Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola 19

o ktorej tabletki?

Polecane posty

Gość pola 19

mam pytanko o ktorej bierzecie tabsy? bo ciezko mi wybrac jakas godzine ...

Mamy za Ciebie decydowac? Wybierz pore o ktorej bedzie Ci wygodnie i tak, zebys zawsze pamietala. Np. po myciu zebow, po sniadaniu... o ile robisz to regularnie. Dobrze jest brac tabletki przed snem, bo wtedy przesypia sie ewentualne skutki uboczne.

Gość pola 19
spoko wiem ze musze zdecydowac sama! chce tylko poznac wasze opinie generalnie to boje sie ze zapomne wziasc o danej godzinie stad tez pytanie

Gość la trotola
najlepiej o 20.00, bo jak tu już wyżej koleżanka napisała przesypia się skutki uboczne. Ja jestem w trakcie zmiany godziny z 8.00 rano na 20.00. Ranne godziny mają tylko taką zalete, że szybciej można sobie przypomnieć o pominięciu tabletki bez konsekwencji.

Gość aliicjja
a ja biore o 21, gdyz rano to o roznych porach w staje a bywa , ze w sobote pospie do 12. mysle, ze lepiej brac wieczorem

Gość jajajajajajja
ja też o 21 hi hi to najlepsza pora - nie za wcześnie nie za późno, chociaż kłopot jak się jest na imprezie trzeba pamiętać i dyskretnie połknąć tabsa, dobre są przypomnienia smsem albo alarm w komórce nastawić

Gość pola19
co do komorki to zeczywiscie porzyteczne tylko mnie sie zdarza zostawic ja zdala od mojej osoby (o co sie wszyscy wkurzaja ale to szczegol) w kazdym razie wlasnie tego sie obawiam ze pozniej to bedzie jakas impreza i zapomne a rano to roznie wstaje i moge przespac odpowiednia pore w srodku dnia mam tak zajecia ze wogole nie ma szans

Wszystko to kwestia przyzwyczajenia :-) Po jakims czasie \"samo\" bedzie Ci sie przypominac o okreslonej porze, a przypominanie ustawione na telefonie to rzeczywiscie fajna sprawa :-) Wspomagacz pamieci;-)

Gość ja łykam o 23

Gość ania1988
ja biore o 20 przypomnienie tez ustawiam bo biore od niedawna :)

a jak idziecie gdzies na impreze np. to nie zapominacie albo nie spozywacie alkocholu wtedy??