Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ula 22

Chcesz sprawdzić czy twój ukochany cię kocha? wypróbujmy go.

Polecane posty

Gość Ula 22

uwiode jeśli da się uwieść , bede dązyła do spotkania z nim, spotkania do którego nigdy nie dojdzie. bede się z nim bawić tylko przez internet , a ty dostaniesz wszystkie nasze rozmowy. będziesz mówiła o co mam go pytać, w jaki sposób to robić i kiedy przestać. sprawdzisz czy rzeczywiście jest ciebie wart i czy naprawdę kocha! sprawdziłam kilka miesięcy sama takim samym sposobem i dowiedziałam się ciekawych rzeczy o mnie, jaka to jestem gruba, brzydka, zniewieściła, jak głupia, pusta, prosta , niekochana, beznadziejna, to był dla mnie cios prawdziwy. bylismy ze sobą 5 lat. kopnełam go w dupe tak daleko, ze do dzisiaj nie wrócił, pisał, dzwonił, przyjezdżał i płakał,ale nie! po tym co widziałam, nie mam ochoty na niego patrzeć juz nigdy. co najlepsze umawiał sie na seks z tamtą drugą( moja znajomą ). teraz wiem, ze warto sprawdzać facetów! sprawde jeszcze nie jednego! dziewczyny chce wam pomóc, chce zebyście poznały prawde wczesniej, a nie cierpiały tak jak ja.. Piszcie dogadamy się w mailu. mój e mail dzumu@go2.pl wszystko będzie między nami, on się nigdy przenigdy nie dowie o twoim teście. gwarantuje!

Gość gratuluję
pomysł jest świetny :D:D:D Mi to by się taka "koleżanka" w realu przydała ;) pozdrawiam

to nie mój pomysł, wziełam go od własnie mojej dobrej koleżanki, która próbowała uwieść mojego faceta i jej się udało = nie kochał mnie, poniżał, ośmieszał. ale teraz mam go już głeboko w poszanowaniu, takiego skurczybyka nie życze najgorszemu wrogowi!

Gość Miiiii
a ja się rozstałam z moim facetem jakiś czas...nei kontaktujemy się od tego czasu, bo tak uważam, nie chcę ran rozdprapywać... ale jestem ciekawa co u Niego, czy tęskni, jak mu się żyje... takie usługi też oferujesz???

Miii jasne jeśli chcesz, dobrze przemysł swoją decyzje :) i pisz na maila, tam uzgodnimy wszystko.

Gość przed chwiłą
nie byłaś Tesrerką w topiku o testach wierności kobiety co z wami zgłupiałyście do reszty

Gość pytam
Ula ---> robiłaś taki " test " tylko jeden raz ? bo jeśli więcej razy, to ciekawią mnie statystyki.. hmm.. jestem pesymistką ;)

do Ula22: Jesteś mściwą beznadziejną kobietą, która nie potrafiła dostrzec tego że chłopak Cię nie kochał :P Widać byłaś zapatrzona w innego :P Takie testy to jedo wielkie obrzydliwe ch..., jedno wielkie oszustwo. A gdzie się podziało wasze zaufanie ? Czy to nie o to chodzi w związku ? KURWA MAĆ !!!!

Gość no nie
wypróbujmy go? a co on jest materac zeby go wybróbowywać?

a czym go chcecie doprawiać ? a myślicie że smaczny będzie ? bo jak spróbujecie to może zjecie całego ? Beeczyzzz :P

Gość annusia
Jeżyna - 'Jesteś mściwą beznadziejną kobietą, która nie potrafiła dostrzec tego że chłopak Cię nie kochał' to nie tak, kobietko jak piszesz. Faceci z charakterem po prostu odchodza jak przestaja kochac. A dupki zostaja ( z roznorakich wzgledow) i chocbys nawet miala jakies przypuszczenia, intuicje to on ci zawsze wmowi, ze bardzo cie kocha, itp., itd. A kwestia przypuszczen, domyslow i tem podobnych jest bardzo szeroka i trudna sprawa. Jestem jak najbardziej za tym pomyslem, prznajmniej mozna miec dowody

