Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niska

niskie BABECZKI-laczmy sieee

Polecane posty

Gość pikimiks
a ja mam 179cm , uważam swój wzrost za przekleństwo- rzez wyzej argumenty wymienione ;) ale z komleksami chyba po prostu nalezy nauczyc sie zyć.

Gość marilym_monroe
witam was :) my-niskie przynajmniej mamy pewnosc, ze facet nie bedzie od nas nizszy!

A ja mam 158 cm i też nie narzekam:) aczkolwiek zgodzę się tutaj z jedną przedmówczynią, że musimy uwarzać na swoją wagę bo niestety każdy kilogram wiecęj u nas widac:( ale małe jest piękne!!!:D

Gość mam 153cm
wzrostu i żadnych kompleksów!zawsze miałam powodzenie u facetów i o dziwo zawsze tych wysokich,mój były z którym byłam 4 lata miał 187 i nigdy mój wzrost mu nie przeszkadzał,z kolei jeden koleś około 190 adorował mnie. mówił że jestem słodką przytulanką .ogólnie jesteśmy piekne małe kobietki faceci nas kochają małe jest piękne!

Gość bejbe_bejbe
ja mam 157 cm, faceta 192 cm i mimo, ze mu to wcale nie przeszkadza i zawsze powtarza że jestem malutką slodziutką kobietką, ja bardzo chciałabym być wyższa...ale cos w tym jest że niskie dziewczyny podobają się facetom-ja sama na brak powodzenia nigdy nie narzekałam i w większości przypadków faceci z którymi się umawiałam byli bardzo wysocy, podobnie moje koleżanki - wiele z nich jest niskich ale bardzo ładnych i prawie kazda ma faceta powyzej 180 cm..Pozdrawiam wszystkie kruszynki

Gość heh...
dziewczyny małe jest piękne nawet 150 :D nie narzekajcie na siebie

Gość belleza
oh jak ja bym chciała być wyższa ;( mam 156cm ;-/ zawsze najniższa ;(bleh najgorzej to na disco kurcze niewygodnie mi bardzo w butkach na obcasach chciałabym nosić adidaski jakies smieszne buciki na niziutkich obcasikach a nie moge bo jak clown wyglądam....eh no i te spodnie bopsh nie ma spodni ktorych bym nie musiała skracac ;( no cóż trzeba sie zaakceptowac chociaz mi to ciezko juz od prau lat idzie... wszyscy tylko oh i ah jaka ty drobniutka jestes wrrrr ale mam facecika który mnie uwielbia i w ogole dużo facetów się ogląda, podobam się nawet bardzo...mój facet ma 185cm...a mnie sie podobaja tylko wysocy faceci powyzej 180cm upss ;) buzka maleństwa! ps. jak czytam o niektórych z was które mają po 163cm to wrrrr też bym chciała tyle mieć ;(

Gość ja ja ja
beleza rozumiem cie mam tyle samo...:-( i też wszystkie spodnie za długie ..:-0

Gość zbita z pantałyq
a ja bym wam oddala te 7 cm. zeby miec 158 to wyzwala instynkt opiekunczy w facetach ;) zwlaszcza takich pow. 180 ech i ach pozdrawiam

Gość belleza
to ja chętnie poprosze te 7 cm ;) gdzie moge się zgłosić?

Gość afle
156, małe jest piękne

Gość annnnnnnnnnaB
mam 156 i tez chciałabym troche wiecej

Gość Lila stud.
A ja mam 172 cm wzrostu i często spotykam się z aktami ZAZDROŚCI ze strony niższych koleżanek, które niby tak bardzo siebie akceptują i uważają, że małe, filigranowe dziewczyny są najpiękniejsze : ))) WIĘC JAK TO NAPRAWDĘ JEST MOJE DROGIE?? : ))

Gość 170 cm i jest super
Co za głupoty tutaj piszecie, że niskie dziewczyny mają większe powodzenie u facetów, albo że wysokie już nie mogą nosić obcasów?? Ja mam 170 cm wzrostu i uwielbiam obcasy nawet te 10cm!! Mam powodzenie u facetów, nawet tych niższych (choć wolę oczywiście ; )wysokich) Zresztą większość modelek jest bardzo wysoka, trzeba mieć min.175 cm! No i zgadzam się, że niskie dziewczyny rzeczywiście są trochę zawistne na te centymetry!Nie twierdzę, że wszystkie, zauważam to tylko na podst. niskich koleżanek, pozdrawiam wszystkich!