też zażywam anty..boje się troche ale skoro wam nic się nie dzieje to może mnie tez..Izunia30 2cm to super..tez bym tak chiała

Gość mLoDzIuTkA
Kobietki z tego co wiem trzeba brac napewno zwiekszona ilosc dagomed9 zeby bylo widac rezultaty. Czytalam ze transseksualisci biora mniej wiecej 8-9granulek 3/4razy dziennie tu nie jestem pewna. Ja mysle ze bede brala 8granulek dziennie po 3 razy mysle ze wystarczy wole nie przesadzac:) powodzonka wam wszystkim zycze!:) No i przed spaniem autosugestia oczywiscie:)

To ja chyba tez kupie ten Dagomed9... Zeby stronka ze zdjeciami sie otwierala, to musicie wykasowac w adresie to, co sie automatycznie dodaje, zeby zostal tylko adres zakonczony na \'htm\'. Wg mnie najgorsze jest szoste zdjecie. Naprawde okropne!!! A moje piersi maja mniej wiecej taki rozmiar jak na siodmym (oczywiscie nie mowie o tych wystajacych brodawkach, tylko o rozmiarze samych piersi - dla uscislenia mowie o lezajec dziewczyni ew zolto-ciapkowatych majtkach) i w ogole podobna budowe ciala i podobne proporcje. Czy ktoras z was ma az takie male piersi???

Gość kasiurekkk
ja nadal nie mogę zobaczyć tych zdjęć :(

do nodi19: Jeśli jeszcze nie masz tej babki szerokolistnej to możesz dodać tej lancetowatej. Rozmawiałam z panią w zielarskim, i powiedziała, że może byc lancetowata, gdyż maja one bardzo podobne właściwości, i efekt powienien byc ten sam :)

Ja nie wiem...pierwszy raz w zyciu widze takie piersi! Moze to jakas choroba jest...? Bede brala 8 kuleczek trzy razy dziennie tego dagomedu.

Gość nodi19
LauraMini to mnie pocieszyłas :) bo ja już zaprzestałam tych ziółek. Co do tego czy zaobserwowałam jakies niepokojące objawy biorąc soya i anty.Nie.Żadnego plamienia,nic z tych rzeczy.Tylko to,ze mam o wiele lepszy humor :) A dziewczyny ile jest w tym 1 opakowaniu dagometu tych granulek?

A ja ciągle biorę 10 kuleczek 2 razy dziennie,może nie przesadzajcie z ilością.Dołączcie do tej kuracji masaż,bo jak wam biust za szybko urośnie to się wam rozstępy porobią!!Ja od początku masuje.

Gość nodi19
jeju...obejrzałam tez zdjecia....przykry widok.Cieszmy sie dziewczynki,ze mamy małe ale ładne cycuszki :)

Gość nodi19
dzięki Izunia :) na ile Ci to starcza?

Gość nodi19
dzięki za odp :*

To ja moze tez sie przerzuce na 10 szt dwa razy dziennie? Zwlaszcza, ze mam problem z zapamietaniem, ze gdzies tam w srodku dnia powinnam cos sobie pod jezor wrzucic :)

Gość niedoswiadczona w temacie
Dziewczyny, ten caly dagomed jest na recepte? Jesli tak, to porazka, bo mnie nikt go nie przepisze :( A te 10 kuleczek to normalna dawka, czy sobie zwiekszacie? Czy mozna te tabletki brac razem z tabletkami anty? Dziekuje z gory za odp.

niedoswiadczona, prooosze...przeczytal sobie caly temat. Przeciez wszystko jest ladnie i dokladnie opisane. WSZYSTKO!