Gość biedny facet

pytam> kilka razy robiłam taki test, w zasadzie wyniki były wyrównane pół na pół. ale faceci, którzy niby kochali dostali za swoje :) ja tylko pomogłam. z jedną dziewczyną nawet zrobiłysmy tak,ze sie umówiłam z jej facetem na mieście na piwo, ale zamiast mnie poszła ona na randke, jakie było jego zdziwienie kiedy ją zobaczył dostał po mordzie i tyle się widzieli, a facet był naprawde durniem! mówił jaka to ona jest kiepsa w łozku, beznadziejna jak kłoda, wszystko jej wysyłałam, nasze rozmowy, płakała czytając to, a ja razem z nią mozecie w to wierzyć lub nie ale płakałam jak bóbr. byłysmy kilka razy na piwie z ta dziewczyną, rozmawiałysmy i dziękowała za to ze pomogłam jej odkryć faceta który \" kochał ja nad zycie \". to było przykre, bo byli zaręczeni, 2 miesiące przed ślubem dowiedziała sie jakim jej ukochany jest draniem :(

do annusia: Jeżyna jest mężczyzną :) A prawda jest taka że jakbyście kochały swoich mężczyzn to byście im ufały, gdybam że coś musi się już dziać skoro nachodzą Was takie chore pomysły.

Gość do jazyny
coś sie dzieje napewno skoro ich sprawdzaja nie? to sie nie czepiaj..

Gość annusia
Drogi Jeżyno, Malino, mężczyzno ;) - mysle, ze dobrze mniemasz. Kobiecie, ktora czuje sie w zwiazku bezpiecznie i dobrze nie wlacza sie guzik 'intuicja mi mowi'. A biednych panów, nieszczesliwych w zwiazku, szukajacych swego ratunku na boku mamy dosyc. Jak sie nie podoba to sie odchodzi albo sie o tym rozmawia. I tyle ...

Gość niedoświadczonaaa
a nie lepiej, samej zabawić się w autorkę topki?? jeżeli czujecie że wasz facet kręci, to same udawajcie netowo kogoś innego, jakąś asią, basie i go sprawdzcie, po co wciągac w to osoby trzecie? same z tym problemy

Jeśli kocha, to po co sprawdzać ? A jeśli masz wątpliwości, to czy sama masz wobec niego czyste intencje ?

Gość taka jedna albo dwie
a skąd wiesz, ze kocha(prócz tego, że mówi ci to wieczorami na suzko?! :) ) to ze ty kochasz, nei znaczy że on kocha ciebie, to chyba jasne jest

Gość taka jedna albo dwie
* na uszko :]

Gość a nieprada
"Kobiecie, ktora czuje sie w zwiazku bezpiecznie i dobrze nie wlacza sie guzik 'intuicja mi mowi'" Czytałaś taki topic "Obsesyjna zazdrość?" Niektóre kobiety nigdy nie będą się czuły w związku bezpiecznie, zawsze będą kontrolowaly, inwigilowały itp. I to nie dlatego, że coś złego sie za ich plecami dzieje, nie dlatego, że intuicja im coś podpowiada, tylko dlatego, że są idiotycznie zazdrosne. Intuicja tu nie ma nic do rzeczy, raczej wredny, zaborczy charakterek żandarma. Po prostu są jakie są i nawet kiedy chłopak jest czysty jak łza one węszą, dopatrują się czegoś. Bleeeee. BTW, Amę chyba też widziałam ostatnio na tym topiku.

