Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca__

Mam pytanie...

Polecane posty

Gość pytająca__

Czy ktos moze mi odpowiedziec czy zawroty glowy, poprzedzone wczoraj napadem nudnosci moga byc objawem ciazy? odpowiedzcie bo nie wiem czy kupowac test :(

Gość malenkaaa
a czy masz powody aby tak sadzic???

Gość pewnie
jeśli masz podstawy do bycia w ciaży to moga to byc objawy, kup test

Gość pytająca__
no wlasnie chyba mam powody..stosunek przerywany niestety...moj partner chyba nie zdazyl..mowie chyba bo sam nie jest pewny...kurcze :(

Gość pewnie
zamiast sie męczyć kup test, będziesz miała odpowiedź, a najlepiej dwa, taki test warto powtórzyć

Gość malenkaaa
poczekaj do okresu,jak nie przyjdzie zrob test a w ktorym dniu cyklu jestes??

Gość pytająca__
aktualnie mam plodne dni..ale stosunek przerywany byl 4 dni przed dniami plodnymi...moze to jednak falszywy alarm? po pracy kupie test, ale te zawroty glowy sa podejrzane ychhh

Gość malenkaaa
byc moze to tylko przemeczenie:) ale na wszelki wypadek zrob test a innych objawow nie zauwazylas?

Gość pytająca__
wlasnie wczoraj mialam nudnosci i od tego momentu mam te zawroty glowy...licze na to ze to przemeczenie ale nigdy mi sie w takiej postaci nie objawialo ;)

plemnik moze przezyc około 7 dni max wiec ryzyko jest ale nie trób testu skoro to dopiero połowa cyklu zrób jak sie spóźni miesiączka www.psyche-soma.com

Gość malenkaaa
dla spokoju radze Ci zrob test,bedziesz spokojniejsz i skupisz sie na pracy a nie na rozmyslaniu...

Gość malenkaaa
zgadzam sie z renika zrob test ale dopiero po dacie oczekiwanej miesiaczki gdyby tak nie przyszla...bo teraz to Ci i tak nic nie da skoro masz dopiero dni plodne

Gość pytająca__
dzis zrobie sobie test..tylko jakie jest prawdopodobienstwo ze po 6 dniach test wykarze prawde? teorertycznie sa takie testy tylko czy rzeczywiscie sa skuteczne.........

Gość ixxx
raczej na objawy jeszcze za wczesnie skoro to bylo 4 dni temu... ale podpisuje sie pod wczesniejszymi opiniami: zrob test, tylko tak najwczesniej za 10 dni

Gość malenkaaa
testy te o ktorych piszesz wykrywaja ciaze po 6 dniach od zaplodnienia a nie po 6 dniach od stosunku!!!!!!!

Gość pytająca__
no tak..wiem wiem..moze rzeczywiscie jeszcze poczekam... ale najgorsze jest to, ze mam podobne objawy i tez tak samo wczesnie jak przy pierwszej ciazy ktora poronilam!!

Gość malenkaaa
poczekaj cierpliwie....jak nie przyjdzie okres zrob test bo teraz jest naprawde za wczesnie:) Pozdrawiam

Gość bibibib
Tylko powiadom nas o wyniku!