Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antylewy

kobiety są mniej inteligentne niż mężczyźni

Polecane posty

Gość antylewy

ale uparcie twierdzą wbrew faktom i badaniom, że jest inaczej ... Jednak prawda naukowa zwycieży.

Ojjj nie masz pojęcia jak bardzo się mylisz! Roznimy się na wielu płaszczyznach inne rzeczy robimy gorzej a inne lepiej od was co nie znaczy ze jesteście bardziej inteligentni

Gość he he
a murzyni maja wieksze penisy niz biali

Gość antylewy
to nie do mnie z pretensjami tylko do tych psychologów co to uzyskali taki wynik i odważyli się go opublikować choć mieli świadomość, żę feministki sączące od lat swoje kłamstwa w uszy kobiet spróbują ich zmieszać z błotem.

Gość daj linka do tych badań
:P

Bardzo ciekawy artykul. Dzieki za wklejenie :) Teraz mozna by zaczac jakies studia na temat DLACZEGO kobiety (srednia) maja nizsze IQ... a przyczyn moze byc wiecej niz po prostu wielkosc mozgu... Nie wspomne tez ze moze IQ nie jest takim idealnym wskaznikiem inteligencji jak nam sie zdaje... ostatnie zdanie z tego artykulu mowi o rasie w Afryce (zapewne niskie lub nieistniejace wyksztalcenie) - a IQ bada sie nie tylko logiczne rozumowanie ale rozwniez zasob slownictwa... wiedze ogolna... itp itd. Wiedza nie jest tym samym czym jest inteligencja a jednak IQ jest wskaznikiem obydwu... No coz... moze ktos kto ma czas przetlumaczy ten artukul (moze gdzie w polskiej prasie sie ukaze) bo uwazam ze warto... ciekawy :)

Gość antylewy
Z zapałem pożeram zawartość kuwety mojego kota, jednocześnie marząc, by kiedyś obciągnąć z połykiem Giertychowi :classic_cool:

Gość antylewy
znowu jakaś wściekła feministka się podszywa

Gość no ktozacięte feministki
karmić dzieci piersią to siedzą przed kompem i głupoty wypisują, udawadniając w ten sposób, że są mniej inteligentne od mężczyzn

Gość antylewy
dla mnie to sprawy mogą wyglądać tak. Kobieta biologicznie jest zaprojektowana na wychowanie dzieci a facet na zdobywanie pożywienia. Siłą rzeczy presja ewolucyjna na inteligencję u mężczyzn była nieco większa niż u kobiet ... To rozumowanie jakoś można uzasadnić swego rodzaju analogią : Eskimosi są podobno najbardziej inteligentną nacją i wiąże się to z koniecznościa utzrymania się przy życiu w skarajnie trudnych warunkach.

Gość natolka
a ja czytałam, że średni poziom iteligencji u obu płci jest podobny ale rozrzut jest większy u mężczyzn. Czyli jest więcej mężczyzn bardziej inteligentnych od kobiet jak i więcej mniej inteligentnch od nich. tak czy inaczej widać, że jednak różnimy się ...

Zarezerwowałem sobie nick, żeby nikt się nie podszył. Natolka -> to zwykłe feministyczne gadanie, i tyle.

antylewy: a masz jakis dowod ze to zwykle feministyczne gadanie? Bo tak sie zwykle mowi jak brakuje czlowiekowi argumentow :)

To zwykłe feministyczne gadanie, bo to własnie natolka nie ma argumentów. Każda kobieta szuka uzasadnień naukowych, kiedy nie potrafi nic wymyślić. Mężczyzna przeciwnie - mężczyzna ma prawo korzystać z opracowań naukowych, bo my je współtworzymy.

Gość lepsi to jestescie
w gadaniu glupot a nie w inteligencji, pewnie ten artykul napisal gej :D:D

Uhm... no kobiet naukowcow, tworzacych lub wspoltworzacych opracowania naukowe po prostu nie ma :) To byla ironia, jesli ktos nie zauwazyl...

Gość buHahaaaaa
:P

Gość kikaaaaaaaaaaa
hmmmm...

W takim razie poproszę o nazwiska. Skłodowską możecie sobie odpuścić. Oczywiście proszę bez waszej argumentacji na poziomie \"Kopernik była kobietą\", bo to nic nie zmieni.

Oczywiście, sama nie potrafisz znaleźć, musisz korzystać z netu - to mówi samo za siebie :P

O moim lenistwie, jak najbardziej... W koncu Ty ten swoj artukul tez z internetu nam podales... mowi samo za siebie... sam nie potrafiles tej teorii wymyslec, co? :)

Gość kikaaaaaaaaaaa
a ty artykul znalazles w smietniku???? myslalam ze w necie :D:D

Jeżeli jeden mężczyzna coś odkryje, to reszta ma prawo być z tego dumna. W przeciwieństwie do kobiet. Te mogą dzielić się co najwyżej marką dobrego płynu zo zmywania naczyń. Który oczywiście stworzyli męzczyźni.

Nie ma to jak zdrowe samouwielbienie :) Za pozno dla mnie nawet na jakakolwiek polemike, zreszta nie ma z kim niestety... za pozno na interesujacych rozmowcow juz pewnie poszli spac ;)

A teraz wam coś wyznam. Obciągam z połykiem zapoconą knagę marokańskiego sprzedawcy skarpet. W wolnych chwilach liżę też jego kosmate pachy. Rzecz jasna, mam brudne krocze, no i niebywale śmierdzę gęsiwem. :o Moim marzeniem - oprócz wylizania stóp Giertycha - jest spora porcja kału z marcepanem, a także pragnąlbym, żeby mi chuje na grobie wyrosły. Jestem przegrany na tym forum :(

Gość -podszywacz
:classic_cool:🖐️