Uważam, że nie powinno się kuśić losu. Poza tym nie wolno bawić się kimś, człowiek to nie zabawka, to nie rzecz :-D

Gość to wszystko jest chore....
serio ludzie nie popadajcie w paranoje to bardzo smutne co pisze autorka topiku, bardzo aż mi się ryczeć chce jacy faceci są beznadziejni i...to skurwiele jakich mało, ale takie zachowanie jest trochę chore podszywanie się za kogoś innego.Naprawde nie czułaś że w tym związku jest coś nie tak????bo nie wierzę że mozna być z facetem przez 5 lat i nie wiedzieć ze jest sie dla niego grubą, brzydką itd...jakie to smutne ryczeć mi się chce i ogólnie juz brak mi słów na to wszystko , po co w ogóle się wiązać z drugim człowiekiem??????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość euyrwtr74r64987tr84rnieusvie
do ULA 22>>> czy mozesz podac jeszce raz swój e-mail albo gg??? próbowałam napisac do Ciebie maila ale chyba cos zle musiałam wpisac w adresie bo dzis rano dostałam zwrot

Gość kreydt stuuudencki
ośmieszał. ale teraz mam go już głeboko w poszanowaniu - chyba nie wiesz co piszesz, jakbys go miala w poszanowaniu to znaczy ze bys go szanowala idiotko :P

dobra a co bedzie jesli facet dowie się ze był sprawdzany przez jakąs napuszczoną wredną wyrachowaną tanio opłacaną sukę?? Ja kocham moją dziewczyne i nie szukam nikogo na boku bo nie mam potrzeby...ale gdybym sie dowiedział ze mnie sprawdza to było by cya baby...i nie było by ze boli. zreszta gdyby nawet to mam nastawione zeby nie przyjmowac wiadomosci od nieznajomych i hu**ja byś do mnei napisała i radzie zrobić tak kazdemu facetowi..temu wiernemu i nie wiernemu bo nie mozna miec pewnosci czy jakaś głupia pipa pokroju autorki topiku nie zacznie do was pisać i rozbijac zwiazek. Jak juz wspomniałem głupia pipa z ciebie i mam cie w głobokim powazaniu(gdyby ktoś nie rozumiał to gełboko w tyłku, tak ze asz mi sie odbija)

He hehe a wiecie jak ja kiedys udowodnilam mojemu ,ze chcail umowic sie z moja kumpela??A wiec ja ,moj facet( dzisiaj byly) bylismy u mojej kolezanki.Przyszla mojej kolezanki siostra, po paru godzinavch spedzomych u kolezanki ona mi poiedziala,ze moj chcial sie z jej siora umowic,itp.Wiec dalam kolezance moj tel.i ona wszytsko nagrala!!!Mialam funkcje,gdzie moglam nagrywac rozmowy!!He he ale mu bylo glupiio jak to odtworzylam!!I dobrze sie stalo,ze sie z Nim rozstalam,Dzisja ma zone i widze jak zrywa inne laski!!Chyba we krwi ma zdrade pozdro

Z jednej strony wydaje mi sie, ze to dobry sposob, zeby rozwiac swoje watpliwosci. Ale trzeba je najpierw miec i musza byc naprawde powazne. Jesli sie testuje ot tak, z nudow, dla zabawy, czy dla czystej profilaktyki - to uwazam to za bardzo kiepskie posuniecie. Z drugiej strony gdyby przyszlo mi do glowy przetestowac w ten sposob mojego faceta, to mysle, ze oznaczaloby to, ze ten zwiazek juz sie skonczyl... Bo co to za zwiazek bez zaufania? No i test nie bylby juz potrzebny.

Gość Popieram
Ja w ten sposób wyczaiłam zdradę mojego eks faceta - zagadałam do jego przyjaciółeczki na gg jako facet, zaprzyjażniłam się z nią i dowiedziałam się, że mój ówczesny chłopak wyznaje jej miłość podczas ich wspólnych wyjść na piwko. Kopnęłam drania w dupę !!!!!!!!!!! Drugi przypadek - facet wystawiał mnie do wiatru, umawiał się i nie przychodził, bo mu cos wypadło zawsze i niby nie mógł. Więc umówiłam się z nim przez gg jako inna dziewczyna i wystawiłam go dwa razy! Miał za swoje, dupek jeden.