Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinna

małe pytanko dotyczące farby do włosów, a właściwie szamponu koloryzującego

Polecane posty

Gość Malinna

mam taką farbę-szampon Palette, na 24 mycia. na opakowaniu pisze ze miesza sie w miseczce (wyciskajac z saszetek) - czyli tak jak farbę. Nie bardzo ma mi kto nalozyc ta farbe na wlosy, a sama nie umiem - czy moge ta papką po prostu umyc wlosy jak szamponem? efekt bedzie taki sam?

nie radze, moga ci wyjsc smugi, i wiele roznych kolorow na glowie. poza tym powinnas to trzymac chyba dluzej niz farbe. najlepiej popros przyjaciolke/mame/ siostre zeby nalozyla ci to rownomiernie

Gość majka gucia
Palette-cooooooooooooooooooooooooooooooo?????????????????????rany dziewczyny-wiem ze to jest najtansza farba,szampon-ale lepiej dolozyc troszke i miec pewnosc ze wlosy nie wyleca....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość majka gucia
palett???a nie miasz jekiejs lepszej????ona pali cebulki....zreszta niewazne Twoj wybor.... jesli chodzi o nalozenie szamponu-naklada sie tak samo jak farbe czyli na podzielone warsty wlosow od gory do dolu-dodam ze zaczynamy od tylu glowy-gdyz farba na wlosach nie w kazdym miejscu bedzie nalozona na taki sam czas,bo wniektorych miejscach bedzie ona dluzej na wlosach,dlatego najlepiej zaczac od tylu-wtedy nie bedzie tak widac np.ciemniejszego odcieniu:-)ale mysle ze kazdy to wie.....to ze nazywa sie szampon-to nieznaczy ze myje sie glowe tak jak zwyklym szamponem i wychodzi kolor....!!!!!!!!!!!Bledne rozumowanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Malinna
Palette najtansza? Boze ja myslalam ze droga jest! kobieta poakzywala mi takie za 6 zl i ta!

ja tylko dodam, że fryzjerzy nie polecają tej farby - nawet \"szampon do 24 myć\" nigdy się nie zmywa, tzn. kolor szybko schodzi, ale zostaje na włosach wypłowiała rudość. a czekoladowy brąz wychodzi jak krucza czerń. radzę uważać.