Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihihihotka

Aerobik?

Polecane posty

Gość hihihihotka

warto? ktoś uprawia? czy na włąsną reke podejmujecie walkę o lepsza kondycje i figure?jak to jest?

Warto!!! Ja od trzech lat ćwicze dwa razy w tygodniu w klubie . Czuje się świetnie , przez pierwszy rok schudłam jakieś 6 kilo, bez większych wyrzeczeń. po prostu ogranicz węgowodany(chleb, makarony , kluseczki itp.) powodzenia . Uwaga , aeobik uzależnia !!!!!

a ja ciągle jakoś nie mam samozaparcia...... myśle aby się zapiusać na aerobik a nigdy jakoś nie realizuje to sie

warto warto!!!!Ja chodze na aerobic juz od roku i jest super.Chodze 3 razy w tygodniu na tbc to jest aerobic z ciezarkami.

Gość yhyyy
na początku było ciężko, nie tylko z braku sił i przez słaba kondycje, ale też przez mój słomiany zapał... teraz chodze 2 razy w tygodniu i moge smiało powiedzieć WARTO !! świetna zabawa :)

Gość tylko patrze
ja postanowilam zapisac sie w tym roku, skonczyl mi sie w-f na studiach i boje sie, ze pupa mi sie poszerzy, jak bede tak bezczynnie siedziec :P

NIE ZASTANAWIAJ IĘ - IDŹ - to są świetne zajęcia - gorąco polecam - jest tyle odmian aerobiku, że z pewnością znajdziesz coś dla siebie - powodzenia

Gość spot_ka
chodze od miesiaca 2 razy wodniu:) ekstra sprawa-a jakie efekty- moze jeszcze nie zniewalajace-ale czuje i widze roznice:) polecam

Gość spot_ka
Nie wiem co sie dzieje z moja pisownia oczywiscie chodze 2 razy w tygodniu:)