Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naczynkowa

popekane naczynka

Polecane posty

Gość naczynkowa

na twarzy( zwlaszcza pod oczami i na policzkach ) pekaja mi naczynka.. cera wyglada strasznie.. co mam robic? moze jakis krem polecacie? albo zabiegi? co ja mam zroobic.. mam 23 lata dopiero a zaczynam wygladac jak stara baba stojaca na bazarach:(

Gość maja_pytaja
??

w aptece jest Gemi - żel kasztanowcowy na naczynka - kosztuje ok. 5 zł. Albo kupić krem Iwostin do naczynek - podobno rewelacja (chyba ok. 30 zł) Albo Avene krem do naczynek ale to jest chyba 2 razy droższe od Iwostinu.

A tak - nie wolno uzywac peeling mechanicznych ale enzymatyczne. Zadnych wysuszających twarz rzeczy!!! Toniki bez alkoholu! Mycie twarzy mleczkiem.

Gość Do Moka
Masz tez problem z naczynkami lub mialas? Ja juz stosowalam rozne sposoby i kremy! Robilam tez laserem a naczynka dalej sa na twarzy i jest czerwona ! Masz moze jeszcze jakies rydy?

ja mam naczynka przy platkach nosa...smaruje je żelem Gemi, zbladły trochę ale wiadomo ,że jak peknie naczynko to koniec. A tak i czasem robie sobie okłady z arniki - podgotowuje troche tą roslinkę i napar z watą przykladam do tych miejsc na noc. Arnika dziala wzmacniająco.

Gość Do Moka
Dziekuje tez sprobuje!

Gość rumiankowa
bierzcie wit c

Hej ja polecam na naczynka rutinoskorbin i krem ar sensibo biodermy oraz na noc diroseal avene -drogie to ale mi pomaga .