Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna studentka

Gdzie sie podział temat-Jak powiekszyc i ujedrnic biust?!

Polecane posty

Gość lena2010
Tabletki zamiast skalpela. Ja sprobowalam Fabulous Breasts. Pierwsze Efekty zobaczylam ok.20dnia od zazycia pierwszej tabletki. To w pełni bezpieczna i tania alternatywa chirurgii plastycznej. Możesz w ciągu kilku tygodni mieć piersi większe i jędrniejsze. Jeśli kiedykolwiek myślałaś o zmianach wyglądu tych części ciała powstrzymaj się przed radykalnymi rozwiązaniami i wypróbuj najpierw Fabulous Breasts oraz inne produkty - produkty w pełni bezpieczne , nieinwazyjne, dopuszczone do sprzedaży w krajach UE, w tym w Polsce, posiadające wszelkie niezbędne certyfikaty zdrowotne. http://www.intymnosc.pl/aff/8505/powiekszanie-piersi/fabulous-breasts-tabletki-90-sztuk-rekomendowany

Gość ahaaaaaaaada
Jasne, wciskaj kit wciskaj, jakby to działałało to by było LEKARSTWEM dostępnym na receptę, bo byloby silnym środkiem hormonalnym

Gość sansan
Mam pytanie czy po przyjmowaniu tabletek Dagomed nie występują skutki uboczne w postaci przybierania na wadzę, pojawienia się cellulitu, bądź rozrostu bioder? Zastanawiam się nad kupnem tych tabletek, ale boję się, że mogą u mnie pojawić się te negatywne objawy...

Gość gość
Ja schudlam 10 kg i moje piersi zmalaly oraz staly sie zwiotczale, wstydzilam sie pokazac nago mojemu chlopakowi, testowalam rozne srodki na powiekszenie piersi kremy i masaze i nic nie dzialalo, moja znajoma polecila mi srone http://dla-kobiet.jimdo.com/ na ktorej znalazlam produkt na powiekszenie piersi i ku mojemu zdziweniu pomogl, teraz moj biust jest wiekszy i jedrniejszy.