Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka pytam bo mam problem

ciąża?? wejdzcie i poradzcie prosze.

Polecane posty

Gość odswiezammmmmmmmmmmm

Gość dostałam okres
ufff ale mi ulżyło, nigdy wiecej takich stresów :)

Gość *mala*
Witajcie drogie panie ,piszac tu mam nadzije ,że sa tu dosc madre i powazne kobietki.Tak wiec rosze o porade mam "mały " problem . otorz jakies miesiac temu kochalam sie z facetem bez zadnego zabezpieczenia ,ale był to stosunek przerywany a ja mialam wtedy dni plodnie .,od tego momentu a jest juz miesiac mam dziwne objawy ,choc 24 wrzesnia miałam ores ( choociaz do konca nie jestem przekonana ze to była normalna miesiaczka był zbyt ktrotka i mało obfita).dodam takze ze okres powinnam dostac dopiero 2 pazdziernika!!. Natomiast teraz mam objawy ktore siadca ze to moze by ciaz : nudnosci ,zmeczenie ,mam bolace o nabrzmiałe piersi , tazke brzuch mi sie jakby powiekszył ,oraz mam wstet do kawy ,ktora zawsze codzienie piłam ,i brak apetytu. mam pytanie kiedy mam zrobic test bo jakbym miala dostac okres to przeciez dopiero za dwa tygodnie ? wiec moze mam jeszcze poczekac ,naprawde bardzo sie denerwuje , nie iwem co robic narazie czekam i obserwuje siebie . prosze o porady . pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowieć.

Gość ty wiesz co
jak 10000% jestes w ciazy a to dobre, kochalam sie z przerywanym i liczylam sie ze mi sie uda a 80% ciaz w PL to wlasnie wynik "przerywanej" pseudo-antykoncepcji no to teraz masz przerwe w zyciorysie i becikowe jak mieszkasz w gminie opanowanej przez pis i lpr

Gość *mala*
Dziękuje za porade ,widze ze jestes pewna co do mojej sytuacji ,chociaz i tak opisałam to ogolnie .wiem ze to nie jest antykoncepcja i wiem jakie to ryzykowne było ,ale juz mam sowje lata tak wiec jezli to jest ciaza to nawet bym sie cieszyła ,bo sama jakos nie mogłam podjac tej decyzji poniewaz nawazniejsze dla mnie było zycie zawodowe. pozdrawiam

Gość linia_prosta
do *mala* ---> dlaczego nie zrobisz testu ?? w twoim przypadku wyjdzie już na bank, więc w czym problem ??

Gość *mala*
do linia prosta : dytalas dlaczego nie zrobie testu?? chciałam poczekac do dnia kiedy to miałabym dostac nastepna miesiaczke tj 24.pazdziernik ,ale z tego co mowicie nie warto wiec jutro zrobie test i wtedy wam napisze co wyszło .Mam takze watpilosci czy to ciaza (choc objawy na to wskazuja) poniewaz jakby nie patrzec okres miałam jak juz wspominalam mnie obfity i zbyt krotki .Lecz wiem tazke z uatopsji ze mona miec okres i byc w ciazy .

to co Ty wzielas za okres bylo implantacja zarodka. Mozesz zrobic test nawet teraz. Najprawdopodobniej wynik bedzie pozytywny.

Gość *mala*
do Toxyna skad wiesz ze to była imlantacja zarodka ? pzdrawiam

Gość xio
Implantacja jaja płodowego - w drugiej połowie cyklu, w którym nastąpiło poczęcie, jajo płodowe zagnieżdża się w ścianie macicy. Wywołuje to czasem dość obfite krwawienie, mylone nieraz z początkiem normalnej miesiączki.

Gość *mala*
do xio dziękuje za wyjasnienie własnie czytałam o tym w necie pozdrawiam

Gość xio
*mala*, powiedz co u Ciebie?

Gość linia_prosta
no i tak to jest doradzić,... czekać,... a potem nawet odpowiedzi nie ma... "trochę kultury,...trochę kultury"